Τον ΒραζΗλία, αξύριστο;;;
Τον ΒραζΗλία, αξύριστο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να 'μαι κι εγώ!
Διακοπές τέλος για φέτος και η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι γεγονός. Μετά από 10.000 χλμ. πέντε βόρειες χώρες και επισκέψεις σε πάνω από τριάντα πόλεις, από την Κοπεγχάγη μέχρι το Τάλλιν, γύρισα στο καβούκι και στην καθημερινότητά μου, η οποία ήδη μου φαίνεται αρκετά μονότονη, διότι οι φανταστικές εμπειρίες από το ταξίδι παραμένουν ολοζώντανες στη μνήμη μου και δυσκολεύουν την αποδοχή της νέας αλλά τόσο γνωστής γερμανικής κατάστασης.
Με κάποιους από εσάς τα είπα (Τύπαρος, Βοσκός κλπ.) κατά τη διάρκεια της απουσίας μου. Χρόνος πολύς δεν υπήρχε για την ομάδα και γενικά για αθλητικά δρώμενα. Μόνο η σύντομη, απαραίτητη ενημέρωση. Χαίρομαι που σας βρίσκω όλους εδώ, γερούς και δυνατούς και περισσότερο για την ημέρα της επανασύνδεσής μας, που είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομάδα, γιατί σήμερα παίζουμε με τον ακατανόμαστο και ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουμε, για να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για τον τίτλο.
Τα λέμε, λοιπόν, αργότερα, όταν θα φυστικώνουμε τα λαγουδάκια του βλογιοκομμένου και αργότερα για τα, θέλω να ελπίζω, επινίκια κλπ. Μέχρι τότε σα φιλώ πολύ - πολύ και να έχετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή!
Καλώς τον.
The Dude (11-11-18)
"τα λαγουδάκια του βλογιοκομμένου"
epic!!!
celticfrost (11-11-18), flessanto (11-11-18), The Dude (11-11-18)
celticfrost (11-11-18), flessanto (11-11-18)
BrazHlias (12-11-18), drizzt (11-11-18), estai (11-11-18), flessanto (11-11-18), giovanni#10 (11-11-18), Red&White-Nick-7 (11-11-18), The Dude (11-11-18), ttg_red (11-11-18)
Και πανω που ελεγα οτι εμεινε ακεφαλο το κλουπ!!!
Με την όρεξη έμεινες...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (11-11-18), ttg_red (11-11-18)
η θεωρια επιβεβαιωνεται.αλλοςενας που εφυγε για λιγο και κατι καταφερε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ημουν στον Ντα Καπο εχθες και επινα μαλτ ουισκι. Το ακριβοτερο του μαγαζιου. Τα λεφτα δεν τα λογαριαζω, αφου ετσι κι αλλιως ριχνω πιστολι και δεν πληρωνω ποτε.
Σε μια αποστροφη του λογου μου, λεω στον Θωμα πως σκεφτομαι να σταματησω να γραφω στο φορουμ. Το ακουσαν δυο κοπελες που καθοντουσαν στο διπλα τραπεζι και εσπευσαν αμεσως να κατσουν μαζι μας. Τελικα δεν αντεξα στον πειρασμο, ανοιξα το wi-fi στο πανακριβο νεο μου iphone, ρωτησα τον σερβιτορο τον κωδικο του μαγαζιου, μπηκα στο tapatalk και ποσταρα κατι στο φορουμ.
Οι δυο κοπελες εξαφανιστηκαν με μιας. Δεν με πειραζει. Αυτος ειμαι εγω.
Bookmarks