Σελίδα 1889 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 889138914891589168917891839184918591869187918851886188718881889189018911892189318991909191919291939 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 37.761 έως 37.780 από 39238

Θέμα: Off Topic

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Εντάξει, μην προτρέχουμε, μιλάμε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Μέσα πάει ο τύπος και θα πλερώ και αρκετά... εδώ αν σε δαγκώσει κανα ίσιο και τσιπαρισμένο και όμορφο κι έτσι, κανα 8άρι το καθαρίζεις...
    There is a Dude in town

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.340 φορές σε 3.979 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω, έχω ακράτεια ανάγκης να γράψω δυο φωνήεντα για όλου και όλα... σόρι για το χαωτικό, διβάζεται ακούγοντας Ντιπ Πέρπλ...
    Ξενέρωμα παντού. Πόσο γρήγορα αυτός ο λαός από το 0 (γιατί δεν ήμασταν για παραπάνω) πήγε στο -10, απίστευτα αντανακλαστικά. Ολη μέρα πάνελε, σασμούς, γη της ελιάς και οι ψαγμένοι να βλέπον και ειδήσεις από το ίδιο κανάλι που εκπέμπει σε διαφορετικές συχνότηες το κυβερνητικό νον πέιπερ. Αποχαυνωμένοι, λοβοτομημένοι, ανίσχυροι να σηκώσουν το βάρος της ύπαρξής τους, τύποι, απλώς προχωρούν να σπρώξουν την καθημερινότητα μπας και πεθάνουν και ηρεμήσουν.
    Εχουμε μια ξεκάθαρη ιδιότυπη χούντα.
    Οχι της νουδου, αυτών που έχουν σήμερα τη νουδού πάνω, αύριο κάτω και ούτω κάθε εξής. Με το κόλπο να περιλαμβάνει όλους τους πιθανούς και απίθανούς αυριανούς πρδηπουργούς. Με τα κανάλια μπουκωμένα να περνάνε το μήνυμα. Με τον κόσμο αμόρφωτο, αποχαυνωμένο και κουρασμένο του κερατά.
    Είναι περίεργο που τα μαθήματα στα σχολεία δεν είναι... κατανοητά; Ποιό πιτσιρίκι μπορεί να τα βγάλει πέρα χωρίς 85 τύπους να του κάνουν ιδιαίτερα; Τα παιδιά σήμερα είναι ημιμαθή, βλαμένα και με το κινητό κολλημένο στο χέρι. Αυτοί είναι οι αυριανοί ηγέτες; Καήκαμε. Παλαιότερ υπήρχε μιαν ελπίδα που έσβησεστην πράξη, τώρα ολα είναι ρυθμισμένα. Τύποι που χωράνε σε ένα δωματικάκαι 3Χ3 θα μας γαμούσι ασάλιωτα, ανώδυνα και συστηματικά για πάντα. Καλως ήλθατε στο μάτριξ.
    Στα πλαίσια αυτά της δυστοπίας έχουμε την προσπάθεια να πλήξουν και το μοναδικό πράγμα που μπορεί να λειτουργεί ως ξυπνητήρι. Την ομάδα μας.
    Για μένα, τύποι, και λυπάμαι που το λέω αλλά το νιώθω, ο Ολυμπιακός είναι το μοναδικό νόημα στη ζωή μου. ΕΙΝΑΙ η ζωή μου. Και μου τον στερούν. Μου στερούν την τρέλα του γκολιού, την γκάβλα να σηκωθώ και να βρίσω για το χαμενο τσαφ του μαλάκα που φέραμε από την άλλη άκρη του κόσμου να μας τα κάνει κιμά.... να τρελαθώ με τον φουρτούναρο να τη στέλνει συστημένη.
    Και το μπασκέτι καλό είναι και το βόλεί και το τάβλι επί σκάλας αλλά μπαλίδι δεν είναι.
    Αναρωτιέμαι, ξέρουν όλοι αυτοί την ψυχολογία του γηπέδου; Τα βάιμπς που αναδύει; Εχουν καταλάβει τί ψυχοθεραπεία είναι για τόσο κόσμο; Προφανώς το ξέρουν. Γι αυτό θέλουν να μας ευνουχίσουν. Να μας συντρίψουν στα θεμέλια καταστρέφοντας μια σχέση έρωτα.
