pirateeeeeee (10-09-18)
Τρομερός, Γιώργο. Ευχαριστώ πολύ.
pirateeeeeee (10-09-18)
Μόλις άκουσα πως οι στόλοι του ΝΑΤΟ και των Ρώσων βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο. Στο συμμαχικό στόλο συμμετέχει και η φρεγάτα Έλλη. Καλή τύχη εύχομαι και είμαι σίγουρος πως στη θάλασσα, ο,τι και να γίνει (που εύχομαι να μη γίνει κάτι) θα υπερισχύσουμε, με τη βοήθεια των συμμάχων μας. Αν στην Ελλάδα έχει κάτι ανακοινωθεί στις ειδήσεις, παρακαλώ να με ενημερώσετε.
Με γιαγια και τουρέ θα φάμε όλο τον πουρέ.
Πωπω τι γράφω...Ποιητής.-
Ερε κάτι γούστα! Δίνε πόνο Σταύρο! (Δεν κατάλαβα κάτι για Τούρκους. Για Ρώσους άκουσα. Τλπ... Γαμ...ε και τέλος. Αύριο πάλι.)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 11-09-18 στις 02:15
Μονο εδω τα μαθαινετε, ολοι οι αρδ του μασωνικου συστηματος αυτα τα αποσιωπουν...
[YOUTUBE]2HWUakp-S7Q[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και όταν τα διαβάζουν εδώ, χάνουν τη λαλιά τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (11-09-18)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα πολυβόλα παίρνουνε φωτιά
και τα κανόνια βαράνε στη σειρά
κι εγώ φωνάζω-φωνάζω δυνατά
στείλτε στον πάτο τα βρώμικα μ...ά,
γαμ...αι ο Τίγρης και ο Ερντογάν!
Παρακαλώ πολύ όπως με κρατάτε ενήμερο από το μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων, γιατί όσο περισσότερα ξέρω, τόσο ανεβαίνω και γράφω πιο έξυπνες μαλ..ες.![]()
drizzt (11-09-18)
Μύδια, καλαμαράκια και γουρονόπουλο είχαν φάει πριν το ντιλ.
Τα χα γράψει πριν το πάρει χαμπάρι, ο κόσμος όλος. Το θυμάστε??
Λοιπόν το γεύμα μετά τη μεταγραφή ήταν λουκούλειο.
Περιείχε κόκορα κρασάτο, με μυρωδικά, φασολάδα, ζυμαρικά, μπριζόλες μοσχαρίσιες, λουκάνικα, πέστροφες, μουσακά, σπανακόπιτες, σουτζουκάκια για αρχή... Θα ενημερώσω ποια ήταν τα κυρίως πιάτα κάποια στιγμή.
Έχω κάποιες απορίες και αν ήθελες να με βοηθήσεις λίγο.
Ειναι πλεον γεγονός οτι η Τουρκία βοήθησε το ISIS για τους δικούς της λόγους που δεν ήταν άλλοι παρά 1. Το εμπόριο πετρελαίου που έκανε ο Ερντογαν με τους τζιχαντιστες και 2. ο κοινός σκοπός Τουρκίας και isis να εξαφανίσουν το YPG, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αυτο θεωρω οτι αποδεικνύεται και από το γεγονός οτι στην αρχή του πόλεμου η Τουρκία ήταν στα μαχαίρια με τη Ρωσια η οποία μαχόταν εναντίον του isis. Σωστά μέχρι εδώ?
Αν λοιπόν είναι σωστά αυτά που έχω καταλάβει, σε αυτό το σημείο μου δημιουργείται μια απορία. Γιατί οι Αμερικάνοι, οι οποίοι υποτίθεται οτι ήταν εναντίον του isis τα είχαν καλά με τον Ερντογαν? Να θυμίσω ότι όλοι οι μαχητές του isis τότε είχαν περάσει μεσώ Τουρκίας στη Συρια, ουσιαστικά σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας δεν υπήρχαν για όσους ήθελαν να πάνε στη Συρία και όλοι οι τραυματίες μαχητές του isis περιθαλπόντουσαν στην Τουρκία σε τουρκικά νοσοκομεία.
Η δεύτερή μου απορία είναι το γιατί, τι μεσολάβησε, και η Τουρκία έγινε κολλητή με την Ρωσία και ήρθε απέναντι στις ΗΠΑ?. Ποιες ήταν οι ισορροπίες που άλλαξαν? Είναι ολοφάνερο οτι απο τη στιγμη που η Τουρκια άλλαξε στάση ,το isis το πήρε η κάτω βόλτα
Προσπαθώ να κατανοήσω τον δρόμο του χρήματος αλλά ειλικρινά χάνω λίγο την μπάλα σε όλο αυτό.
