drizzt (03-12-21)
Ψωλική αρκούδα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (03-12-21)
Καλά μόνο από εμάς πήραν βαθμό αυτοί? Με όλες τις σχετικά σοβαρές ομάδες τον μπούλο πήραν.
Αφού παίξαμε τον πούλο μας...
There is a Dude in town
Αλλη μια διδακτικη συντρινη για την αρμαδα του Πριφτη(ακομα αυτος ειναι προπονητης;).Μια ωραια 20αρα στο κεφαλι για να μελετησουν.Ξερω,ξερω,χανουν απο ολους εκτος απο εμας...
drizzt (14-12-21)
Και η Αρμάνι έγινε υπερομάδα πάλι σήμερα αφού κέρδισε τον εξάστερο. Εμείς βέβαια δεν κάναμε και τίποτα φοβερό που την κερδίσαμε εκεί μέσα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σπουδαίο σερί το 0/9 εκτός.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Faithful (15-12-21)
Oberon (23-12-21)
Και ναι τώρα μπορώ να βγω και να πω:
ΠΟΥΤΣΑ
Γιατί με ξένα αρχίδια δε γουστάρω να γαμάω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
john syggel (23-12-21)
Ποιες πορειες; Τις 2 καθε 15 χρονια; Εδω μιλαμε για μια ευρωπαϊκή διοργανωση στην οποια και ο Ολυμπιακος και ο Παο εχουν πρωταγωνιστησει πολλακις. Εννοια σου, οι σοβαροι βαζελοι κραζουν ασχημα για τα χαλια τους και δεν βολευονται ουτε με το πρωταθλημα στην Ελλαδα.
Δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι ευχαριστημενος αν μπουμε στην οκταδα και χασουμε τον τιτλο στην Ελλαδα. Αν γινει η υπερβαση και παμε στο φαιναλ φορ, τοτε ισως αλλαζει η συζητηση. Σιγουρα ομως ο πρωταρχικος στοχος ειναι το πρωταθλημα.
Χρονια χωρις πρωταθλημα σωζεται μονο με Ευρωλιγκα.Φετος ομως με τα τωρινα χαλια του βαζελου,δεν ξερω αν θα αντεξω εστω κι αυτο.
Γιατί συζητάμε το θέμα ακόμα. Μια ζωή πρέπει να είμαστε μες τη μιρλα. Η ομαδάρα είναι 3η στην Ευρωλίγκα και για να κλάψουμε λιγάκι ανησυχούμε για το αν θα χάσουμε το πρωτάθλημα.
Χαρείτε λίγο ρεεεε.
drizzt (02-01-22), john syggel (02-01-22)
Δεν είμαστε σε θέση να χαιρόμαστε, καθώς έχουμε δει πολλά έργα που η χρονιά ξεκινάει καλά, εξελίσσεται ακόμα καλύτερα και σε 6 παιχνίδια τα κάνουμε μoυνί - καλλιγραφία και παίρνουμε τ' αρχίδια του αλόγου και στις τρεις διοργανώσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ήρθε ο Γιόβιτς, φαβορί για φάιναλ φορ τώρα.
Faithful (07-01-22)
Ραβεται το ογδοο(το εβδομο ραβεται καθε χρονο)!!!
drizzt (07-01-22)
Πάλι ξεβράκωνεται η μπανάθα. Τι κριμα! Τόση προσπάθεια να μας πείσουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει επιπεδο και έχει αποβάλλει την αδυναμία του εκτός έδρας.
john syggel (09-01-22)
Γιατι δε λετε την αληθεια;Οτι ο διαιτητης-κορακι με την ανοχη του Κλαυτενμπεργκ εσφαξαν την παναθα μας με κοκκινη σε φαση που ο παικτης παει με τα 2 ποδια και βρισκει τον αντιπαλο του.Τοσο προβατα ειμαστε πια εμεις οι γαυροι;;;
drizzt (10-01-22)
Bookmarks