    Ο κόσμος μας κουράζεται, το βλέπω κι εδώ... μια ζωή ασπίδα σε όλες τις επιθέσεις από το 96 ως και σήμερα... μια η παράγκα, μια τα στημένα, μια οι δίκες, να έρχονται να προστίθενται (στους πιο παλιούς) σε Κοσκωτάδες, σε Σαλιαρέληδες, σε πέτρινα... δεν είμαστε κακομαθημένοι, δεν είμαστε αχάριστοι. Εϊμαστε Ολυμπιακοί, σφυριλατημένοι μέσα στη μάχη και τη πρωτιά. Εϊμαστε ένα είδος οπαδών που προσπαθούν να μας περάσουν ότι το να είσαι αιώνια πρώτος δεν είναι καλό, και κάποιοι πάνε να το αγοράσουν. Οχι τύπε. Ο Ολυμπιακός είναι ο ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ, στη συνείδησ όλων ο γαμιάς όλων των άλλων. Εχει φέρει αμετρητα κόμπλεξ αυτό σε όλους τους άλλοι.
    Να είσαι νεοέλληνας, να σε γαμάνε στη δουλειά, να σε γαμάει η εφορία, να γυρίζεις σπίτι και να σε γαμάει η γυναίκα με στραπον, να σου ρίχνουν έναν και τα πιτσιρίκια και να είσαι ζελεδένιος. Εϊναι αρρώστεια και μαλακία να είσαι βάζελος σε αυτή την κοινωνία...
    Μεγαλύτερη απόδειξη για το τί ερπετα κι ασπόνδυλα είναι τα ζέλια, ο τελευταίος αγώνας. Εκεί ξεβρακώθηκαν. Μας χωρίζουν κόσμοι ολόκληροι. Ο Ολυμπιακός αντιπροσωπεύει τη λεβεντιά ρε, είναι αλάνι ο άλλος είναι ερπετο, σέρνεται, γλοιώδης μια ζωή... ότι δεν μπόρεσε να γίνει Ολυμπιακός, έγινε ζελεδένιος και ψόφησε...
    Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεχόμαστε τέτοιον πόλεμο και δεν είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνουμε. Πίσω από τον Μαρινάκη, πίσω από τους Αγγελόπουλους, πίσω από όλους τους στρατηγούς που βγαίνουν μπροστά.
    Ιθμήθξκα το μπασκέτι. Πήγμα πέρσι και σοδομήσαμε τους ζέλιους στους τέταρτο τελικά, τα έκαναν γης μαδιάμ και... δεν άνοιξε ρουθούνι. Και μας μιλάει ο εφευρέτης της αλητείας για δικαιοσύνη και κουραφέξαλα. Αν τί να είναι στο -2 οι ζέλιοι το παίζουν και πρώτοι. Αυτή είναι η χώρα που ζούμε. Του παράλογου, των Τεμπών, των πυρκαγιών, των πλημμυρών, του 112 γιατί χέζομαι, εκκένωση, των ανελέητων εξοπλισών γιατί η τουρκιά θα μας γαμεύσει αλλιώς, του σκύλου στην Αράχωβα που αυτό είναι το πρόβλημά μας... ρε άντε μια βόλτα στην πλατεία Καραίσκάκη να δείτε άστεγους σε κούτες να κοιμούνται δίπλα στις ρόδες των αυτοκινήτων, μας έπιασε η ευαισθησία για τον Ολιβερ... υποκριτές όλοι. Φροντίστε και ανθρώπους και ζώα ρε, έχετε χάσει το τόπι.
    Εχω πραγματικά μπει σε κατάσταση σέιφ μόουντ. Δεν ελπίζω τιποτα, δε θέλω τίποτα, ζω και σήμερα.Αλλά τα παιδιά ρε... αυτά τα χαίβάνια τι σας φταίνε να τους γαμήσετε το μέλλον; Καργιόληδες...
    Αυτά. Δεν θυμάμαι τίποτα απ ότι είπα... ελπίζω να μη βγήκα ον τόπικ...
    Μητσαρα σ αγαπάμε ρε τύπε. Μας έλειψες. Είπες ακριβώς αυτά που σκέφτομαι εδώ και καιρό με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (12-12-23)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μητσαρα σ αγαπάμε ρε τύπε. Μας έλειψες. Είπες ακριβώς αυτά που σκέφτομαι εδώ και καιρό με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Κι εσείς μου λείψατε ωρέ τύποι. Ισιος, ευθύς, φλεσάντουρος τύπος.
    There is a Dude in town

