drizzt (04-09-21)
drizzt (04-09-21)
jonk (05-09-21)
voskos_7 (05-09-21)
Και κυρίως να έχουμε στο νου μας ότι, ειδικά η ΑΕΚ, δε θα χάνει τόσο εύκολα βαθμούς όπως πέρυσι, κυρίως, για να υποψιαστούμε ότι εφέτος παίζει η πίεση να είναι λίγο μεγαλύτερη με απρόβλεπτες συνέπειες σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των δικών μας παιχνιδιών.
Αυτό εννοούμε κυρίως όταν λέμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, Λευτέρη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (05-09-21)
Δεν θα αλλάξουμε την ομάδα ολόκληρη φίλε να προσαρμοστεί γύρω απ' τον Φορτούνη. Τι το πέρασες;;; Και δεν είναι ικανός άλλωστε για κάτι τέτοιο, αν μιλούσαμε για τον Ριβάλντο και σε άλλες εποχές, μπορεί. Οι ομάδες πλέον παίζουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ούτε καν η Γιουβέντους δεν προσαρμόστηκε πάνω στον Κριστιάνο. Ο Κωστάκης δεν κάνει για ηγέτης, πάρτο χαμπάρι. Για εμάς βγάζετε ολυμπιακόμετρα, αλλά από εσάς προέρχεται η προσωπολατρεία.
Προκύπτει από το ότι η διάταξη του Μάρτινς δεν έχει δεκάρι και εσύ λες ότι λείπει ο Φορτούνης...
Για τη θέση του φορ, να υποθέσει;;;
giovanni#10 (05-09-21)
Ακομα δεν εχω καταλαβει...
Εγω λεω οτι περυσι ο Μαρτινς επαιζε με 3 χαφ, Μπουχα-Καμαρα-Εμβιλα και χωρις δεκαρι.
Ο Φορτουνης δεν ηταν βασικος περυσι.
Κι οταν επαιζε, ναι συνηθως επαιζε εξτρεμ. Συμπερασμα: περυσι σπανια παιζαμε με καθαρο δεκαρι.
Ποσο πιο απλα να το γραψω;
Δοκίμασε με emoticons...
Να το γράψουμε μία καλή, λοιπόν. Κανένας δε γράφει στα παπάρια του κανέναν: Ο Φορτούνης επειδή ακριβώς δεν είναι εξτρέμ, όταν καλείται βάσει διάταξης να παίξει σαν τέτοιος, δε μένει στη γραμμή επειδή εκεί το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι ακίνδυνος και κλείνει προς τα μέσα για να είναι κοντά στην περιοχή ώστε να βγάλει τις πάσες που μπορεί, ή να πάρει σουτ.
Αυτό ναι μεν γίνεται αντιληπτό από τον Μάρτινς, αλλά δε τον εξυπηρετεί.
Στην τριάδα των χαφ δεν τον προτιμάει πολύ γιατί δε δίνει την αμυντική κάλυψη που θέλει, σε συνδυασμό με το ότι ο Μ'Βιλλά δεν έχει τα φυσικά χαρακτηριστικά του Καμαρά, ο Καμαρά τα αμυντικά του Μ'Βιλλά και ο Μασούρας είναι ο μόνος εξτρέμ που βοηθάει αποτελεσματικά το μπακ του όταν αμύνεται, ο Μάρτινς κρίνει ότι δε μπορεί να του δίνει το χρόνο που ίσως αξίζει.
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ίσως δικαιώνουν περισσότερο τον προπονητή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 07-09-21 στις 10:15
drizzt (05-09-21)
Απλές επισημάνσεις:
1. Όσο λιγότερο σηκώνουμε τη μπάλα τόσο καλύτερα θα πάμε.
2. Αν η ομάδα μπορεί να έχει ένταση μετά το '70, θα πρέπει να έχει και πριν.
3. Συνεχίζουμε να μην παίρνουμε τίποτα από στημένα (κόρνερ κυρίως).
4. Σήμερα που ξεκινήσαμε με δύο επιθετικούς δεν είχαμε κανέναν για αλλαγή.
5. Μπήκε ο Ονιεκούρου, γίναν πραγματάκια, και μετά άλλαξε πλευρά για να πάει εκεί ο Αλγκασίμ Μπα. Μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου.
6. Όταν η ομάδα δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για 30 λεπτά ή κάνεις αλλαγές στην τακτική, ή στα πρόσωπα, ή και στα δύο. Δεν περιμένεις τα 30' να γίνουν 60'.
7. Η παρέλαση κοντέυει και υπάρχει πολλή γκρίνια. Φιλικά το λέω.
chainsaw (12-09-21)
captain-cook (13-09-21), chainsaw (12-09-21), panahs7 (12-09-21)
drizzt (12-09-21)
Bookmarks