Mατσάρα στις Βρυξέλλες ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Βέβαια δε θέλω να θυμηθώ μια αντίστοιχη... ματσάρα με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκης, χαχαχα! Πάμε γερά και ό,τι βγει!
Χάνει το ματς ο Αζάρ λόγω τραυματισμού.![]()
Mατσάρα στις Βρυξέλλες ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Βέβαια δε θέλω να θυμηθώ μια αντίστοιχη... ματσάρα με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκης, χαχαχα! Πάμε γερά και ό,τι βγει!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Reds (20-03-17)
Καλή επιτυχία στην Εθνική μας για απόψε. Ο Αζαρ δε παίζει και αμφίβολος είναι ο Ντε Μπρούιν.
Μακάρι να πάμε καλά. Οι προβλέψεις δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες, βέβαια. Στην ουσία κυνηγάμε ένα θαύμα. Και μόνο που παίχτες σαν τον Μιραλάς και τον Ναϊνγκολάν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αναπληρωματικοί, καταλαβαίνουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Τι ωρα παίζουμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
21:45.
Faithful (25-03-17)
Μιλάμε για ματς με Μήτρογλου μιραλας μανωλα σαμαρη Τοροσίδη... Θα αρχίσω να βλέπω βιντεάκια με Ολυμπιακό του παρελθόντος αντί για pregame
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimace (25-03-17), Faithful (25-03-17), giovanni#10 (25-03-17), Red&White-Nick-7 (25-03-17), sirkostas (25-03-17)
Φύλαξτα αυτά τα βιντεάκια γιατί τέτοιους παίχτες δε θα ξαναδείς στον Ολυμπιακό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (25-03-17), flessanto (25-03-17), Red&White-Nick-7 (25-03-17)
3-1 θα κερδίσουμε,
τους Βελγους θα γαμ...ε
κι από σήμερα το βράδυ
ειμαστε ήδη στη Μόσχα,
τρέμει ο Μέσι κι ο Σουαρεζ
χεστηκε κι ο Κανιζαρεθ.
Πάμε γερά ρέει εεεεε!!
sirkostas (25-03-17)
Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος, αλλά απόψε δυσκολεύομαι πολύ.
sirkostas (25-03-17)
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!
Τον Ζέκα τι μας τον μόστραρες;![]()
Reds (25-03-17)
Δηλώσεις Μανθάτη, Ανδρούτσου, Ζέκα είναι, τι φταίω αν έβαλαν αυτόν στο thumbnail?Καλό παιδάκι φαίνεται μωρέ, άλλο αν είναι μπασταρδάκι και μιλάει πολύ όταν παίζει στον βάζελο.
Εγώ πάντως αγωνιστικά, το έχω πει και στο παρελθόν, αν θα ήθελα 2 παίκτες απ' τον βάζελο είναι οι Ζέκα και Μπέργκ. Ο μπουκλάκιας είναι χαφ που καταπίνει χιλιόμετρα, μπορεί να μην έχει τεχνική, αλλά είναι σκύλος στο να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου.
Ενα σωρό χαφ υπάρχουν σαν τον Ζέκα, δηλαδή χαζοί που τρέχουν συνέχεια. Για μένα είναι γελοίο το ότι κλήθηκε στην Εθνική. Ούτε έλληνας είναι, ούτε μεγαλωμένος στην Ελλάδα. Και δεν ξέρει και μπάλα. Ο Σιώπης δεν υστερεί σε τίποτα απ' αυτόν, στη συγκεκριμένη θέση. Το μόνο που δεν έχει ο Σιώπης είναι ΜΜΕ να πιέσουν να παίξει στην Εθνική.
Ποιος Σιώπης μωρέ Κώστα τώρα. Τέτοιοι παίκτες με το σώμα του Φετφατζίδη δεν θα κάνουν ποτέ καριέρα, εκτός αν είναι Μέσι. Επειδή θα επιστρέψει το καλοκαίρι μην αρχίσουμε την θεοποίηση του Σιώπη τώρα. Παίκτες σαν τον Ζέκα και τον Μανιάτη να κάνουν αυτή τη δουλειά που κάνουν άψογα και την έχει ανάγκη η Εθνική, δεν υπάρχουν στα χαφ. Θα πάει ο Σιώπης τώρα να κοντράρει με το σώμα τα χαφ των Βέλγων. Μόνο αν γ..μηθουν στο γέλιο όταν τον δουν έχει ελπίδες να πάρει τη μπάλα.
Bookmarks