Το τερματισε με τις Ρωσσιδεες και επιασε τους Ιρανους.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (10-03-20)
BrazHlias (10-03-20)
flessanto (10-03-20)
Παρεπιμπτοντως οι Ιρανες ειναι πολυ ωραιες γυναικες
Υ.Γ Ευκαιρια βρηκατε τωρα που ειμαστε στο off-topic να το ξεμπουρδελεψετε τελειως!
drizzt (10-03-20), estai (10-03-20), flessanto (10-03-20), pirateeeeeee (10-03-20)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάναν τον κόσμο πουτάνα με μια πούτσα ιο και καλά... γαμιόληδες να ψοφήσετε από εμπόλα κοκτέιλ με χυσόγαλο κατσίκας...
There is a Dude in town
voskos_7 (13-03-20)
Israeli Research Center to Announce It Developed Coronavirus Vaccine, Sources Say Scientists at the Biological Research Institute are making significant breakthroughs in understanding the virus, the sources say, but a long process of pre-clinical and clinical trials is to follow πηγή: εφημερίδα haaretz [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (13-03-20)
Σε γενικές γραμμές, τα αντανακλαστικά της κοινωνίας είναι σχετικά καλά, εκτός από τον συνήθη ύποπτο: Την Εκκλησία Της Ελλάδος.
Σε κάποια φάση, πρέπει να σταματήσει το καθεστώς ασυλίας και να αντιμετωπίζουν τις νομικές συνέπειες, όπως και κάθε μάγκας που νομίζει ότι θα κάνει ό,τι γουστάρει.
Με πιάνει ο μακιαβελισμός και ψήνομαι να λανσάρω τρολιά να γίνονται μαζικοί εκκλησιασμοί με μεταλαβιές και αγιασμούς, με απώτερο σκοπό να ξεμπερδεύουμε με τον σταυροειδή τσαρλατανισμό, αλλά από την άλλη, υποψιάζομαι ότι θα φάμε πολύ κόσμο που δε θα έχει καμία σχέση με το όλο σκηνικό της ηλιθιότητας.
Το ότι το Βατικανό και η Μέκκα, σεβάστηκαν τα ποίμνιά τους θα μπορούσα να το προσπεράσω: Το ότι η Ελληνική Εκκλησία πήγε να ξεπεράσει ακόμα και το Πατριαρχείο σε οπαδιλίκι, δε καταπίνεται.
Ειναι θεμα εκκλησιας, αλλα ειναι και θεμα κοσμου. Αυτη τη στιγμη καλως ή κακως δεν υπαρχει διαχωρισμος κρατους και εκκλησιας με κανενα τροπο. Δεν θελει ομως ο κοσμος να γινει τετοιος διαχωρισμος. Ισως σε 20 χρονια αλλαξει.
Αυτα, δεν θα το τραβηξω παραπανω για να μην μπουσε σε συζητησεις θεολογικες κλπ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (13-03-20)
Το ότι συγκρίνεις τον καθολικισμο με την ορθοδοξία και τον μουσουλμανισμο σε ότι αφορά το πώς αντιδρασαν στο θέμα του ιου με ξεπερνάει ως άνθρωπο...
Το ίδιο σημαντική είναι η θεία κοινωνία στα ορθοδοξία δόγματα με την καθολική εκκλησία; οχι
Το ίδιο σημαντική είναι η θεία κοινωνία με το προσκηνημα στην Μέκκα; προφανώς και όχι.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8 μέρες με βήχα, πιασίματα, αρρυθμίες και συνεχίζω.
chainsaw (14-03-20)
Κάτσε μέσα μην κουνιέσαι και μην πας πουθενά,πολύ πιθανό να έχεις τον ιό και ακόμα πιο πιθανό να το περάσεις με ήπια συμπτώματα,απλά το θέμα είναι να μην κολλήσεις κανένα που δεν πρέπει. . ψυχραιμία και υπομονή....εγώ έχω 2 μικρά,1 3,5 ετών και ένα 1 έτους και δεν ανησυχώ τόσο για αυτά αλλά για τους γονείς μου και κυρίως τον πατέρα μου που είναι 73 και έχει θεματάκια με το αναπνευστικό....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η Μέκκα πάντως μια χαρά κόσμο είχε το πρωί (και δεν τρολάρω)
η θεία κοινωνία είναι σημαντική και στην καθολική εκκλησία
το θέμα είναι θεολογικό. οι εκκλησίες δεν πρέπει να κλείνουν για κανέναν λόγο ούτε η λειτουργία. το καλύτερο θα ήταν να προκρίνουν μια εναλλακτική λύση πχ. youtube live
President Trump announced that he plans to hold a press conference Friday afternoon to address the coronavirus crisis, as concerns over the spreading outbreak wreak havoc on the economy and American life. Fox News is told the president is expected to declare a national emergency. "I will be having a news conference today at 3:00 P.M. (9 η δική μας), The White House. Topic: CoronaVirus!" he tweeted.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν είναι θέμα κόσμου, όταν υπάρχει ένας πνευματικός ηγέτης που προβάλει την επιρροή του επάνω του. Φαντάσου ότι σε πολιτικά ζητήματα έχει δικαίωμα ο μέσος άνθρωπος να είναι ηλίθιος και να πιστεύει κάποιον ψεύτη που επικαλείται πλαστά ή ανύπαρκτα στοιχεία. Στο θέμα της διαχείρισης της πνευματικής εξουσίας επί των πράξεων και των σκέψεων ενός λαού, είμαι πολύ πιο σκληρός.
Θα σου κάνω τη χάρη να σου πω ότι δε ξέρω καμία απάντηση από τις δύο, που τόσο εύκολα απαντάς σαν χριστιανός ορθόδοξος (και εγώ πηγαίνω στην εκκλησία).
Δε θα σου κάνω καμία χάρη να σε αφήσω να νομίζεις ότι οι παπάδες δεν πήγαν να το δούνε σαν ευκαιρία να τινάξουν την μπάνκα και να κάνουν sold out...
Οι ίδιοι σου δείξανε ότι είσαι κάτι το οποίο, όχι μόνο οι υπόλοιπες θρησκείες και δόγματα αλλά ούτε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο (για το οποίο δε μου προέβαλες κάποια αιτίαση) δε διανοήθηκαν να το υπονοήσουν για τους πιστούς τους.
Αλήθεια, αν η Ευαγγελική Εκκλησία ή η Συναγωγή έκανε κάτι τέτοιο σε ελληνικό έδαφος, πόση ώρα θα έμενε έξω ο επικεφαλής, ή έστω ο προϊστάμενος του ναού...
Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Ο κόσμος πρέπει να μειώσει τις επισκέψεις του στην εκκλησία, και ΕΙΔΙΚΆ οι ευπαθείς ομάδες. Επίσης η θεία κοινωνία δεν γίνεται απαραιτήτως στον ναό. Απλά αυτό είναι το σύνηθες. Τέλος, να προσθέσω ότι δεν υπάρχει χριστιανός που να πιστεύει δεν θα κολλήσει στην εκκλησία. Όλοι όμως πιστεύουν ότι δεν γίνεται να κολλήσει με την θεία κοινωνία. Μην τα συγχέουμε
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks