Σελίδα 1489 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 489989108911891289138914391449145914691479148514861487148814891490149114921493149915091519152915391589168917891889 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 29.761 έως 29.780 από 39257

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.116
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.384 φορές σε 20.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    [YOUTUBE]MokHB__1ynY[/YOUTUBE]

Αυτός που προκάλεσε την πυρκαγιά θα λογοδοτήσει; Αν και πιστεύω ότι έχει πεθάνει ήδη κι ας αναπνέει, κουβαλώντας την ευθύνη για τον θάνατο σχεδόν 100 αθώων.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (23-08-18)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.389 φορές σε 19.007 μηνύματα
    Ignore User

Δε πρόκειται να λυγίσει από τις τύψεις, ακριβώς: Στη δική του συνείδηση, το κράτος φταίει... Εκτός αν πιστεύεις ότι μόνο η ηγεσία μας είναι κάτι το ιδιαίτερα χαρισματικό στη μετάθεση ευθυνών και εμείς, σαν πολίτες είμαστε μνημεία υπευθυνότητας και ακεραιότητας.

Φυσικά, το γεγονός ότι τελικά υπήρξε ένας ηλίθιος εμπρηστής και όχι ένα δίκτυο πρακτόρων που έβαλε φωτιά σε 5-20-35 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία και τρέχαμε και δε προλαβαίναμε, λέει πολλά και για το ότι όσο φταίει αυτός που την ξεκίνησε, άλλο τόσο φταίγανε και όσοι υποτίθεται ότι έπρεπε να τη σβήσουν. Μόνο που αντί να κάνουν τη δουλειά τους, προσπαθούσαν την ώρα της πυρκαγιάς να σε πείσουν ότι δεν έγινε και τίποτα, ενώ όταν δε γινόταν να το μασκαρέψουμε άλλο, ψάχνανε ενόχους και συνενόχους ακόμα και μεταξύ των νεκρών.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (22-08-18)

Thanks
    20.116
    Ignore User

Δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Φαίνεται κι απ' το βίντεο, πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχε ξεφύγει και στην περιοχή είχε δυνατούς ανέμους. Τα σφάλματα είναι στην πρόληψη, μετά είναι αργά.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Δεν το χωράει το μυαλό μου.
    Εκείνη την ημέρα ειχε τρομερό αέρα, λίγες φορές θυμάμαι να έχω "δει" τοσο αέρα. Και αυτό το πράγμα επέλεξε εκείνη την ημέρα να κάψει ξερά χόρτα.
    Ειναι απίστευτο το πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε η φωτιά, από οτι φαίνεται στο βιντεο, μέσα σε 5 λεπτά η φωτιά εχει θεριεψει και κατακαίει τα πάντα.
    16.41 ξεκινάει η φωτιά και μέσα σε 1 ωρα ειχε κατέβει παράλια και έκαιγε ανθρώπους. Η απόσταση (και αναφέρομαι στα παιδιά που είναι εκτός Αττικής και δεν γνωρίζουν την περιοχή) είναι τεράστια.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (23-08-18)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Αν δε μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο, τότε να λέμε και ευχαριστώ που ήταν μόνο 96.
    Ξανασκεφτείτε το. Δε παραιτήθηκε ο Τόσκας για πλάκα, ούτε φάγανε βράδυ τους διοικητές της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επειδή τους κυνηγούσαν οι τύψεις. Μία φωτιά δε λέμε ότι αντιμετωπίζεται με πλήρη κατάσβεση άμεσα - υπάρχουν πολλά άλλα που δε κάνανε και αν είχαν επίγνωση ότι τα είχαν κάνει όλα σωστά δε θα επιχειρούσαν να αλλοιώσουν τα στοιχεία που αφορούσαν την επικοινωνία των αρμοδίων φορέων.
    Δεν είναι άτυχοι - είναι ιδεολόγοι άεργοι, τεμπέληδες, που ακόμα και το παραμικρό να συμβεί, η αδράνειά τους το κάνει να μοιάζει πρωτοφανές.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-08-18)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δε μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο, τότε να λέμε και ευχαριστώ που ήταν μόνο 96.
    Ξανασκεφτείτε το. Δε παραιτήθηκε ο Τόσκας για πλάκα, ούτε φάγανε βράδυ τους διοικητές της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επειδή τους κυνηγούσαν οι τύψεις. Μία φωτιά δε λέμε ότι αντιμετωπίζεται με πλήρη κατάσβεση άμεσα - υπάρχουν πολλά άλλα που δε κάνανε και αν είχαν επίγνωση ότι τα είχαν κάνει όλα σωστά δε θα επιχειρούσαν να αλλοιώσουν τα στοιχεία που αφορούσαν την επικοινωνία των αρμοδίων φορέων.
    Δεν είναι άτυχοι - είναι ιδεολόγοι άεργοι, τεμπέληδες, που ακόμα και το παραμικρό να συμβεί, η αδράνειά τους το κάνει να μοιάζει πρωτοφανές.
    Νίκο, εχτές μίλαγα με συνάδελφο που το σπίτι του βρίσκεται στην περιοχή και η φωτιά έφτασε σε απόσταση 500 μέτρων.
    Και μου ειπε "ευχαριστώ που ήταν μόνο 96".
    Μου εξήγησε λίγο το πως ειναι η περιοχή αφου εγώ έχω περάσει απο την Μαραθωνος αρκετές φορές αλλα δεν έχω "μπει" ποτέ στο Ματι για να ξερω πως είναι.
    Με λίγα λόγια, λαβύρινθος, στενάκια που περνάνε-δεν περνάνε δυο αυτοκίνητα, άναρχη ρυμοτομία, πεύκα, καμία πρόσβαση στις παραλίες. Άνεμοι 10+ μποφόρ και έδεσε το γλυκό.