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

Οταν ειναι να φασωθειτε πεστε μου να φωναξω κ τον Εσται
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Σταυρωτές βλέπω...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταυρωτές βλέπω...
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Μη δείτε τύπους να εκφράζονται ίσια, αμέσως να κασελοποιήσετε το θέμα...
    There is a Dude in town

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Εγω δεν κρινω , ολα για τον ανθρωπο ειναι

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Ναι, αλλά όχι όλα για τον ίδιο...

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23), Nikolaos_Kokkinos (12-12-23)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.977
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.125 φορές σε 20.503 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθες φαγανε τα σκυλια ενος τσογλαναρα με μικρο πουλι, απο αυτους που εχουμε ολοι στις γειτονιες μας και δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε με τα ΓΑΜΟΣΚΥΛΑ τους, μια μητερα παιδιων.

Ουτε πορεια θα γινει, ουτε ρουθουνι θα ανοιξει, ουτε καν φυλακη θα απει ο ιδιοκτητης. Α.. και το διοικητικο προστιμο που θα φαει θα εινια μικροτερο απο το αν γινοταν το αντιθετο.

Ετσι ειπα να πω την κλανια μου πρωι πρωι, γτ εχω θεμα κ εμπαθεια με τους σκυλοιδιοκτητες.
    Τσουβάλιασμα (το). Τα χαλάμε άσχημα με τα... γαμώσκυλα, αλλά δεν θα μπω σε αντιπαράθεση γιατί έχει γερές βάσεις άγνοιας η άποψη και δεν θα βγάλει πουθενά. Λυπάμαι μόνο που κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι τα σκυλιά αυτών των ανθρώπων είναι το ίδιο θύματα με την ζημιά που προκαλούν. Ένας είναι ο πραγματικός υπεύθυνος και δεν τιμωρείται όπως πρέπει.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσουβάλιασμα (το). Τα χαλάμε άσχημα με τα... γαμώσκυλα, αλλά δεν θα μπω σε αντιπαράθεση γιατί έχει γερές βάσεις άγνοιας η άποψη και δεν θα βγάλει πουθενά. Λυπάμαι μόνο που κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι τα σκυλιά αυτών των ανθρώπων είναι το ίδιο θύματα με την ζημιά που προκαλούν. Ένας είναι ο πραγματικός υπεύθυνος και δεν τιμωρείται όπως πρέπει.
    Εχω αλλαξει 2 φορες σπιτι εξαιτιας αυτων, με τη δευτερη φορα να λεω στην Αστυνομια που μου λεγαν οτι δεν μπρουν να κανουν τιποτα για αυτο και να τους παρω (τους γελοιους ιδιοκτητες) με το καλο, "το καταλαβαινετε οτι με εξωθειτε στην αυτοδικια ?" απλα να με κοιτανε αμηχανα σηκωνοντας τους ωμους.

ΔΗΛΑΔΗ, χωρις να με ξερουν, ειδαν ανθρωπο μεσα στο τμημα να απειλει με αυτοδικια και ουτε καν αυτο δεν τους ενοιαξε.

