Mastros7 (05-11-18), Red Sting (05-11-18), Red&White-Nick-7 (05-11-18), voskos_7 (05-11-18)
Σιγά τα καλά Στάθη μου. Αυτοκίνητα και μαλακίες , και ταχαμου καριέρες και λεφτά κλπ. Με 6-7 χιλιάρικα παίρνεις και BMW Kai Audi και τα πάντα. Τρία πράγματα δεν μπορείς να αγοράσεις όσα και να εχεις.... Υγεία, αγάπη, και χρόνο. Άλλα η θεωρία αυτή δεν γράφεις στο φόρουμ και "προκοβεις" έχει μπόλικη τρέλα.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Mastros7 (05-11-18), Red Sting (05-11-18), Red&White-Nick-7 (05-11-18), voskos_7 (05-11-18)
Dr.Red (05-11-18), Red&White-Nick-7 (05-11-18)
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Τα υλικά αγαθά είναι το παν σήμερα. Αν έχεις λεφτά, αυτοκίνητα, εξοχικό και παπούτσια αντιντας όλα τα κορίτσια σε θέλουν και τρέχουν από πίσω σου. Αν δεν έχεις υλικά αγαθά οι καρχιες δεν σε θέλουν, στενοχωριέσαι και αποκτάς στρες, άγχος και χαλάς την υγεία σου. Πίνεις, καπνίζεις αφορολόγητα τσιγάρα και τα λοιπά. Συμπάσχω με όσους έχουν μείνει εδώ στο φόρουμ χωρίς λεφτά, αμάξι, γκομενα. Γι'αυτο είμαστε όλοι εδώ. Για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.
ΔεΕιλικρινά θα ήθελες κάποια που θα ήξερες ότι ειναι μαζί σου για αυτά που προαναφέρες?? Δηλαδή θα ένιωθες άνετος και ευτυχισμενος? Δεν θα είχες άγχος μήπως τα χάσεις και φυγει και αυτή? Δεν είμαι τριανταρης όπως εσύ αλλά δε νομίζω ότι άλλαξαν τόσο τα πράγματα.
Καλά πάντως αν είναι έτσι θα γράψω και τη θεία μου στο φόρουμ να σας ξεματιασει, να σας πει τον καφέ, κάτι να κάνει τέλος πάντων...αλλά από τη άλλη αν γραφτεί μην την βρει κανένα κακο όπως τα λετε![]()
BrazHlias (05-11-18)
flessanto (06-11-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (06-11-18)
προφανώς δεν γίνεται να γνωρίζω που θα καταλήξει
αυτό όμως που μπορώ να παραθέσω είναι κάποια γεγονότα
στοιχείο 1
- στις 12 Νοεμβρίου θα φτάσει το σκάφος-γεωτρύπανο στην Λεμεσό (τώρα βρίσκεται έξω από την Αλμερία)
- για λογαριασμό της εταιρείας Exxon Mobil και της Qatar Petroleum για το οικόπεδο 10
- όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα νόμιμα και προστατεύονται από το διεθνές δίκαιο
στοιχείο 2
Η Exxon Mobil είναι ένας πανίσχυρος οργανισμός, τόσο ισχυρός που ούτε καν το φανταζόμαστε. Το γεωτρύπανο της θεωρείται έδαφος αμερικής.
Η Τουρκία έχει μια φουλ επιθετική και επεκτατική στρατηγική προς όλους σχεδόν του γείτονες της, σχεδιασμένη εδώ πάρα πολλά χρόνια.
χρησιμοποιώντας το στοιχείο 2 η λογική (και μόνο αυτή) λέει ότι η Τουρκία ότι δεν θα προσπαθήσει να κάνει νταηλίκια στις ΗΠΑ. Εάν τα κάνει τότε θα υπάρξει απάντηση και όπως καταλαβαίνουμε δεν μπορεί να την συμφέρει.
η Τουρκία έχει μια δυνατή διπλωματική στρατηγική. Εκεί είναι και το δυνατό της σημείο.. Οπως έχω ξαναπει κάνει διάφορες πολεμικές ενέργειες σε ένα πλαίσιο που δεν αφορά το πεδίο της μάχης. Δωροδοκεί πολύ, ενώ αναπτύσσει και ενέργειες υβριδικού πολέμου. Το τελευταίο το παρακολουθούμε έντονα κάθε βράδυ στις 8 η ώρα όπου ο μέσος Ελληνας πολίτης για κανένα εικοσάλεπτο βλέπει βομβαρδισμό επιχειρήσεων παραπληροφόρησης, προπαγάνδας, αλλοίωσης του ηθικού, ψευδών ειδήσεων κατασκευασμένες από τα απολύτως ελεγχόμενα μμε της γείτονος και μάλιστα δωρεάν προβολής από εμάς για το κακό μας. Παρακάμπτει έτσι την πραγματικότητα με αυτό που θα ήθελε να είναι
Τα πραγματικά γεγονότα είναι ότι μέχρι στιγμής μια φορά γνωρίζουμε ότι "έπεσε η μπάλα" στο γήπεδο και έγιναν κάποιες ευνοικές συνθήκες δημιουργίας πραγματικής έντασης. Από εμάς στάλθηκε στο κέντρο του γηπέδου ο Ωχρός Θάνατος, όπως είναι το προσωνύμιο του Νικηφόρου Φωκά (φρεγάτα), όπου έκανε μεγάλο παιχνίδι εναντίων των τούρκικων πλοίων και τα εκδίωξε συντριπτικά θα μπορούσα να πω
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (06-11-18), flessanto (06-11-18), Gtakis (11-11-18), voskos_7 (06-11-18)
Τύπε πειρατη, μυρίζομαι πως αυτό θέλουν τα αμερικανά... να κάνει χαζομάρα ο μπουνταλάς και να τους προκαλεσει. Τα χαΐρια του Σανταμ και του Κανταφι, τα είδε, του τα είπε κανείς ή μπα;
Θα διαλύσουν αυτό το συνοθύλευμα και θα δημιουργηθουν δυο τρια αλλα κράτη. Ετσι την κόβω τη δουλεία. Κι αν δεν υπήρχε η βότκα από πανω, θα είχε γίνει ήδη. Και συνεχιζω να πιστευω πως όλα γίνονται για το αεριο.
There is a Dude in town
pirateeeeeee (06-11-18)
γιατι ο ζιο δεν ηθελε μονο να βαλει γκολ ευκολα με πλασε στη γωνια.
ηθελε να βαζει γκολ ποιηματα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
drizzt (06-11-18), flessanto (06-11-18), giovanni#10 (06-11-18)
flessanto (06-11-18)
Βγάζεις σακάκι και το δίνεις τύπε σουκού;
There is a Dude in town
Το σίγουρο γούρι είναι για αυτούς που το σηκώνουν: Εγγυημένη κωλοφαρδία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (06-11-18)
Τώρα που είπες για σήκωμα σακακίου... πού είναι ο τύπος ο πρόεδρος;;;;
There is a Dude in town
Bookmarks