Το οτι οι κυβερνώντες ειναι άχρηστοι είναι κατι δεδομένο όμως.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (23-08-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παντως υπαρχει κατι σαφες, το οποιο δεν νομιζω πως το αμφισβητει κανεις. Αργησαν να δωσουν εντολη εκκενωσης.

Στην Κινετα, απο πολυ νωρις εμφανιστηκε η αστυνομια και εδιωχνε τον κοσμο. Δεν ξερω ποιου ηταν η ευθυνη και ποιος εδωσε την εντολη, αλλα σημασια εχει πως εγινε. Γυρνουσαν τα περιπολικα και ελεγαν στον κοσμο να φυγει γιατι ειναι επικινδυνα, ενω σταματουσαν και οποιον προσπαθουσε να παει "απο εξω προς τα μεσα" για να σωσει το σπιτι του.

Στο ματι ο ενας τα ριχνει στον αλλο για το ποιος εχει την ευθυνη της εκκενωσης...

Θα συμφωνησω με τον παναη πως για να σωθεις απο τις πυρκαγιες το 90% ειναι η προληψη, αλλα αφου αυτη δεν υπαρχει, προσπαθεις να σωσεις οτι σωζεται. Ταπεινη μου αποψη, χωρις να ειμαι ειδικος ή να ξερω την περιοχη: δεν δεχομαι πως δεν μπορουσε να αποφευχθει το να υπαρχουν τοσοι νεκροι. Μιλαμε για απιστευτο αριθμο. Βομβαρδισμος να γινοταν τοσοι νεκροι δεν θα υπηρχαν...

13. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (22-08-18), flessanto (23-08-18), voskos_7 (22-08-18)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Επειδή την περιοχή την ξέρω,αν είχε γίνει το κακο Κυριακή τα θύματα θα ήταν χιλιάδες χωρίς υπερβολή.
    Η τακτική του να κλείσουν την Μαραθώνος και να οδηγήσουν τον κόσμο να φύγει απ την παραλιακή,μέσα απ τον λαβύρινθο στο Μάτι,ήταν καταστροφική.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

15. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-08-18), celticfrost (22-08-18), flessanto (23-08-18), Mastros7 (22-08-18), Red Sting (22-08-18)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή την περιοχή την ξέρω,αν είχε γίνει το κακο Κυριακή τα θύματα θα ήταν χιλιάδες χωρίς υπερβολή.
    Η τακτική του να κλείσουν την Μαραθώνος και να οδηγήσουν τον κόσμο να φύγει απ την παραλιακή,μέσα απ τον λαβύρινθο στο Μάτι,ήταν καταστροφική.

