Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ολυμπιακού.
Περισσότερα σε λίγο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Είπα να τρολάρω λίγο...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (18-05-17)
Moυ μεταφέρθηκε και μένα, προ ολίγου, από αξιόπιστη πηγή, πως ρώτησε τον Μαρινάκη, ο Σαββίδης, αν θα φύγει λόγω Νότιγχαμ και πόσο πουλάει με την προοπτική να βάλει μπροστάρη τον γιο του, για να μη καταλάβει κανείς την ενδεχόμενη εμπλοκή του.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει...
σε 15 μερες θα εχουν γινει ολα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Red&White-Nick-7 (23-05-17)
Δεν είπε σε 15 μέρες από σήμερα. Είπε σε 15 μέρες. Πχ από 16 Αυγούστου μέχρι 31 είναι 15 μέρες
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (24-05-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-06-17), panahs7 (24-05-17), Red&White-Nick-7 (24-05-17)
βλεπω δινει λεφτα αβερτα ο χοντρουλης αλλα ο Ολυμπιακος ζμπουτσατ.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Νέος Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού ο Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος για την θέση του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου. Ο Αργεντινός έπειτα από μια τριετία στη Μάλαγα ανέλαβε μια κομβική θέση στους Πειραιώτες. Μαζί του θα ενταχθούν στο τμήμα σκάουτινγκ του Συλλόγου και οι συνεργάτες του Κλαούντιο Ελόι Καρσί ως επικεφαλής του scouting και οι Φερνάντο Γκονζάλες Νούνιες και Μάριο Χουσίγιος. Αναλυτικά το βιογραφικό του.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ε;;![]()
Ποιόν είχαμε πριν; Το Μοντεστό;
Δεν νομίζω να είχαμε. Ο Μοντέστο απ' ότι έψαξα ήταν στο τεχνικό επιτελείο (γι' αυτό ήταν πάντα στον πάγκο), αλλά και σκάουτ στη Γαλλία (λέμε τώρα). Τη σεζόν 15-16 ήταν ο Γεωργάτος. Όποιος κι αν ήταν πάντως, ακόμη και στα χαρτιά αυτοί εδώ, μοιάζουν τεράστια αναβάθμιση. Όταν λέει δε ότι θα φέρει όλο το σταφ του με σκάουτ σε Ισπανίες/Αργεντινές και με ιστορικό ταλέντα που έγιναν τεράστια ονόματα, αν μη τι άλλο γεννιέται αισιοδοξία επιτέλους.
giovanni#10 (02-06-17), pf7 (02-06-17)
"Είχαμε"... και εσύ να ήσουν και να το έμαθες τώρα, ένα και το αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (02-06-17), lefaman72 (03-06-17), panahs7 (02-06-17)
Έχει κανείς άποψη για αυτόν ρε παίδες; Επίσης έχει καταλάβει καταλάβει κανεις ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (02-06-17)
Σωστή κίνηση απο τη διοίκηση. Να λεμε και τα καλα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (03-06-17)
Bookmarks