drizzt (23-01-22), john syggel (23-01-22)
drizzt (23-01-22), john syggel (23-01-22)
Άκουγα στο ραδιόφωνο, ότι τους έφαγαν λάχανο με αποκορύφωμα την αποβολή του Βιγιαφάνες σε φάση που δεν υπήρχε ούτε παράβαση.
Επόμενη υποχρέωση είναι στην Τούμπα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πήγε κι έπαιξε ζώνη με τη Μπαρτσελόνα ο Έλληνας Πόποβιτς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (04-02-22)
drizzt (04-02-22)
Οι μπασκετοαρδ έχουν καμία εβδομάδα τώρα και λένε πως ο εξαστερος πλέον θα κάνει διαχείριση στην Ευρωλίγκα για να μην κουράζει τους παιχταραδες του εν όψει του κυπέλλου.
Τους διελυσες ρε τρακη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Δημοσιογραφος του Παο που εργαζεται στο "Ολα πρασινα", δημοσιευσε βιντεο στο youtube, οπου παρουσιαζει μια ανασκοπηση της σεζον 1999-2000 και το πως εσφαξε η παραγκα την υπερομαδα του Γιαννη του Κυραστα. Φυσικα με πολλη δοση κλαψας για αναποδα κορνερ, κιτρινες καρτες που αποδεκατισαν το τριφυλλι στο επομενο ματς κτλ.
Εκει εχουν μεινει αυτοι. 20 χρονια στον αυτοματο πιλοτο!
Από την πρώτη αγωνιστική που ο Βαζέχα έκανε την Ολγά Βασδέκη για να σφυρίξει ο Στεφανόπουλος "ένα λάθος έκανα κύριε Τριανταφυλλόπουλε" το πέναλτι για να νικήσουν τον Πανηλειακό, στο γκολ οφσάιντ του Βαζέχα για να γίνει το 1-0 στο μεταξύ μας για τον πρώτο γύρο, μέχρι το γκολ οφσάιντ του Λυμπερόλπουλου, για να γίνει το 2-1 και τη μη αποβολή του Σιμπνιέφσκι όταν ανέτρεψε τον Αλεξανδρή σαν τελευταίος παίκτης, τους πήγε πριονοκορδέλα, τους καημένους.
Μέχρι και οι κασέτες που είχε βγάλει ο κυρ-Μάκης για όλη εκείνη την περίοδο μόνο δικά τους παιχνίδια έβγαζε ότι έχουν στηθεί για να κερδίζουν και να καβαλάνε στη βαθμολογία τους υπόλοιπους ανύπαρκτους.
chainsaw (16-02-22), drizzt (16-02-22), giovanni#10 (16-02-22), john syggel (16-02-22), Josimar (16-02-22), pirateeeeeee (16-02-22)
Για τον μέγα βιαστή τους τον Μπάοκ που τους πάει γαμιώντας τα χρόνια της εξυγίανσης, κουβέντα. Πολύ θα την χαρώ και την επόμενη πούτσα στο μεταξύ τους. Εκεί, να λένε για 25 χρόνια πίσω μέχρι να διαλυθούν.
chainsaw (16-02-22), pirateeeeeee (16-02-22)
Aν λέει καταλογιζονταν στον Απόλλωνα 2 πεναλντι απέναντι σε άλλη μεγάλη ομαδα ( ποια αραγε;) , δε θα διαμαρτυροταν, όπως έκανε χθες. Το ακούσαμε κι αυτο. Τον έχουν ξεσκίσει τον Απόλλωνα τόσο καιρό, επειδή δεν είναι στο αρμα κανενός και παρολαυτα μερικοί κατα φαντασία αδικημένοι, παίζουν παιχνιδάκια στα άρθρα τους με το όνομα του Απολλωνάκου.
john syggel (17-02-22)
Καταλογίστηκαν στην Τούμπα, ήταν και τα δύο οφθαλμοφανέστατα και ο Απόλλων (μαντέψτε - ναι, αυτό είναι) διαμαρτυρήθηκε...
Η αλήθεια είναι ότι με την ΑΕΚ στο εντός, που τους έφαγαν γκολ χωρίς λόγο, δε χάλασαν τον κόσμο τόσο, όσο με τις υποψίες αδικίας στο δικό μας το εκτός.
Κανένας δε στέκεται στην κατηγορία χωρίς να είναι στο άρμα και ο Απόλλων, δεν είναι εξαίρεση.
chainsaw (17-02-22), john syggel (17-02-22)
voskos_7 (17-02-22)
Ο Γεωργίου δεν είναι φίλος στην ουσία με κανέναν - ωστόσο, ο σύλλογος μία προστασία την έχει καθώς ανέβηκε δύο φορές και άφησε πίσω θηρία. Ο Απόλλων, δυστυχώς, είναι ζωντανή δυσφήμιση ακόμα και για αυτήν την κατηγορία και θα έπρεπε να σκεφτούν πολλές φορές τί έχουν κάνει αυτοί στην ομάδα τους.
drizzt (17-02-22)
Κούκου!
![]()
giovanni#10 (05-03-22), john syggel (05-03-22)
Τελευταία θέση οι ζελες
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε βεβαια,αφου παλεψαν σαν λιονταρια και τους εσφαξαν οι γκρι...
η πρώτη θέση από το τέλος δηλαδή. Αλλος ένας τίτλος για τον παο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Οχι ρε παιδια,προτελευταιος ειναι μαζι με την Μπασκονια.Εχουν 7-19 και η Ζαλγκιρις ειναι στον πατο με 6-20.
Θέλαμε νίκη τους όμως, οπότε μη χασκογελάτε...
Bookmarks