Ήθελα να΄ξερα ρε Δημητρη με τι λογικη έστελναν τον κόσμο στην παραλιακή. Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για σκεφτεί κάποιος οτι με τέτοιο αέρα η φωτιά θα "καβάλαγε" την Μαραθωνος για πλάκα?

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (22-08-18)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Με τη λογική του ανεύθυνου, που έχει την αξίωση να πληρώνεται χωρίς να προσφέρει και την απαίτηση να τον καλύπτει η πολιτική ηγεσία, η οποία έχει αποδείξει ότι δε κολλάει πουθενά, όταν πρόκειται να βρει δικαιολογίες, ή ορατούς και κυρίως αόρατους εχθρούς.

Κανείς δε τους κατηγόρησε επειδή έπιασε φωτιά ή επειδή δε τη σβήσανε σε δευτερόλεπτα. Όλο το υπόλοιπο ήταν τελείως άρρωστο:
    - Για τις φωτιές έφταιγε ο ΣΚΑΙ (ναι το διαβάζαμε αυτό από αυτούς, του 0,60 € το tweet) μετά βγήκαν και οι δορυφορικές φωτογραφίες, με τις 5 ταυτόχρονες εστίες.
    - Μέχρι τις 11, η ύπαρξη θυμάτων ήταν προϊόν προπαγάνδας, στη συνέχεια ήταν μεμονωμένα περιστατικά, περιορισμένης έκτασης με τα αντίστοιχα γεγονότα του 2007 (πρωτοφανής κυνισμός).
    - Όταν φτούρησε ο αριθμός των νεκρών, τους είπαμε και καταπατητές - άξιους της μοίρας τους.
    - Αυτά που συνέβησαν εκεί, "μόνο οι παθόντες και ο Πορτοσάλτε τα λέγανε".
    Όλα αυτά, φυσικά, είναι δικοί τους χειρισμοί, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιχειρησιακό κομμάτι, με το οποίο, κανείς δεν ασχολήθηκε και προφανώς όλοι αυτοσχεδιάσανε (άλλοι επιτυχημένα / Κατασκηνώσεις Δ. Αθηνών, αλλού, όχι και τόσο / Αστυνόμια) και φυσικά, δεν αναγνωρίσανε κανένα στρατηγικό λάθος, αλλά ξηλώθηκαν όλοι, προφανώς επειδή κανείς δε έκανε κάποιο λάθος ικανό να του φορτώσει όλη τη συμφορά.

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-08-18), flessanto (23-08-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Ας μην τα βλεπουμε ολα τοσο αρνητικα. Τουλαχιστον εχουμε ακομα ρευμα σε ολη τη χωρα.

Ουπς!

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αττικής – Χάος στους δρόμους και το μετρό
    Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η Γραμμή 2 του μετρό, από τον σταθμό Πανεπιστήμιο, στο κέντρο της Αθήνας, έως το Ελληνικό.

22 Αυγούστου 2018, 14:46

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής την τελευταία ώρα.

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η Γραμμή 2 του μετρό, από τον σταθμό Πανεπιστήμιο, στο κέντρο της Αθήνας, έως το Ελληνικό. Προβλήματα καταγράφονται και στη Γραμμή 3 του μετρό, καθώς οι συρμοί δεν σταματούν στο Σύνταγμα, αλλά και στο δίκτυο του τραμ.

