giovanni#10 (18-03-20)
Και στο 2001.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (18-03-20)
Ολυμπιακός: "Λοκομοτίβ για Μαρτίνς" γράφουν στην Ιταλία
![]()
O Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Νο 1 στόχος της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα.
Μπορεί η αθλητική δράση να είναι είδος υπό εξαφανισή στην εποχή που ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] χτυπάει κόκκινο και απειλεί την παγκόσμια υγεία, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για βάλει φρένο και στα μεταγραφικά σενάριά με πρωταγωνίστριες τις ομάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Από αυτά δεν λείπουν ούτε οι ελληνικές, με το τελευταίο να θέλει τον προπονητή του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει το πόστο του προπονητή από το καλοκαίρι του 2020.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] με δημοσίευμα που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Δευτέρας, με την ιταλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε μεταγραφικά σενάρια να αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Οδηγεί τον Ολυμπιακό αήττητη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει αποκλείσει την Άρσεναλ στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας περιζήτητος προπονητής και θα μπορούσε να κλείσει για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας τον συμπατριώτη του Ζοάο Μάριο".
Η αναφορά στον Ζοάο Μάριο, πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας το 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, έχει να κάνει με το γεγονός πως παίζει τώρα δανεικός στην Λοκομοτίβ από την Ίντερ, με το εν λόγω μέσο να έχει τίτλο στο σχετικό δημοσίευμα "Μαρτίνς, στην pole position για τον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας".
Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μάρτινς με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι και εκκρεμεί η τελική συζήτηση του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση των Πειραιωτών για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τρίτη διαδοχική σεζόν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (26-03-20), giovanni#10 (24-03-20)
Να μη ξαναγίνει.
ttg_red (25-03-20)
Εγω στον υπολογιστη το ειχα. Κι εχεις δικιο, το 2004 ηταν γιατι τοτε ειχα πρωτοπαρει υπολογιστη.
Δεν θελω να σε σοκαρω, ουτε να σε τραυματισω ψυχολογικα, αλλα με 3-4 ευρω το επαιρνες "αντιγραφη", αν ειχες τσιπαρισμενο playstation. Μη σου πω πως το κατεβαζες και μονος σου απο τορρεντ, το αντεγραφες και επαιζες. Δεν χρειαζοταν να υποχρεωνεσαι στον ξαδερφο.
Βεβαια αυτα απαγορευονται, δεν τα κανουμε εμεις, απλα λεω τι θα εκανε καποιος πιο πονηρος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το πιο ακραιο που θυμαμαι επι εποχης ps1 που για να παιξει μαιμου παιχνιδι χωρις τσιπακι ηταν το κολπο με την οδοντογλυφιδα,ποιος διαολος το ειχε σκεφτει αυτο το πραμα και πως ειχε μεταδοθει σε μια εποχη χωρις ιντερνετ ακομα δεν εχω καταλαβει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γινοταν δουλιτσα ετσι; Πρωτη φορα το ακουω.
Παντως τελικα μαλλον καλο εκανε στην sony η φαση με τις αντιγραφες. Διαλυσε τον ανταγωνισμο με τις πρωτες δυο της κονσολες. Την εποχη του ps1 υπηρχαν Sega Saturn, Nitendo 64. Την εποχη του ps2 υπηρχαν Dreamcast, Gamecube, Xbox. Και οι πεντε αυτες κονσολες δεν ξερω αν εφτασαν τις πωλησεις του ps2.
Εγω παντως οντως, αφου τα τσιπαρα, κατεβαζα μονος μου τα παιχνιδια, τα αντεγραφα σε CD ή DVD και επαιζαν. Ειχα τρελαθει που το εκανα μονος μου. Αισθανομουν τεραστιος χακερ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγω θυμαμαι που εδινα 10 ευρω ανα αντιγραμμενο παιχνιδι ps1 σε εναν τυπα στη γειτονια μου. Και νομιζα οτι εκανα καλο ντιλ κιολας χαχαχα.
Αργοτερα, επι εποχης original xbox, που πηραμε υπολογιστη στο σπιτι με αξιοπρεπη συνδεση, καταλαβα τι λαθος εκανα![]()
Βοηθούσες την κυκλοφορία του χρήματος και στήριζες την τοπική οικονομία...
Αργότερα, παρουσίασες αξιόλογο έργο στην ορθολογικότερη κατανομή οικονομικών πόρων.
Σε κάλυψα;;;
5 ευρω το παιχνιδι νομιζω τα παιρναμε.
Τσιπαρισμα με οδοντογλυφιδα δεν εχω ακουσει...
Ήταν το ps ανοιχτό,η οδοντογλυφίδα πίεζε το σημείο που κλείνει το πορτάκι για να νομίζει το μηχάνημα ότι ήταν κλειστό και να γυρίζει το CD.
Βάζαμε ένα από τα ντεμο που κυκλοφορούσαν τότε ίσα να ξεκινήσει να δείξει το σήμα του play station,αστραπιαία το βγάζαμε-βαζαμε το αντίγραφο και βουαλά,έπαιζε κανονικά.
Επιστήμη λέμε!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (26-03-20), chainsaw (25-03-20), flessanto (27-03-20), giovanni#10 (25-03-20), voskos_7 (27-03-20)
Τι ειπες τωρα!! Χακερια κανονικη!
flessanto (27-03-20)
Kai τωρα, τιποτα. Ουτε τσιπακι δε δεχεται η μαλακια! Τουλαχιστον υπερτονωνουμε την τοπικη αγορα![]()
Τι ειπες τωρα;
Νομιζω πλεον πεφτουν και πιο ευκολα οι τιμες των παιχνιδιων. Μετα απο 3 χρονια ακομα και τα "καλα" παιχνιδια φτανουν 20 ευρω. Μερικα ακομα χαμηλοτερα, ενω παιζουν και πολλα μεταχειρισμενα.
Δεν ξερω τι γινοταν μεχρι πριν μια δεκαετια, γιατι πολυ λιγα παιχνιδια ειχα γνησια, θυμαμαι ομως στο Super Nitendo οι κασετες ειχαν 22 χιλιαρικα το 96-97 περιπου.Τεσσερα παιχνιδια ειχα ολα κι ολα, ενω μετα ps τους γαμησα τα ραμματα.
εγω θυμαμαι παντως καπου εκει 2004? 05? ειχε βγει και ενα φιφα που ειχε την φωνη του σωτηρακοπουλου, η του μ@λ@κ@ του σπυροπουλου δεν θυμαμαι τωρα, ωσπου τραβαω ενα γκολ απο το κεντρο, ουτε και εγω δεν καταλαβα πως εγινε, και ελεγε κατι πι..ες του στυλ: ωωωω τι γκολαρα ηταν αυτη, πραγματικη μαγεια, εχω να δω τετοιο γκολ ουτε και εγω δεν θυμαμαι απο τοτε, νομιζω πως αυτο το γκολ θα μεινει αξεχαστο στον παικτη....
![]()
![]()
![]()
Και αλλα παρομοια....
Περιττο να πω οτι τα δκρυα σιγκινησης που ετρεχαν απ'τα ματια μου ηταν το λιγοτερο....![]()
![]()
![]()
Bookmarks