κλαιω με μπραβο
-ποιος πειραξε τον κυριο Μαρινακη?
-ο καμμενος.Ο υπουργος ο υπουργος
Και απανταει ο μπραβος
-Ποτε τον κυριο Μαρινακη
[YOUTUBE]y0EKyqLUqSg[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
κλαιω με μπραβο
-ποιος πειραξε τον κυριο Μαρινακη?
-ο καμμενος.Ο υπουργος ο υπουργος
Και απανταει ο μπραβος
-Ποτε τον κυριο Μαρινακη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξεφτιλίκια....
Σε ποιο σημείο πλακώνονται;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Tρομερό ξύλο πρέπει να έπεσε. Τύφλα να χει το ufc.
maniakos7 (18-07-17)
Εγώ, πρόλαβα να δω ένα κροσέ από τον Καμμένο, να αντιδρά o Μαρινάκης με μπακ φίστ και δεξί λόου κικ.
estai (09-07-17)
Στο 7:09 γίνεται της πουτάνας!!!111έναένα ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ?
maniakos7 (18-07-17), panahs7 (10-07-17), Red&White-Nick-7 (10-07-17), voskos_7 (10-07-17)
Mόλις διάβασα.... πως απονεμήθηκε τιμής ένεκεν, από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας ειδική άδεια, στον Πάνο Καμμένο, να κατεβαίνει σε αγώνες, καθώς παρακολούθησαν το βίντεο και διαπίστωσαν πως πρόκειται για μεγάλο ταλέντο.
Πούλησε Ασομπαλονγκά με 16 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ
Επιμέλεια: Βασίλης Τεμπέλης Δημοσίευση: 17 Ιουλ. 2017 23:55
![]()
Η Νότιγχαμ πούλησε τον 24χρονο Αφρικανό επιθετικό, Μπριτ Ασομπαλονγκά, στην Μίντλεσμπρο έναντι του ποσού των 16.000.000 ευρώ (η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της) σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
flessanto (19-07-17)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Βλέπω Ολυμπιακούς σήμερα να πανηγυρίζουν που δεν θα δώσει διαπίστευση ο Καραπαπας σε δημοσιογράφο της ομάδας που τόλμησε λέει να πει ότι δεν του αρέσει η νέα φανέλα με τόσο πολύ άσπρο χρώμα.
Τι στον μπουτσο ρε,τόση βλακεία κυκλοφορεί ελεύθερη;;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (18-07-17), panahs7 (18-07-17), Red&White-Nick-7 (18-07-17)
Καλά πες του να μάθει να λέει το ρο πρώτα και μετά ας πει ότι είμαστε σαν γαλατάδες (που δεν έχει ρο αλλά δεν πειράζει).
Εγω λεω να τον καψουμε στην πλατεια για παραδειγματισμο... Ακου εκει δεν του αρεσει η φανελα... Παναη, τ' ακους..;
Αυτός δεν είναι οπαδός της βΡόμα; Τί ζόρι τραβάει με τον θρυλέοντα; πίσσα και πούπουλα στον στόκο...
There is a Dude in town
Bookmarks