οποτε ναι, εχεις δικιο, lets drop the subject ειμαι ο πιο λαθος ανθρωπος στον κοσμο να μιλησει κανεις για τετοια θεματα.

Δεν ξερω για εκει, εδω που μενω εγω , τετοιους σκυλους εχουν μονο ΤΡΙ-μαλακες, ειναι ενα τσουβαλιασμα που το αγαπω πολυ γιατι δεν βρεθηκε ουτε μια φορα, ουτε καν η εξαιρεση ανθρωπου που επιβεβαιωνει τον κανονα.

Υ/Γ θελω να πω οτι οι "γερες βασεις αγνοιας" μπορει να δουλεουν αμφιδρομα

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (13-12-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Όταν έχεις σπίτι στην άκρη του οικισμού και μετά από εσένα υπάρχει το έρεβος, πάρε γαλλικό μπουλντόγκ...
    Σκύλος πάνω από 25 κιλά, πρέπει να θεωρείται όπλο και ο συνοδός του, πρέπει να ελέγχεται ψυχιατρικά πριν του επιτραπεί να τα φιλοξενεί.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Thanks
    19.977
    Ignore User

Εχω αλλαξει 2 φορες σπιτι εξαιτιας αυτων, με τη δευτερη φορα να λεω στην Αστυνομια που μου λεγαν οτι δεν μπρουν να κανουν τιποτα για αυτο και να τους παρω (τους γελοιους ιδιοκτητες) με το καλο, "το καταλαβαινετε οτι με εξωθειτε στην αυτοδικια ?" απλα να με κοιτανε αμηχανα σηκωνοντας τους ωμους.

ΔΗΛΑΔΗ, χωρις να με ξερουν, ειδαν ανθρωπο μεσα στο τμημα να απειλει με αυτοδικια και ουτε καν αυτο δεν τους ενοιαξε.

οποτε ναι, εχεις δικιο, lets drop the subject ειμαι ο πιο λαθος ανθρωπος στον κοσμο να μιλησει κανεις για τετοια θεματα.

Δεν ξερω για εκει, εδω που μενω εγω , τετοιους σκυλους εχουν μονο ΤΡΙ-μαλακες
    Εγώ στα σκυλιά αναφέρομαι, οι ιδιοκτήτες το ξέρω ότι είναι στόκοι, μικροτσούτσουνοι και το πιο βασικό, εν δυνάμει δολοφόνοι όσοι έχουν ισχυρές ράτσες. Αυτό που είπα είναι ότι αν ένα παιδάκι στη γειτονιά σου φωνάζει και κάνει ζημιές, φαντάζομαι δεν θα πεις ποτέ "τα γαμώπαιδα". Αν ένα παιδάκι πάρει το όπλο του πατέρα του και πυροβολήσει τον γείτονα, θα πεις ότι φταίει το παιδάκι; Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι και αυτά τα σκυλιά ισχυρής ράτσας. Κανένα πίτμπουλ δεν είναι δολοφόνος απ' τη φύση του όπως λένε, ο μοναδικός υπεύθυνος είναι πάντα ο ανεύθυνος τρόμπας ιδιοκτήτης.

Και από άγνοια βοηθάει όλη η κοινωνία προς την εξαγρίωση, γιατί όταν βλέπεις ένα σκυλί δεμένο μόνιμα είναι παθητική κακοποίηση. Δεν είναι έπιπλο, έχει βασικές ανάγκες διαβίωσης όπως η εκτόνωση. Κανένας δεν το καταγγέλλει όμως, γιατί είναι σκυλί. Και μετά όλοι μαζί πέφτουν απ' τα σύννεφα, βαρέθηκα.