Οι επιβάτες του μετρό έχουν απομακρυνθεί από τις αποβάθες και από τα μέσα με ασφάλεια, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί φανάρια σε αρκετές περιοχές με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σύγχυση στους δρόμους, ενώ συναγερμοί έχουν αρχίσει να χτυπάνε.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες, στο λεκανοπεδίου Αθηνών.

Οι καταστηματάρχες είναι αναστατωμένοι καθώς πολλοί έχουν ευπαθή προϊόντα.

Το ρεύμα έχει κοπεί στο κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, στη Νέα Σμύρνη, σε Αλιμο, Αργυρούπολη, Παπάγου, Νέο Φάληρο, Μελίσσια, Βύρωνα, Παλλήνη, Ιλίσια, Νέα Ελβετία, Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Κηφισιά, Γλυφάδα, Παγκράτι και Άγιο Δημήτριο.

Το πρόβλημα προκλήθηκε από έκρηξη σε μετασχηματιστή υψηλής τάσης στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Παλλήνη. Σύμφωνα με την ΑΔΜΗΕ, η ομαλή ηλεκτροδότηση στην Αττική θα έχει αποκατασταθεί εντός της επόμενης ώρας.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (23-08-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Εκείνη τη μέρα προέτρεπαν μέσω τηλεφώνου, οι υπεύθυνοι του δρόμου, τον αδερφό μου, να μπει από παραλιακή. Ευτυχώς που είχε μπλοκάρει από την κίνηση.
    Δεύτερον χρειάζονται τόνοι νερού όταν προκαλείται τέτοιας έκτασης φωτιά.
    Θα έπρεπε κάθε πολίτης να έχει πυροσβεστικό όχημα και πάλι δε θα έφτανε για να σβηστεί.
    Πρέπει να καταλάβουμε το τι τέρας είναι η φωτιά και να μην ρίχνουμε τις ευθύνες στους ανθρώπους που κινδυνεύουν για να τη σβήσουν.
    Η πρόληψη είναι το θέμα όπως γράφτηκε αλλά κι εκεί είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει γραφειοκρατία με τις αντιπυρικές ζώνες και την προστασία των ζώων.
    Οπότε, πιασ' τ'αυγό και κούρευ'το.

Thanks
    20.116
    Ignore User

Ρε παιδιά εδώ οι άλλοι ήταν πόσα άτομα και κάθονταν και έκαναν livestream στο facebook και τελικά κάηκαν, δεν μπορούσε να προβλεφθεί η πορεία της φωτιάς. Εκτός αν εννοείτε ότι ανεξαρτήτως το που κατευθυνόταν δεν έπρεπε ποτέ να στείλουν τον κόσμο προς την παραλιακή (σε καμία των περιπτώσεων δηλαδή). Όσο για την γραφειοκρατία που λέει ο Σταύρος, είχα αναφέρει πως είχε ετοιμαστεί επιδοτούμενο πρόγραμμα πυροπροστασίας σε όλη τη χώρα, 1 μήνα πριν και δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι ακόμη κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν τοποθετηθεί τα άτομα που προσλήφθηκαν για 8 μήνες. Καλά Χριστούγεννα, τι συζητάμε τώρα...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά εδώ οι άλλοι ήταν πόσα άτομα και κάθονταν και έκαναν livestream στο facebook και τελικά κάηκαν, δεν μπορούσε να προβλεφθεί η πορεία της φωτιάς. Εκτός αν εννοείτε ότι ανεξαρτήτως το που κατευθυνόταν δεν έπρεπε ποτέ να στείλουν τον κόσμο προς την παραλιακή (σε καμία των περιπτώσεων δηλαδή). Όσο για την γραφειοκρατία που λέει ο Σταύρος, είχα αναφέρει πως είχε ετοιμαστεί επιδοτούμενο πρόγραμμα πυροπροστασίας σε όλη τη χώρα, 1 μήνα πριν και δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι ακόμη κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν τοποθετηθεί τα άτομα που προσλήφθηκαν για 8 μήνες. Καλά Χριστούγεννα, τι συζητάμε τώρα...
    Aυτό είναι το πρόβλημα.
    Όταν δε ξέρεις, μη δίνεις κατευθύνσεις.
    Το πρόγραμμα πυροπροστασίας που αναφέρεις τι ακριβώς είναι;Δασοφύλακες;

