Aγωνιστικα τα εχει παρατησει, φαινεται. Δεν ηταν ποτε παραδειγμα επαγγελματια, οποτε μετα απο 2 ρηξεις χιαστων η κατασταση εχει γινει πολυ δυσκολη.
Έτσι κι αλλιώς θα έφευγε... Απλά, είναι και προσωπικό του κατόρθωμα, με άλλη διοίκηση, άλλη τεχνική ηγεσία, άλλους σχεδόν συμπαίκτες και άγνωστη προοπτική για την ομάδα στο να φέρει άλλους της προκοπής, να είναι ακόμα μπετόν αρμέ η απόφαση να τον διώξουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Aγωνιστικα τα εχει παρατησει, φαινεται. Δεν ηταν ποτε παραδειγμα επαγγελματια, οποτε μετα απο 2 ρηξεις χιαστων η κατασταση εχει γινει πολυ δυσκολη.
Με τα νέα δεδομένα, μπορούν να βρούνε χειρότερο, άνετα.
BrazHlias (03-07-20), chainsaw (03-07-20), pirateeeeeee (04-07-20)
Πολυ αστειο να μιλανε στη συνεντευξη τυπου για υγεια, αθλητικο πνευμα και αγωνιστικοτητα οι κυριοι, που εχουν στηριχθει επι δεκαετιες απο ολο το συρφετο της εοκ και της κεδ.
voskos_7 (03-07-20)
Δεν είναι λογικό να επιθυμεί ο άνθρωπος κάτι το οποίο δεν είχε ποτέ;;;
BrazHlias (03-07-20)
ενα βημα πιο κοντα στη διαλυση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
... Και ολο κλαινε τα βαζελακια στου Οακα τα σκαλακια...
Παλι κλαψα. αεκτζηδες εχουν καταντησει.
1 πίτα γύρο απ όλα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Rena (06-07-20)
Αυτοι εχουν ακομα τον Φριντετ στο ροστερ και ψαχνουν τροπο να τον διωξουν. Δυστυχως αυτος δεν ειναι Καλαθης, να τους χαρισει φραγκα.
Επειδη με την κατασταση που επικρατει, συμβολαιο του εκατομμυριου δεν θα βρει, ή θα τον λουστουνε και θα τον ξαναβαφτισουν παιχταρα, ή θα του δωσουν την αποζημιωση που δικαιουται βαση συμβολαιου.
Κατα τα αλλα μια χαρα αξιοπρεπη ομαδα θα εχουν τουλαχιστον για φετος. Χειροτερη απο περσι, αλλα οχι και ομαδα της φαπας οπως προσπαθουν να περασουν επικοινωνιακα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χερι-πεναλτι του Βαρελα, παιζετε εδειξε ο Σκομινα. Περιμενω να δω την ανακοινωση του Αλ Αφουζ.
Ποση ντροπη να αντεξουν πια οι οπαδοι του παοκ;;;
Οι αδικημένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλεις να πεις. Το κατεστημένο της Αθήνας κλπ κλπ
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τόσα χρόνια εκεί κάτω είχατε μάθει να κάνετε ό,τι γουστάρετε χωρίς να υπολογίζετε κάνεναν άλλο από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Μόνιμοι πρωταθλητές και όταν ήρθε ΑΥΤΟΣ και σας χάλασε τη μανέστρα κάνατε εμφύλιο πόλεμο και διχάσατε την Ελλάδα.
Δε διστάσατε να μιλήσετε για πρωτάθλημα των Πρεσπών ως άλλοι Εφιάλτες Αθηναίοι που είστε.Κράτος Αθηνών είσαστε ρεεεεεεεε.
Μέχρι και κανάλι αγόρασε για να σας τα χώνει στη μάπα.ΑΥΤΟΣ.
Ο Καμπατσο παει στο nba => Ο Λαπροβιτολα μενει στη Ρεαλ
Τοσος χαμος, για τον τριτο γκαρντ της Ρεαλ, τον οποιο ειχαν αναγαγει σε παικταρα που θα τους αλλαζε επιπεδο και τωρα πρεπει να τα μπαλωσουν, αλλα δεν τους φοβαμαι.
Στην προπαγανδα ειναι πρωτοι. Θα βρουν κανεναν ανερχομενο αστερα απο το Τσαμπιονς Λιγκ και θα τον πασαρουν στους "μπασκετικους" -οπως αυτοαποκαλουνται- οπαδους τους, ως το next big thing του ευρωπαικου μπασκετ.
Ποιος Λαπροβιτολα τωρα; Σιγα τον παιχτη...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (29-07-20)
Οι Αγγελόπουλοι εγώ ξέρω πως έριξαν λευκή πετσέτα φέρνοντας σακάτη και τραυματία Σλούκα.
drizzt (30-07-20)
estai (31-07-20)
Ασε που ειναι και κοντος για στοπερ.
O Γιαννακόπουλος βγάζει φωτογραφίες γυμνός για να δείξει το γυμνασμένο του κορμί συμβουλεύοντας αποτοξίνωση από το αλκοόλ με σκληρή προπόνηση, βγάζει βίντεο όπου χτυπάει αλύπητα τον σάκο του μποξ σαν άλλος Τάισον ενώ στην επόμενη σκάει τσιγάρο και καπάκι φωτογραφία Τόνι Μοντάνα.
Πραγματικά είναι να τον φοβάσαι. Κτήνος, γκάνγκστερ, μποξέρ.
Σκιάχτηκα, τύπε... αν καταπίνει και μαχαίρια, εγώ διαγράφομαι από το φορούμι...
There is a Dude in town
estai (03-08-20)
Bookmarks