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (12-12-23), Nikolaos_Kokkinos (12-12-23), Paneas (12-12-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Όταν έχεις σπίτι στην άκρη του οικισμού και μετά από εσένα υπάρχει το έρεβος, πάρε γαλλικό μπουλντόγκ...
    Σκύλος πάνω από 25 κιλά, πρέπει να θεωρείται όπλο και ο συνοδός του, πρέπει να ελέγχεται ψυχιατρικά πριν του επιτραπεί να τα φιλοξενεί.
    Τι ελεγχο κ συ ρε βοσκε? τον ιδιο που κανουν στους κυνηγους για οπλοφορια? η στου 90χρονους για να διατηρουν διπλωμα οδηγησης? Ο πατερας μου ειναι 92, πηγα στον γιατρο και τον δασκαλεψα να τον κοψει, και πηγε μετα σε αλλο και του δωσαν παλι διπλωμα χωρις να ακουει ρε, και ΧΩΡΙΣ να πληρωσει κανεναν,

Μιλαμε για το Ελληνικο κρατος, δεν υπαρχει σωτηρια. Δεν υπαρχει μηχανισμος για τιποτα.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Ρε θα σταματήσετε να είσαστε Πυγμαίοι; Αν ξέρεις ότι θα δούνε την υπογραφή σου και μόλις γίνει η στραβή θα μπλέξεις, θα την βάλει κανένας;

Αν γίνει οτιδήποτε, χτύπα ξύλο, να μην, κάνε μήνυση εσύ στο γιατρό.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23), Nikolaos_Kokkinos (12-12-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ στα σκυλιά αναφέρομαι, οι ιδιοκτήτες το ξέρω ότι είναι στόκοι, μικροτσούτσουνοι και το πιο βασικό, εν δυνάμει δολοφόνοι όσοι έχουν ισχυρές ράτσες. Αυτό που είπα είναι ότι αν ένα παιδάκι στη γειτονιά σου φωνάζει και κάνει ζημιές, φαντάζομαι δεν θα πεις ποτέ "τα γαμώπαιδα". Αν ένα παιδάκι πάρει το όπλο του πατέρα του και πυροβολήσει τον γείτονα, θα πεις ότι φταίει το παιδάκι; Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι και αυτά τα σκυλιά ισχυρής ράτσας. Κανένα πίτμπουλ δεν είναι δολοφόνος απ' τη φύση του όπως λένε, ο μοναδικός υπεύθυνος είναι πάντα ο ανεύθυνος τρόμπας ιδιοκτήτης.

Και από άγνοια βοηθάει όλη η κοινωνία προς την εξαγρίωση, γιατί όταν βλέπεις ένα σκυλί δεμένο μόνιμα είναι παθητική κακοποίηση. Δεν είναι έπιπλο, έχει βασικές ανάγκες διαβίωσης όπως η εκτόνωση. Κανένας δεν το καταγγέλλει όμως, γιατί είναι σκυλί. Και μετά όλοι μαζί πέφτουν απ' τα σύννεφα, βαρέθηκα.
    Παντως, χωρις διαθεση ειρωνιας, εμας , οταν ημασταν 9-10 χρονων , ουκ ολιγες φορες μας ειχαν σαπακιασει γειτονες γιατι παιζαμε με σφεντονες, και να μην πω τι χριστους και παναγιες ακουγαμε, οποτε ναι... αμα μου σπανε την περιουσια, μαλλον γαμωπαιδα θα τα πω. Συγνωμη αν γινομαι αποκρουστικος αλλα ειναι αληθεια.

ΤΕλοσπαντων, αν ενοχληθηκες με τον ορο γαμωσκυλα, το παιρνω πισω, το ειπα λογω προσωπικης (και οχι μονο) αγανακτησης οπως ασπουμε καμμια φορα λεμε "δεν μπαινει η γαμωμπαλα" , καπως ετσι.

δεν το εννουσα για τα ζωα γενικα. Αλλα για τα διποδα ζωα

Thanks
    19.977
    Ignore User

Γενικά πρέπει να ελέγχονται ψυχιατρικά, για παιδιά και σκυλιά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν, είναι προβληματικοί. Αυτός που θα κακοποιήσει ένα σκυλί, όπως πχ τον Όλιβερ που αναφέρθηκε πιο πίσω, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιτεθεί και σε άνθρωπο. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να βρεθεί, όχι γιατί ντε και καλά ασχολούμαστε με το θέμα επειδή ήταν σκυλί το θύμα που λένε όλοι για να πουν την παπαριά τους.

