Μια χαρά είναι και εκτός περιοχής, αν τον έλεγαν Μασουρίνιο θα τον παίζαμε όλη μέρα για πάρτη του. Οι Έλληνες είναι αντιεμπορικοί.
Ναι - αλλά τέτοιοι είμαστε: Καταλήγουμε με τον Μασούρα έξω από την περιοχή να ψάχνει τις πάσες και τις σέντρες και τυπάκια όπως ο κορού και ο Λόπεζ να είναι μέσα στην περιοχή και να περιμένουν να έρθει η μπάλα πάνω τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια χαρά είναι και εκτός περιοχής, αν τον έλεγαν Μασουρίνιο θα τον παίζαμε όλη μέρα για πάρτη του. Οι Έλληνες είναι αντιεμπορικοί.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-09-21)
Ωραιο παιδι.
Παίδαρος αλλά και αλήτης. Δύο σερί γκολ πριν το δεκάλεπτο που δεν έμπαιναν ποτέ αν δεν έπαιζε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Faithful (26-09-21)
Mεγάλος παίκτης. Μπράβο ρε Γιώργαρε
Faithful (26-09-21)
Γιατί δε λες στο γκαστρωμένο να σε βάζει πίσω από το φορ, όταν δεν παίζει με τρεις κεντρικούς;
Εκει παιζει ο Αγκιμπουμπου,βεβηλε!!Στη διαρκεια,βεβαια,ο Μασουρας παει παντα μεσα στο κουτι,οποτε ο Μαρτινς λεει στον Αγκιμπου να τραβιεται στο πλαι.Job done.
voskos_7 (28-09-21)
Ε, πες το έτσι: Για αυτό δε το ξαναδοκιμάζει...
drizzt (28-09-21), john syggel (28-09-21)
Μασούρας: «Μου αρέσουν τα σιροπιαστά και στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά»
Τι συμβόλαιο παίρνει είπαμε;
Για μένα το ερώτημα ήταν πόσο κοντά μπορεί να ξαναφτάσει στην καταπληκτική περσινή χρονιά. Αν μπορεί να έχει διάρκεια. Πλέον μπαίνει και είμαστε άλλη ομάδα. Μέσα σε όλες τις φάσεις και άψογος τακτικά. Αν έχει 5 χρόνια τέτοιας μπάλας, θα είναι από τους καλύτερους κυνηγούς που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάντως τα κραξίματα που του έχω ρίξει σε στιγμές κακών αποφάσεων (όπως σήμερα στο 0-3) δεν τα παίρνω πίσω.
Dimios (30-09-21), drizzt (30-09-21), john syggel (30-09-21)
Στην πρωτη μαλακια, παλι εσενα θα βριζω. Μην ξεχνιομαστε.
Ετσι ειναι οι μεγαλοι έρωτες,περνανε απο μύρια κύματα
Πολύ μεγάλη εμφάνιση, μπράβο Γιώργαρε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
iakov7 (01-10-21)
Όταν κάνει τις ίδιες μαλακίες που είχε κάνει στα εντός με την Πόρτο και την Άρσεναλ, να θυμάστε τί γράφετε...
Για εμένα πρέπει να μένει κοντά στην περιοχή και μόνο - εκεί, είναι η παιδική του χαρά.
Αυτη τη φορα δεν τον κατηγορώ.Η πασα στον Τικι ηταν δυνατη μονο στην αρχη τηε φάσης.Μετα που προχώρησε λιγο,καλα εκανε και σουταρε.Αλλωστε με τετοιο ματς που εκανε,ολοι θελαμε το χατ τρικ σ αυτη τη φαση.
Paixtoura kai epithitigoneis Ellhnas paikths. Pragma pou einai pio spanio kai apo thn leukh tigri.
Makari na sunexeisei etsi kai na kleisei thn kariera tou sthn omada.
Bookmarks