drizzt (17-10-21)
Εμας δε μας εκανε;;;
drizzt (17-10-21)
Μας φιλέψαν οι τσάκωνες...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όλα κομπλέ γιατι ο εξάστερος είναι η καλύτερη ομάδα της γιουρολιγκ στις βολές.
Βέβαια με τόση προπόνηση τόσα χρόνια στην α1 κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό.
giovanni#10 (01-11-21), john syggel (01-11-21)
Έχουμε τα δικά μας αλλά οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την μεγαλύτερη ήττα του exasteros στην EuroLeague.
![]()
drizzt (04-11-21), Faithful (04-11-21), john syggel (04-11-21), panahs7 (04-11-21)
και τελειώνουν και οι τελευταίες δικαιολογίες πιααα (μπερτομέου κλπ)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (04-11-21)
Τωρα που εμεις παμε αερα κι οι αλλοι δε βλέπονται,ειναι ευκαιρια για μεγαλη νικη.
Ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος απ' τους διαιτητές. Έβαλε το χεράκι του ο Μπερτομέου
Η εκδίκηση του μπερτομεου. Βασιλακόπουλος στη Euroleague εδώ και τώρα.
Josimar (04-11-21), pirateeeeeee (04-11-21)
Έχουμε φτάσει σε impasse. Ούτε στον Τράκη μπορούμε να τα χώσουμε, ούτε στον πριφτη. Σκούρα τα πράγματα για τους μπασκετικούς αρδ.
Ραβεται το 7ο αστέρι!!
Από τη στιγμή που έφτασες να κάθεται στον πάγκο σου ο Πρίφτης, δεν είναι και απίθανα κάτι βράδια σα το αποψινό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τι πουτσα τους ραψανε αποψε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Αλβέρτος κι η διαμαντω έχουν παρουσιάσει ο,τι χειρότερο έχουμε δει από τον βαζελο εδώ και πολλά χρόνια.
Ομάδα επιπέδου champions league ή και πιο κάτω.
Και παρολαυτα οι αρδ δε τους ακουμπούν καν.
Δε πειράζει βέβαια, καλύτερα για να συνεχιστεί αυτό το επος
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oberon (11-11-21)
Και μετα θα επιστρεψει σαν σωτηρας για να αποθεωνεται.
Eιδικα αν χασει και το πρωταθλημα και το κυπελλο φετος, σιγουρα θα βαλει καποια χρηματα εξτρα. Οι εποχες που εχωνε ομως, εχουν περασει. Τωρα θα δουν τα βαζελακια τι εστι βερυκοκο. Ειχαν ψωνιστει πολυ με τον τιτλο "εξαστερος" και νομιζαν οτι θα ειναι μια ζωη στον αφρο.
Faithful (06-11-21), john syggel (06-11-21)
Ένα πολύ ωραίο βιντεο, για το τι γίνεται στον εξάφαπο ως τώρα και έχει εικόνα, χειρότερη κι από ομάδα Α2.
ΥΓ. Δείχνει κιολας, οτι το μπασκετ δεν είναι μόνο "βάζω πόντους", "έχω τόσα ριμπαουντ, τοσες ασσιστ" και "παίζω άμυνα".
Βλέπω κάτι αντικειμενικούς μπασκετικούς που ήδη έχουν αρχίσει και προετοιμάζουν το λαό τους για την περίπτωση που πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, ότι δε χάθηκε ο κόσμος κλπ
Faithful (07-11-21), giovanni#10 (07-11-21), Josimar (07-11-21), Oberon (07-11-21)
22/11 παίζουμε στην έδρα μας.
Kι άλλη πούτσα έφαγες μωρή βαζέλα? Δεν πειράζει, μαθημένη είσαι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Oberon (11-11-21)
Bookmarks