Mastros7 (19-10-18)
Ευπρόσδεκτος - εδώ πλέον, προσερχόμαστε και όταν ακούμε για ξύλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Mastros7 (19-10-18)
Και καβαλίκι και ξυλίκι τύπε; Μας κακομαθαίνετε...
There is a Dude in town
Πόσω δε μάλλον εμείς που είμεθα και ολιγαρκείς και αρκούμαστε και μόνο στο δεύτερο, όταν σερβίρεται με τον προσήκοντα τρόπο...
The Dude (19-10-18)
2.10 εφτασαν τα διοδια στην ελευσινα. Καλα ειναι για στοπερ;
Ψηλός για στόπερ, κοντός για σέντερ, λευκός για σέττερ...
The Dude (19-10-18)
giovanni#10 (19-10-18)
Τα πήραν τελικά οι καργιόλες; Νόστιμα;
There is a Dude in town
ttg_red (21-10-18)
Ο τύπος ο πανδύσκολος παθαίνει εκλάμψεις τελευταία. Τις προάλλες θυμήθηκε τον φούρνο του Πουτσίκη, σήμερα θυμήθηκε τι έγινε το 2009. Τον βλέπω σε λίγο να μας μεταφέρει ρεπορτάζ από τον παιδικό σταθμό και την Ελενίτσα που τον κυνηγούσε στην αυλή.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (21-10-18), flessanto (22-10-18), giovanni#10 (21-10-18), ttg_red (21-10-18)
H Παναγιώτα ήταν τύπε, μικρή και είχε και μουστάκι.
There is a Dude in town
Η Παναγιώτα ποια είναι;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-10-18)
Παναγιωτα δεν είχαμε όχι, αλλά οντως υπήρξε ένα περιστατικό με Ελενίτσα![]()
![]()
![]()
![]()
flessanto (22-10-18)
Κάποιοι λένε πως είναι ένα αλληγορικό πρόσωπο, κάποιοι άλλοι πως είναι ένα αποκυημα της φαντασίας μου. Μια επινόηση.
Όμως όχι. Την ξέρω, την έχω δει με τα μάτια μου. Απόμακρη και προσιτή. Ψυχρή όσο και τα καλοριφέρ μου το χειμώνα (δεν παίζουν λεφτά για πετρέλαιο). Με πυκνά σγουρά μαλλιά, αρχαιοελληνική μύτη, αρκετά παραπανισια κιλά και έντονη τριχοφυΐα.
Με παράτησε και πήγε και τα έφτιαξε με έναν μαλακα. Λες κι εγώ δεν είμαι μαλακας...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μαλλον δεν ησουν αρκετα μαλακας...
αυτη εχασε ομως...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (21-10-18)
flessanto (22-10-18)
Bookmarks