Παντως, χωρις διαθεση ειρωνιας, εμας , οταν ημασταν 9-10 χρονων , ουκ ολιγες φορες μας ειχαν σαπακιασει γειτονες γιατι παιζαμε με σφεντονες, και να μην πω τι χριστους και παναγιες ακουγαμε, οποτε ναι... αμα μου σπανε την περιουσια, μαλλον γαμωπαιδα θα τα πω. Συγνωμη αν γινομαι αποκρουστικος αλλα ειναι αληθεια.

ΤΕλοσπαντων, αν ενοχληθηκες με τον ορο γαμωσκυλα, το παρινω πισω, το ειπα λογω προσωπικης (και οχι μνο) αγανακτησης οπως ασπουμε καμμια φορα λεμε "δεν μαπινει η γαμωμπαλα" , καπως ετσι
    Δεν ενοχλούμαι επειδή αναφέρεται σε σκυλιά, με ενοχλεί ότι δεν βλέπεις το δάσος (για μένα). Κακώς θα πεις γαμώπαιδα, οι γονείς τους είναι οι υπεύθυνοι, το παιδί (όπως και το σκυλί) δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει τι κάνει.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Ανοιγουμε τεραστιο θεμα ρε φιλαρακια , εδικα αυτο το τελαυτιο ρε πανο που ειπες ειναι μεγαλη κουβεντα, αλλοι πιστεουν οτι τα παιδια ειναι tabula rasa και οπως τα μαθεις (και τα σκυλια) αλλοι λενε οτι δεν ειναι μονο αυτο αλλα και προδιαθεση, δεν νομιζω οτι ειμαστε εις θεση να βγαλουμε πορισμα υπαρχουν ολοκληρες επιστημες απο πισω , πολλων εκ των οποιων αγνοω και την ονομασια τους. ΑΠλα σαν σκεψη να σου πω κατι, ο πατερας μου θαλασοδερνοταν να μας μεγαλωσει κ η μανα μου ειναι ενας καλος ανθρωπος που προπαθουσε η κακομοιρα να με κανει ενα ευγενικο ανθρωπο και να μη πειραζω κανενα , εγω ομως μια χαρα ηξερα στα 9 μου οτι ειναι κακο να σπαω τα τζαμια του απεναντι με τη σ φεντονα, η να κρυβομαι στους θαμνους με φυσοκαλαμο και να πετυχαινω περαστικους. Μια χαρα ηξερα τι κωλοπαιδισμο εκανα εκεινη την ωρα.. Θεωρω οτι μεγαλωνοντας αυτοσυμμορφωθικα, δεν ξερω πως, καπως, εχω την αισθηση οτι καποια πραγματα δεν ειναι θεμα ανατροφης .

Οπως δεν ξερω αν ενα σκυλι επιτεθει σε ενα παιδακι αν τελικα εφταιγε το αφεντικο του η οχι κατα αποκλειστικοτητα. Εεχουν υπαρξει απειρα παραδειγματα απο φαινομενικα ηρεμα σκυλια να τρωνε μαγουλα απο παιδακια στο ξεκουδουνο η κ χερια απο τα αφεντικα τους και μετα να λενε Ωχ? πως εγινε αυτο ?