Αν δεν έχω καταλάβει κατι καλά θα ήθελα να με διορθώσεις.
Τύπε χιονιά, η φάση εδώ είναι ενεργειακός πόλεμος. Ετσι το βλέπω εγω.
Γιατί έγινε λαβ στορι τα μεμέτια με τους βότκες; Αναλύω.
Οι Ρώσοι δίνουν αέριο στην κεντρική Ευρωπη και κυρίως Γερμανία. Πολύ χρήμα.
Οι Αμερικανοί με τους Ισραηλινούς φτιάχνουν ή σχεδιάζουν έναν άλλο αγωγό, από Ισραήλ, κάτω από Κ΄υπρα, εκεί στα οικοπεδα που γίνεται τζέρτζελο, Ελλάδα και βουρ προς τα πάνω. Βγάζουν τελείως εκτός την Τουρκία που μένει με το καβλί στο χέρι.
Τι έχουμε λοιπόν; Δυο χώρες στην απ έξω, μια να χάσει το λιλί, η άλλη να μην το βλεπει.
Συμμαχία για να μη συμβει τίποτα από αυτά.
Κάπως ετσι το εχω αναλύσει. Ψιλοθολά λογω μπελβεντέρε αλλά στο περίπου...
There is a Dude in town
dimace (12-09-18)
(στοιχείο 1: η Τουρκία έχει δικές της ομάδες μέσα στο πράσινο που παρέθεσα που αποτελούνται από συριακές μειονότητες Τουρκμένων και άλλων που καθοδηγούνται από τούρκους ανώτερους στρατιωτικούς και είναι στο πλαίσιο των "συνόρων της καρδιάς" της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας (ανασύσταση αυτοκρατορίας κλπ)). Φυσικά επηρεάζει και άλλες ομάδες που δεν είναι ελεγχόμενες όμως (και μάλλον και πιο επικίνδυνες)
Οι ΗΠΑ και η Τουρκία είναι σύμμαχοι υπό την βα συμμαχία. Η Τουρκία εχει πολύ μεγάλο στρατό σε αριθμούς και σε οικονομικά ποσά σε ένα πολύ σημαντικό μέρος (μπλοκάρισμα στην Ρωσία, επαφή με μέση ανατολή, ανατολική μεσόγειο) + φιλοπολεμική κουλτούρα. Ακόμη έχει την βάση του Ιντσιρλικ που είναι τρελό χαρτί διότι υπάρχουν οι μεγάλες βόμβες
οι μη-ΙΚ αντικαθεστωτικοί είναι για τα πανηγύρια. Δεν μπορούν να γίνουν αξιοπρόσεχτη ομάδα, δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα. Κανεις λίγο τα στραβά μάτια για τους περίεργους ΙΚ-αντικαθεστωτικούς (που και καλά τους πολεμάς), προσπαθείς να φτιάξεις και μια αύρα χειραγωγώντας καταστάσεις (και μέσω τουρκίας) μπας και προκληθεί κάτι. Η Συρία ως κοινός στόχος συνέφερε και τους δύο
(να υπενθυμίσω πρώτα ότι η Τουρκία έριξε ένα μάχιμο ρώσικο αεροπλάνο και κάτω από περίεργες συνθήκες δολοφονήθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.)
η ισορροπία άλλαξε για έναν λόγο. Η Τουρκία με τις κινήσεις της απαιτεί να είναι μεγάλη δύναμη. Αυτή η στρατηγική την έφερε σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Εριξε κάποιες διπλωματικές ζαριές αλλά μπλέχτηκε ακόμη περισσότερο και έβγαλε μεγαλύτερη κόντρα. Με την Ρωσία ήρθε πιο κοντά διότι έχουν κοινό εχθρό προς το παρόν αλλά και επειδή ψάχνει να βρει έναν δρόμο για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της
αλλα επειδή όλα αυτά που συζητάμε γίνονται τώρα και δεν αποτελούν κάποιο παλιό ιστορικό γεγονός είναι πιθανό ότι πολλά μπορεί να συμβούν στο τέλος (πχ. να αλλάξουν τα συμφέροντα πάλι)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (12-09-18), dimace (12-09-18)
Bookmarks