panahs7 (26-09-21)
Πρωταθλητής 4ης εβδομάδας Σεπτεμβρίου ο βάζελος;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (26-09-21)
Έχω ξεχάσει και πόσο καιρό είναι αήττητος στην ευρώπη, σίγουρα ρεκόρ.
Μια μεγαλειώδης εμφάνιση του εξάστερου ολοκληρώνει τη βραδιά.
Αναμενόμενος άσσος. 1ο φαβορί για τελευταίος ο λαγός.
Ρε νομίζω αυτοί έβγαλαν ημίχρονο με ΜΙΑ ασίστ.
ερχεται ψωλια στον κωλο την κυριακη θα βαλει και τους δυο μπαμπαδες μπροστα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-10-21)
Mη λέτε μεγάλα λόγια γιατί όσες φορές πήγαμε με ύφος και τουπέ στο ντέρμπι αιωνίων μυρίσαμε τον κρίνο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κι εγω αυτο σκεφτομουν, να βαλει δυο φορ με ζελα.
Αλλα την Κυριακη στανταρακι θα τονε παιξουμε, θα φαμε και κανενα γκολακι, το πολυ να σωσουμε το Χ και το φορουμ θα γινει τριμπουρδελο.
Πλακα θα εχει.
Μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ ο Βαζελος. Ίσως το 4-4-2 να βοηθούσε αν και νομίζω ότι θα βάλει 5αδα πίσω ο Λουκιανός Κηλαηδόνης
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
την κυριακή ο αγώνας θα είναι δύσκολος
είναι όλη τους η περίοδος, τείχος πούλμαν όλοι πίσω και αντεπιθέσεις θα είναι. το 0-0 είναι τεράστια νίκη γι αυτούς
μην έχετε βλέψεις
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (01-10-21)
Μα γιατι αφού φέτος έχουν επίθεση και μοιράζουν 5άρες, ας ανοιχτούν λίγο να δω κάτι.
Αν έρθουν να στήσουν πούλμαν και γίνει η κατάσταση όπως με τον Ατρόμητο θα μαζέψουν τουλάχιστον 3.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Ψυχραιμα,παιδια.Ολο κατι τετοια λεμε κι ολο 1-1 φέρνουμε..Μετά τη χτεσινή νίκη εγω ειμαι σιγουρος πως δεν κερδιζουμε την Κυριακή.Αλλα εγώ ελεγα κι οτι το χ με τη Φενέρα θα είναι καλο γιατι ειμαστε αουτσαιντερ...
Faithful (01-10-21)
"Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι με ναρκωτικά και αφέθηκε ελεύθερος, σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός."
"...αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στο κύκλωμα ναρκωτικών, πορνείας και παράνομης διακίνησης όπλων."
Αυτά είναι τα ωραία. Τι τακτικές και πρες μου λες, σεξντραγκσροκενρόλ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Δε μιλαω μονο για τον Μαρτινς ή βασικα,μιλαω κυριως για τα προηγουμενα χρονια.Οποτε πηγαιναμε με τουπε και υφακι "θα τους κανουμα πλακα,ειναι ευκαιρια για ιστορικο διασυρμο,θα φανε πολλα" κλπ,τα βρισκαμε μπαστουνια και συνηθως δεν κερδιζαμε.Θυμαμαι τα προσφατα 1-1 στο καραισκακη,για αυτο και το ακριβες σκορ που εδωσα.
Βοσκέ τι λέει θα το ανοίξεις το θέμα για τον βάζελο, ή θες να στο κάνω ώπα το μαγαζάκι;
drizzt (01-10-21)
Αφήστε τα φλόκια σας εδώ και ανεβείτε και πάνω, μετά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks