celticfrost (08-08-18)
Είχε βγει και σε μια γερμανική ταινία αυτο...
There is a Dude in town
celticfrost (08-08-18)
celticfrost (08-08-18), Rena (08-08-18)
celticfrost (08-08-18), drizzt (08-08-18), The Dude (08-08-18)
Έχει να κάνει πάντα σε ποιον απευθύνομε.
Προσέχω πάντα τι γράφω, πως το γράφω και με τι στυλ το γράφω.
Κάποιες φορές που εχω ξεφύγει έχω ζητήσει συγνώμη.
Κεφάλαιο Στάλιν: Ο Σταλιν ηταν ενας χαρισματικός ηγέτης, δεδομένων των συνθηκών της εποχής αλλά και των ιδιαιτέρων συνθηκών της ΕΣΣΔ λειτούργησε έτσι οπως έπρεπε να λειτουργήσει.
1. Αυτός ηταν που κάρφωσε την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στην καρδιά του κτήνους. Ο κόκκινος στρατός ήταν αυτός που οδήγησε τον Χιτλερ στην αυτοκτονία. Η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στον Σταλιν και τον κόκκινο στρατό για αυτό τους το κατόρθωμα. 22 εκατομμυρια παιδιά έδωσε η ΕΣΣΔ στον β παγκόσμιο πόλεμο για να νικήσουν το τέρας. Αυτή ειναι η αλήθεια και δεν αλλάζει όσα αφιερώματα για τη d day και να κάνουν οι Αμερικανοί. Για αυτό οταν βλέπω τον καθένα να συγκρίνει τον Σταλιν με τον Χιτλερ μου γυρίζει το μυαλό.
2. Ο Σταλιν ήξερε οτι ήταν στόχος του Χιτλερ από το 1937 και ηταν υποχρεωμένος να προετοιμάσει τη χώρα για αυτή την επίθεση. Με όποιο κόστος.
3. Η ΕΣΣΔ ηταν μια πολυπολιτισμική χώρα και συγχρόνως μια αχανής χώρα. Απο την στιγμή που έγινε η επανάσταση και οι εργάτες ανέλαβαν τα ηνία της χώρας, με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να επιβληθεί ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός. Λογικό ηταν οι έχοντες και κατέχοντες να μη θέλουν να χάσουν τα προνόμια τους. Οταν δεν το καταλάβαιναν με το καλό τοτε αναλάμβαναν τα γκουλαγκ και πολύ καλά έκαναν.
celticfrost (08-08-18), chainsaw (08-08-18)
5-6 γερμανικες ταινιες εχω δει ολες κι ολες, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ολες αξιζαν. Αυτες τις 2 που προαναφεραμε, το Der Untergang σχετικα με τον Χιτλερ, το Das leben der anderen και αλλες 2 σε ενα φεστιβαλ. In July, στο οποιο παιζει αυτος ο ηθοποιος και το Ostwind, που σχετιζεται με τη σχεση μιας εφηβης με ενα αλογο( φιλικη σχεση, για να προλαβω τους πονηρους)
Εχεις καμια καλη να προτεινεις εσυ; Κατα προτιμηση αστυνομικη-πολεμικη ή δραματικη-κοινωνικη.
chainsaw (08-08-18)
Ταινιάρα το πείραμα. Πραγματική τέχνη.
Από αυτές που σε κάνουν να σκέφτεσαι το πόσο άρρωστα ένστικτα έχουμε όλοι μας και κυρίως γιατί οι αστυνομικοί χάνουν λάδια.
Γείτονα Πριόνια: Το Der Himmel όber Berlin με τον μέγιστο Bruno Ganz ξέχασα να σου συστήσω ως πρώτη επιλογή θέασης. Η καλύτερη ταινία (με διαφορά) του τεράστιου Wim Wenders! Ένας ανεπανάληπτος ύμνος στην αγάπη και στην ελπίδα σε ένα Βερολίνο που ασφυκτιεί περικυκλωμένο από το Τείχος. Αυτή μέσα (κατά την ταπεινή μου γνώμη) στις 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.
*η απεικόνιση γερμανικών χαρακτήρων έχει πρόβλημα: ueber με το u με Umlaut.
chainsaw (09-08-18)
Πολυ καλη ταινια που βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα ειναι "Τα Τσακαλια".
Και οχι σαν αυτες τις ψευτοταινιες του χολιγουντ που βλεπετε.
chainsaw (09-08-18), consigliere (09-08-18), flessanto (09-08-18), panahs7 (09-08-18), sabar77 (09-08-18)
Έχω προσέξει πως ειναι της μόδας εδώ και μερικά χρόνια όποιος κάνει αθλητική εκπομπή πλέον να μην κρατάει κανένα πρόσχημα και να μιλάει και να εκφράζεται σαν οπαδός και παράλληλα εκπρόσωπος τύπου της αγαπημένης του ομάδας. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχω την αίσθηση πως έχει ξεφύγει τελείως η δουλειά. Ειλικρινά έχω δοκιμάσει να ακούσω σε διαφορετικές ώρες και μέρες σπορ24, σπορφμ, ερα σπορ και το 90% από ότι έχω ακούσει με κάνει να αισθάνομαι αηδία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 09-08-18 στις 18:35
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Eγώ ήμουν το 2007 φαντάρος.
Bookmarks