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Ignore User

Ρε θα σταματήσετε να είσαστε Πυγμαίοι; Αν ξέρεις ότι θα δούνε την υπογραφή σου και μόλις γίνει η στραβή θα μπλέξεις, θα την βάλει κανένας;

Αν γίνει οτιδήποτε, χτύπα ξύλο, να μην, κάνε μήνυση εσύ στο γιατρό.
    Τωρα εσυ γιατι το γυρνας σε Body shaming? επειδη δηλαδη εδω ορισμενοι ειμεθα μετριου αναστηματος? Τι να κανουμε που δεν γεννηθηκαμε ολοι σαν τον Estai, προικισμενοι 1.96

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-23)

Thanks
    19.977
    Ignore User

Ανοιγουμε τεραστιο θεμα ρε φιλαρακια , εδικα αυτο το τελαυτιο ρε πανο που ειπες ειναι μεγαλη κουβεντα, αλλοι πιστεουν οτι τα παιδια ειναι tabula rasa και οπως τα μαθεις (και τα σκυλια) αλλοι λενε οτι δεν ειναι μονο αυτο αλλα και προδιαθεση, δεν νομιζω οτι ειμαστε εις θεση να βγαλουμε πορισμα υπαρχουν ολοκληρες επιστημες απο πισω , πολλων εκ των οποιων αγνοω και την ονομασια τους. ΑΠλα σαν σκεψη να σου πω κατι, ο πατερας μου θαλασοδερνοταν να μας μεγαλωσει κ η μανα μου ειναι ενας καλος ανθρωπος που προπαθουσε η κακομοιρα να με κανει ενα ευγενικο ανθρωπο και να μη πειραζω κανενα , εγω ομως μια χαρα ηξερα στα 9 μου οτι ειναι κακο να σπαω τα τζαμια του απεναντι με τη σ φεντονα, η να κρυβομαι στους θαμνους με φυσοκαλαμο και να πετυχαινω περαστικους. Μια χαρα ηξερα τι κωλοπαιδισμο εκανα εκεινη την ωρα.. Θεωρω οτι μεγαλωνοντας αυτοσυμμορφωθικα, δεν ξερω πως, καπως, εχω την αισθηση οτι καποια πραγματα δεν ειναι θεμα ανατροφης .

Οπως δεν ξερω αν ενα σκυλι επιτεθει σε ενα παιδακι αν τελικα εφταιγε το αφεντικο του η οχι κατα αποκλειστικοτητα. Εεχουν υπαρξει απειρα παραδειγματα απο φαινομενικα ηρεμα σκυλια να τρωνε μαγουλα απο παιδακια στο ξεκουδουνο η κ χερια απο τα αφεντικα τους και μετα να λενε Ωχ? πως εγινε αυτο ?
    Για τα παιδάκια δεν ξέρω να σου πω και γενικά στους ανθρώπους αν υπάρχει προδιάθεση, για τα σκυλιά όμως επειδή έχω ρίξει πολλή δουλειά και διάβασμα να τα καταλάβω, γιατί δεν είχα ποτέ πριν πάρω αυτό που έχω τώρα κι έκανα αρκετά λάθη, μπορώ να σου υπογράψω όπου θες ότι κανένας σκύλος μεγαλωμένος υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι απρόβλεπτος. Και για όλα όσα κάνουν υπάρχει εξήγηση και στις περισσότερες φορές είναι και πολύ απλή μάλιστα. Αν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς για λίγο καιρό και να μάθεις συμπεριφορά και ψυχολογία σκύλου, θα αλλάξεις εντελώς άποψη, σαν να ήσουν τυφλός και είδες.

Οποιοδήποτε σκυλί θα συναντάς, θα ξέρεις σε λιγότερο από λεπτό αν σε απειλεί ή όχι. Και σου μιλάει άνθρωπος που πριν φοβόταν τα σκυλιά και έφτασα σε σημείο μια μέρα στη βόλτα που μας την έπεσε αγέλη με 10 σκύλους, να διαχειριστώ την κατάσταση με ψυχραιμία χωρίς να ανοίξει μύτη. Γιατί πολύ απλά καταλάβαινα τι ήθελαν και ήξερα τι να κάνω αντί να αρχίσω να ωρύομαι σαν αυτόν στο Luben "ήσυχα ρε!! θα με τρώγανε τώρα".

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (12-12-23)

Σελίδα 1889 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 889138914891589168917891839184918591869187918851886188718881889189018911892189318991909191919291939 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές