επειδη εχω μια αγωνια , ο σκαρπα θα ερθει το γεναρη?
επειδη εχω μια αγωνια , ο σκαρπα θα ερθει το γεναρη?
Επρεπε να σε τελειώσουν την ώρα του αγώνα, εκεί που έβαλες Εμβιλά για να μην φας κι άλλα
Πες μου και τους λόγους που το κάνει, για να μπορέσω να καταλάβω κι εγώ. Λεφτά δεν τα έχει ανάγκη (και ποια λεφτά δηλαδή), να είναι αντιΟλυμπιακός και να γουστάρει να διαλύσει την ομάδα το αποκλείουμε, συμφωνούμε μέχρι εδώ; Τι μένει; Η πιθανή πραγματικότητα μένει. Θέλει να έχει ισχύ στην κοινωνία, στα κομμάτια που τον ενδιαφέρουν. Και σε ρωτάω λοιπόν. Ποιο είναι το όπλο στην πολιτική; Σε τι τον βοηθάει να στραφεί ο κόσμος εναντίον του; Το δικό μου φτωχό μυαλό λέει ότι θα έκανε τα πάντα να κρατήσει τον "στρατό" του χαρούμενο. Αν δεν είναι ούτε αυτό, τι σκατά είναι; Δώσε μου μια εξήγηση για την οποία δεν τον ενδιαφέρει το αποψινό.
Du3lisT (28-07-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Scarpa signed to Nottingham, not to our team.
Θα εκφέρω μια αιρετική άποψη.
Ο Μαρτίνς με την ομάδα βαριά άρρωστη αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να φύγει. Πρέπει να πάει μέχρι το μουντιάλ. Ουδείς προπονητής μπορεί αυτή τη στιγμή να σώσει το πράγμα ενώ ήδη έχουν ξοδευτεί χρήματα για μεταγραφές (που ζήτησε πάλι ο Μάρτινς). Την άλλη εβδομάδα πρέπει να περάσουμε τη Σλόβαν.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
μπορει και στα αρχιδια του,του μαρινακη για την ομαδα.Καθε περσι και καλυτερα το καραβι εχει βρει ξερα και δεν γινεται τιποτα απολυτως.Θα παει στου ρεντη θα τους κλασει μια μαντρα θα πει θα σας αλλαξω ολους και θα παμε για κατακτηση europa league/conferece μεχρι το φλεβαρη.Μετα του χρονου.Ας βγει να πει δεν εχουμε στοχο για παραπανω μεχρι εδω να μην κοροιδευει κανεις κανεναν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
πρωταθλημα με τους ανυπαρκτους ελλαδα και κορνεδες ευρωπη.joga bonito.
—John Lennon
Το να πιστεψουμε οτι το σημερινο ετυχε και οτι δεν ειναι αποτελεσμα μια συνολικης κακης διαχειρισης απο προπονητη και Προεδρο ειναι εγκληματικα λαθος.
Με το να λεμε οτι ο Μαρινακης δεν κερδιζει απο αυτο το σημερινο αυτο δεν τον αθωωνει, εθελοτυφλουμε και βαζουμε το προβλημα κατω απο το χαλακι.
hang your demons
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
οι προεδροι στην ελλαδα ειναι σαν δημοσιοι υπαλληλοι δεν τους επηρεαζει κανεις και τιποτα.Ο Μαρινακης ειναι απλα ο λιγοτερος κακος απο ολους τους αλλους.
—John Lennon
Έπαιξε κι έχασε. Πήρε τις δάφνες που του άξιζαν, τις δικαιολογίες και τον χρόνο που δικαιούταν, πήρε τις αποφάσεις του και πέθανε με αυτές. Κατέρρευσε στην πίεση και το βάρος των ευθυνών. Πέρα από τις όποιες προπονητικές ικανότητες, αφελής δεν ήταν ποτέ. Ήξερε πάντα τι πρέπει να κάνει για να μην εκτεθεί. Το αποψινό είναι πέρα από κάθε εφιάλτη και για τον ίδιο, δεν είναι καν απότομη προσγείωση.
Από εκεί και πέρα, το καλό για τον σύλλογο θεωρώ πως είναι μια ομαλή μετάβαση όπως έγινε και μ' αυτόν. Να έρθει ο επόμενος και να αρχίσει να αξιολογεί, όσο θα συνεχίσει ο ίδιος να το τρέχει για κάποιους μήνες. Αυτό είναι και το πιο ασφαλές, αν δεν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στο μηδέν. Δυστυχώς αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη από τον Γενάρη, οι περισσότεροι είχαν δώσει το στίγμα τους για τον Μαρτίνς, ήρθε και το κερασάκι με τον Φορτούνη.
Και για έναν αδιανόητο λόγο, 2 χρόνια βλέπουμε έναν κόσμο αφημένο στα αυθαίρετα συμπεράσματα και μια διοίκηση να πυροβολεί συνεχώς τα πόδια της. Deja vu σουρεαλιστικής καθημερινότητας ενός παλιού Ολυμπιακού, τον οποίο ένιωθα ότι είχα αφήσει για τα καλά στο παρελθόν.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-07-22), john syggel (28-07-22)
Οχι μόνο πρέπει να φύγει, αλλά πρέπει να 'ρθει προπονητής τρελλός-κασκαντέρ να ταρακουνήσει τα πράγματα. Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το αν αυτό το ρόστερ μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε καθώς φαίνεται αγύμναστο εδώ και δύο χρόνια αλλά και γεμάτο με παίχτες της πλάκας. Οσο για τον ταβερνιάρη, η δήλωσή του ότι παίξαμε καλά μέχρι το 0-1 (στο 5') απλά αποδεικνύει την αθλιότητά του. Ο άνθρωπος που ανανέωσε τον Αβραάμ και τον Βαλμπουενά σπεύδοντας να κλειδώσει την διοίκηση με δήλωση από τον Μάιο για να φάει Μάρκοβιτς, Φορτούνη. Και για να διασώσει τον καρβάλιο έστειλε τον Πινακά, καλύτερο νέο παίχτη του Πρωταθλήματος κι ένας από τους 4-5 καλύτερους πέρυσι με όργια σε μεγάλα ματς, να παίζει στην Β' ομάδα.
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ποιος θα έρθει τώρα να διαχειριστεί μια αδούλευτη ομάδα με 40 + παίκτες?
Που έχει στο ρόστερ 2 παπουδες και μισό κανονικό Σέντερ φορ.
Σοβαρά τώρα, ξημέρωσε και αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα εδώ? Δύο (2) χρόνια κακής, κάκιστης μπάλας, με αποκορύφωμα τη χθεσινή ΞΕΦΤΙΛΑ και δεν έχει εξαφανιστεί από μόνος του?
Από εδώ και πέρα ο μόνος υπαίτιος για αυτά που θα ακολουθήσουν είναι και αυτός που τον κρατάει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks