chainsaw (23-11-18), differance (23-11-18), drizzt (24-11-18), Rena (23-11-18)
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο".
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ο Καλος Μασουρας δεν εχει ερθει ακομα.
chainsaw (23-11-18), differance (23-11-18), drizzt (24-11-18), Rena (23-11-18)
Ο καλος Μασουρας ποιος ειναι;;; Δυο δεν ηταν ολοι κι ολοι;;
Εμείς επιθετικό περιοχής δεν ψάχναμε; Αυτόν, αλλού τον περιγράφουν ως μεσοεπιθετικό και αλλού ως εξτρέμ. Για να δούμε...
Το βασικό είναι ότι δε σκοράρει. Από ποιά θέση δε το κάνει καλύτερα, δε νομίζω να μας απασχολήσει και τόσο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (23-11-18), Faithful (23-11-18), giovanni#10 (23-11-18)
Στα εικοσι πεντε, μετα απο τεσσεραμισι χρονια στον πανιωνιο αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε. Ειχε μια σταθερη βελτιωση καθε χρονο και φετος εχει 4 γκολ σε 10 αγωνες.
Θα δουμε πως θα ανταποκριθει, αλλα γενικα θελει βελτιωση σε ολους τους τομεις.
Σε σχεση με τον Ναουελ και τον κανενα το λες και βελτιωση!
Moυ άρεσε ο τίτλος! Πολύ καλός!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπορούμε να τον βάζουμε δεξιά μαζί με τον Μασούρα Ι, να έχουμε μασουροπτέρυγα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (24-11-18), captain-cook (25-11-18), Du3lisT (18-01-19), Red Sting (24-11-18), sabar77 (25-11-18), vasilis-thrylos7 (25-11-18), voskos_7 (25-11-18)
Να παρουμε και τον αλλο απο την παναχαικη, για να μασουρωσουμε τελειως.
captain-cook (25-11-18), chainsaw (24-11-18), drizzt (24-11-18), Du3lisT (18-01-19), flessanto (24-11-18), Rena (24-11-18), sabar77 (25-11-18), thelastbaron (24-11-18), vasilis-thrylos7 (25-11-18), voskos_7 (24-11-18)
Και γιατί όχι; Μασούρι θα τα κάνουμε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι, βάζετε θενξ εσείς σε κάθε μαλακία που λέει ο Βραζηλίας και μετά να αναρωτιέστε πού βρίσκει το θάρρος και τα λέει
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Για κάθε θενκς που μου βαζετε, θα παίρνετε και ένα ευρώ χρόνο ομιλίας στην βονταφον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Γιώργο Μασούρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Giorgos Masouras welcome to Olympiacos!»
«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα καταρχάς. Δεν το συζητάω, ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρό μου πραγματικότητα από μικρό παιδί, θα δώσω την ψυχή μου γι’ αυτήν την ομάδα»
Για την εμπειρία του Γ. Καραϊσκάκης:
«Δεν σας κρύβω ότι έχω ζήσει την εμπειρία από πάνω, θέλω να τη ζήσω και από τον αγωνιστικό χώρο και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω σε αυτό το σημείο»
Αυτος μάλιστα, ωραιο παιδι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (23-02-19)
flessanto (23-02-19)
Bookmarks