και οι ταξιδιώτες που θα πηγαίνουν και θα έρχονται γιατί είναι κέντρο διερχομένων το Λονδίνο?
Τι θα γίνει? Θα μολύνουν τον όλο κόσμο μετά?
Απ'οτι διαβαζα παντως σημερα το πρωι, η Αγγλια ειναι σε χειροτερη μοιρα...Η καμπυλη απ'οτι λενε οι ειδικοι ειναι ακομη πολυ χαμηλη...Επομενως υπαρχει η πιθανοτητα στις περισσοετερες ευρωπαικες χωρες οι οποιες ηδη ζουν την εξαρση των κρουσματων η κοντοζυγωνει να δουν να εχουν απαλλαχτει σε ενα μηνα και κατι απο την πανδημια, και να εχει σημειωθει σιγα-ασιγα μειωση, ενω αντιθετα στην Αγγλια να τους παει και μεχρι μεσα με τελη Μαη...
και οι ταξιδιώτες που θα πηγαίνουν και θα έρχονται γιατί είναι κέντρο διερχομένων το Λονδίνο?
Τι θα γίνει? Θα μολύνουν τον όλο κόσμο μετά?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ήδη συμβαίνει αυτό
Για να είμαστε ακριβείς: Στην Νότια Ευρώπη και ίσως στη Γερμανία, γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η κινητικότητα του πληθυσμού, κάτι που στη Βόρεια, ακόμα ούτε που έχουν αδειάσει να το σκεφτούν...
Μόνο ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας διαχώρισε τη θέση του, για τους νομικούς λόγους που προανέφερα...
Και να ξεμπερδέψουμε εμείς, αυτοί θα είναι σε ένα στάδιο που θα αναμένουν έξαρση, χώρια το πόσοι θα είναι φορείς και δε θα νοσούν, αλλά θα μεταδίδουν τον ιό σε όποιον κινείται στο περιβάλλον τους. Επομένως, αν δε τους βάλουμε εμείς σε καραντίνα, θα ξεκαλοκαιριάσουμε στα σπίτια μας.
ξέρεις πόσα ψώνια κάνουν βόλτες (από αυτούς που είναι μια ζωή στον αφρό) και ούτε να ακούσουν για καραντίνα?
οπότε τι κάνεις από εκεί και πέρα? πας να τον δείρεις?
Να δείρεις τον κορωνοϊό που φέρουν μαζί τους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για να μη τα δαιμονοποιούμε όλα, το να περπατάνε μόνοι τους, έξω, δεν είναι πρόβλημα, αλλά πρέπει να πείσεις τον παπάρα, να μη μαζεύει γύρω του 10 άτομα, ή να μη πάει κολαούζος όπου βλέπει μαζεμένο κόσμο.
Αν εφαρμόσουμε μέτρα τύπου Κίνας, πόσο πληρώνει στο στοίχημα να πεταχτούν οι προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μας μιλήσουν για φασισμό;;;
Απάντηση σε άλλο ποστ...
@giovanni#10;Ήταν ένα παιδικό που έδειχνε το Star στις 11 η ώρα περίπου, στα μέσα της δεκαετίας του 90...
Αν θυμάμαι καλά, η ομάδα "Φτερά του Δία", πρέπει να ήταν η πρώτη που είχε κοινοτικούς, πριν το "νόμο Bosman"...
Ορισμένοι ήταν υπαρκτά πρόσωπα, σίγουρα - μπορεί και όλοι, αλλά όπως και στο pro, δεν είχαν τα δικαιώματα...
βόλτα στο Λονδίνο εννοω
Ούτε που το είχα καταλάβει, αν και το θέμα ήταν αυτό, πάνω κάτω...
Παίζει να είμαι ο μόνος που μένει μέσα, καπνίζει πολύ λιγότερο και έχει χάσει και κιλά - μη με παρεξηγείς...
voskos_7 (18-03-20)
Ο αντικαπνιστικός μου έκλασε στα αλήθεια και όχι γιατί κάπνιζα σε κλειστούς χώρους, αλλά επειδή καθόμουν έξω...
Το ότι έμεινα στο σπίτι με έκανε και από τα 1,5-2 πακέτα έχω πέσει στα 4 τσιγάρα ημερησίως - από φαΐ, γάμα τα - μένω και πολύ μακρυά από τα delivery.
Δε βλέπω να τη βγάζω καθαρή...
ο παπαδημούλης εκλεγμένος ευρωβουλευτής και αντιπρόδρος του ευρ. κοινοβουλίου με 3 καρότσια (και μάλλον και με υπηρέτη) στο σούπερμάρκετ
άλλος ένας έντιμος άνθρωπος, προστάτης του λαού και των ανθρώπινων δικαιωμάτων
![]()
BrazHlias (20-03-20)
Πέρασαν κιόλας 14 μέρες από τότε που επέστρεψε από τις Βρυξέλλες...
![]()
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα, πρέπει η φάση να φτάνει μέχρι το τέλος και να μιλάει το var... Φαντάζεσαι να είναι ο Φωτιάς, ή ο Σιδηρόπουλος;;;
Συγνώμη αλλά τι κακό έκανε?Απαγορεύεται να ψωνίζει??Πλάκα πλάκα ο Τζούρτζεβτς που είναι?
σήκωσε το σουπερμαρκετ "σε φάση μπήκαν οι τούρκοι" (φαίνεται και υπηρέτης σε άλλες φωτογραφίες) και λογικά δεν θα έμεινε σε κατάσταση καραντίνας που ήταν στο εξωτερικό
επίσης οι χαζές δικαιολογίες που λέει. Η αγαπημένη μου αυτή που λυπήθηκε τους εργαζομένους. Το delivery αργεί και χέστηκε για τους εργαζομένους. Δεν θα τα κουβαλήσουν στην πλάτη. Πήγε να στοκάρει κακήν κακώς
ΥΓ. θέλω να δω ο Γεωργούλης τι θα κάνει. Θα μπει σε καραντίνα ή θα παραιτηθεί από την έδρα?
Διαναζω οτι αρχιζει και η Αγγλια να εφαρμοζει σκληρα μετρα. Κλεινουν τα σχολεια για αρχη.
Σχεδόν 3000 νεκρούς η Ιταλία,475 το τελευταίο 24ωρο,τι να πεις πραγματικά...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Είναι κάτι που αναφέρουμε με τρόπο πιο πάνω, για να μη πούμε μονοκοπανιά ότι το "Μένουμε Σπίτι" θα πάρει ένα μήνα, το λιγότερο...
Είναι ακόμα 19/3 και σήμερα συμπληρώνονται 15 μέρες από το κλείσιμο των σχολείων και 10 μέρες από την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ιταλία: Ακόμα, τα κρούσματα, είναι σε ανοδική τάση καθώς αφορούν εκδηλώσεις από μεταδόσεις που πιθανώς να έγιναν πριν τις 9/3...
BrazHlias (20-03-20)
Bookmarks