Thanks
    20.116
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό είναι το πρόβλημα.
    Όταν δε ξέρεις, μη δίνεις κατευθύνσεις.
    Το πρόγραμμα πυροπροστασίας που αναφέρεις τι ακριβώς είναι;Δασοφύλακες;

Δεν έχω τον χρόνο να ψάξω τις θέσεις που καλύφθηκαν σε τυχόν δασαρχεία της περιοχής που κάηκε. Δεν την ξέρω κιόλας την περιοχή. Λογικά θα υπήρξαν θέσεις και θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί τα άτομα αρκετά πριν το συμβάν.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Δεν έχω τον χρόνο να ψάξω τις θέσεις που καλύφθηκαν σε τυχόν δασαρχεία της περιοχής που κάηκε. Δεν την ξέρω κιόλας την περιοχή. Λογικά θα υπήρξαν θέσεις και θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί τα άτομα αρκετά πριν το συμβάν.
    χαχαχαχα Είσαι μεγάλη μορφή.

Thanks
    20.116
    Ignore User

χαχαχαχα Είσαι μεγάλη μορφή.
    Eννοώ να ψάξω στις προκηρύξεις να δω αν ζητήθηκαν άτομα σε θέσεις στην περιοχή, όχι να πάω εκεί!

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

estai (22-08-18), flessanto (23-08-18)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Τι ρε;
    Ποιος θα ήταν ο ρόλος τους ρώτησα και μου βάζεις τον ΦΕΚ του οαεδ;
    Άνεργοι, μη καταρτισμένοι υποθέτω απλά για να προσληφθούν.

Thanks
    20.116
    Ignore User

Ποιος θα ήταν ο ρόλος τους ρώτησα και μου βάζεις τον ΦΕΚ του οαεδ;
    Άνεργοι, μη καταρτισμένοι υποθέτω απλά για να προσληφθούν.
    Ε ποιος θες να ήταν ο ρόλος τους σε πρόγραμμα πυροπροστασίας, απ' τη στιγμή που δεν ήταν καταρτισμένοι; Να καθαρίσουν τις περιοχές, να στηθούν αντιπυρικές ζώνες βάση οδηγιών και τα σχετικά. Αυτά δεν έπρεπε να γίνουν ως πρόληψη;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Ε ποιος θες να ήταν ο ρόλος τους σε πρόγραμμα πυροπροστασίας, απ' τη στιγμή που δεν ήταν καταρτισμένοι; Να καθαρίσουν τις περιοχές, να στηθούν αντιπυρικές ζώνες βάση οδηγιών και τα σχετικά. Αυτά δεν έπρεπε να γίνουν ως πρόληψη;
    Καλά που να το ξέρεις;
    Aπλά η αίσθηση μου είναι πως αυτές οι προσλήψεις γίνονται απλά για να γίνονται στο ελληνικό δημόσιο, μου κότσαρες και την απόφαση για τον οαεδ κι έλιωσα.
    Ένας προιστάμενος που ξύνει τα τέτοια του με ελπίδα στο εποχικό προσωπικό να μπει καμιά καλή γκομενίτσα να ξύνονται όλοι μαζί.
    Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθαινα για τις αντιπυρικές ζώνες.
    Πλάτη, αποστάσεις μπλέξιμο επειδή περνάνε αρκούδες και μπλοκάρονται από τους αρκτούρους, με τι επίστρωση γίνονται οι εργασίες. Τεχνικά και νομικά θέματα.
    Δεν έχω ιδέα ειλικρινά αλλά φαντάζομαι δε μπορείς να κόβεις τα δάση στη μέση.

Σελίδα 1489 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 489989108911891289138914391449145914691479148514861487148814891490149114921493149915091519152915391589168917891889 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές