chainsaw (08-06-22), drizzt (08-06-22), john syggel (08-06-22), pirateeeeeee (08-06-22)
Και να φανταστεί κανείς ότι κάποτε και όχι πολύ πίσω, σύμφωνα με τους ίδιους, ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε ομάδα για να νικάει τον βάζελο και τη διαιτησία... Οι κωλομπαράδες τώρα, απαιτούν αβάντα για να νικήσουν την Λάρισα και αυτό πρέπει να τους το διασφαλίσει η Ε.Ο.Κ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (08-06-22), drizzt (08-06-22), john syggel (08-06-22), pirateeeeeee (08-06-22)
Εγώ θα ντρεπόμουν να ήταν αυτό το πράγμα προπονητής στην ομάδα που υποστηρίζω. Και ακόμα περισσότερο να γίνεται αυτό σε αγώνα με τη Λάρισα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βρεθηκαν οι υπαιτιοι της πτωσης του εξαστερου. Προκειται για τα 200-300 ατομα που αποδοκιμασαν χθες τον τεραστιο ηγετη, οταν τους εκανε την τιμη να παει στο γηπεδο να παρακολουθησει την ομαδα την οποια διοικει.
drizzt (09-06-22), john syggel (09-06-22)
Faithful (09-06-22), pirateeeeeee (09-06-22)
pirateeeeeee (09-06-22)
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ
Δυναμιτιζουν το κλίμα οι πουστηδες
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (09-06-22), pirateeeeeee (09-06-22)
Το θέμα είναι ότι το έφτιαξαν ωραία το πράγμα ώστε να μην έχουν να χάσουν τίποτα και να έχουν όλες τις δικαιολογίες του κόσμου και αυτό δυσκολεύει τη φάση.
Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ σοβαρή για να μην έχουμε ντραβαλα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ραδιοφωνική συζήτηση με ρεπόρτερ ζέλας:
-Ακούγεται πολύ για Σλιμανι οτι έχει προταθεί κλπ.
-Είναι επιφυλακτικοί στον Παναθηναϊκό γιατι ενώ ο παίκτης υπέγραψε στη Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο, ο προπονητής δεν τον υπόλογιζει τώρα τον Ιούνιο.
-Κάτσε ρε συ, δηλαδή αν τον υπολόγιζε θα υπήρχε περίπτωση να έρθει στον Παναθηναϊκό;
(Σιγή.)
Εντάξει τα χτεσινά δεν ήταν και πολύ σημαντικά, ο σύλλογος έχει πάντα σημαντικές επιτυχίες να γιορτάσει:
![]()
giovanni#10 (18-06-22)
Που τον ήπιαν και εκεί στο αντρικό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (18-06-22)
Μόλις ακούστηκε από επίσημα χείλη ότι ο μπασκετικος Παναθηναϊκός κινεί τις διαδικασίες για να μπει στα ρεκόρ γκίνες για τις 27 σερί σεζόν με την κατάκτηση ενός τουλάχιστον τίτλου. Χαχαχχαχα
Δεν μπορώ ρε φιλε! Χαχαχχα. Άπειρο κομπλεξ!
drizzt (19-06-22), Faithful (19-06-22), giovanni#10 (19-06-22)
Faithful (19-06-22), john syggel (19-06-22)
Να ζητήσουν να μπουν και στην κατηγορία που θα είναι σίγουρα πρώτοι μιας και θα είναι μόνοι, σ' αυτή που ένας ηττημένος ενός τελικού το γιορτάζει κάθε χρόνο εδώ και 50 χρόνια.
drizzt (20-06-22)
panahs7 (20-06-22)
Μη λεμε τα ιδια: Ηθελαν στην ποδοσφαιρικη φσνελα να βαλουν χρυσο αστερι για τον τελικο του Χουντεμπλεϊ και δυο ασημενια για τις δυο προκρισεις στα ημιτελικα.
Οι τυποι δεν υπαρχουν.
john syggel (20-06-22)
Bookmarks