Aν ήμουν πάντως ο Μαρτίνεθ και η ομάδα μου παρουσίαζε αυτήν την εικόνα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro, πραγματικά θα ανησυχούσα.
Aν ήμουν πάντως ο Μαρτίνεθ και η ομάδα μου παρουσίαζε αυτήν την εικόνα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro, πραγματικά θα ανησυχούσα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (03-06-21)
Τι έγινε γιατί δεν το είδα, ομαδάρα;; Κλείνουμε στόματα;![]()
Βλέπω τελικό γυναικείου τσουλου, πολύ καλύτερο το θέαμα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (04-06-21), panahs7 (04-06-21), Rena (04-06-21)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Παλι μανουρες εκανε ο βλαχομαγκας ο Τζαβελλας;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
" Ένα επιθετικό φάουλ ενόχλησε τον Ρομελού Λουκακού που μίλησε έντονα στον Γιώργο Τζαβέλλα, πριν ο Έλληνας αμυντικός ζητήσει εξηγήσεις στο 39' του φιλικού αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ελλάδα" .
μια ομάδα που είναι σε βασικό στάδιο προετοιμασίας αντιμετωπίσαμε και σήμερα πανηγυρίζουν κάποια σκουλικάκια δημοσιογράφοι του παραποδοσφαίρου
ο Τζαβέλας πρέπει να κάνει και γαμώ τα κρεβάτια για να παίζει ακόμη εθνική (για να μην πω που τόλμησε να φορέσει φανέλα εθνικής γενικότερα)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (04-06-21)
Τι έχασε ο μαλάκας ο Γιωργάκης στην αρχή. Μ' αυτή την άμυνα θα πάνε οι Βέλγοι στο Euro?? Και χωρίς Ντε Μπρόινε. Καλά γαλλικά κρασιά.
Καλά ρε, κέρδισε η ομαδάρα και δεν είπατε τίποτα;;;![]()
Έχουμε μείνει άφωνοι
Sent from my iPhone using Tapatalk
panahs7 (07-06-21)
Στα σοβαρά να δεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Mπρε σεις είχε ματς εχθές και δεν μιλάτε?![]()
panahs7 (02-09-21)
Γιατί, να το έβλεπε κανείς, να πόναγαν τα ματάκια του και να μας ζήταγε τα ρέστα μετά; Άσ' το καλύτερα.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κι ομως,ο Φαν'τ Σιπ δηλωσε οτι παιξαμε το ποδοσφαιρο που θελουμε να βλεπουμε.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τσουμπερ ειδατε, μυστες μου;;;
Κλεινει η μπζαλιδα!
Bookmarks