Θα πάρουν κάποιον παίκτη αυτοί?Έχει περάσει τοσο καιρός και δεν ακούσαμε το "ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ"?
θα πάθουμε στερητικό σύνδρομο και θα το λέμε σε άκυρα θέματα.![]()
Rena (16-08-16)
Το μόνο που με νοιάζει έμενα είναι πρώτα ο Ολυμπιακός και κατόπιν τούτο το φόρουμ.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν είναι δικό μου το φόρουμ. Άλλος πληρώνει και άλλος ειναιθ αυτός που είναι άμεσα εκτεθειμένος για να γράφουμε εμείς την κάθε παπάρα μας.
Τα περί Ip και λοιπές Λιακοπουλιαδες τις ξεπερνάω και λεω το απλό προς όλους.
Ποδοσφαιρικά άνετα μπορείτε να ξεσκίζεται τον Μαρινακη. Είτε γιατί δεν κανει μεταγραφες, είτε γιατί κάνει μαλακίες, είτε γιατί παίρνει για τον πούτσο προπονητές ειτε, ειτε, ειτε.
Για κανέναν άλλο λόγο όμως δεν πρέπει να μιλάμε για αυτόν σε φάση "άκουσα", " μου είπε ο κολλητός", "έγραψε η εφημερίδα", "όλοι το ξέρουμε".
Όχι οτι θέλω να προστατέψω κανέναν Μαρινακη ( η πολιτική μου ιδεολογία δε, είναι γνωστή της πάσης, οπότε κρεμασμένο να τον δω ανάποδα πολύ θα το χαρώ), αλλά επειδή αυτά τα θέματα είναι λεπτά και τα εξώδικα και τα κλεισίματα φόρουμ μπορεί να έρθουν απο το πουθενά δεν πρέπει (το γράφω ευγενικά) να αναφερόμαστε σε τέτοια λεπτά σημεία.
Έβαλα τη λέξη μπαφος για να κάνω πλάκα στο θέμα μεταγραφές και βγήκε αυτό
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τι στο καλό?Συμβόλαιο έχουν με μπαφοκαλλιέργειες.Όπου ναρκωτικά και οι βαζελοι.![]()
SKORPIOS7 (20-08-16)
Εσένα πρέπει να σου φτιάξει κάποιος το αυτοκίνητο.Γίνεσαι πολύ κακός όταν είναι χαλασμένο.![]()
Apache (17-08-16)
BrazHlias (17-08-16)
Apache (17-08-16)
Εγω τωρα στεναχωρήθηκα, γιατι ειχα ξεχάσει οτι χάσαμε απο κοντα μας τον μεγάλο Κωστα Τσάκωνα. Παω να δω σερί ολες τις ταινίες του να το ξεπεράσω.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Apache (17-08-16)
Χαχαχα α ρε τι μας έχουν κανει σε λιγο θα το γυρίσουν όλοι στον μαζοχισμό... Χαχαχα...ομολογώ πάντως οτι το συγκεκριμένο θρεντ ακομα και αν εχεις τις μαύρες σου, σου προκαλεί απίστευτο γέλιο....
![]()
![]()
Χαλαρά μάγκες, χαλαρά.. Καλοκαιράκι είναι, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε στην τσίτα.Το λέω εγώ που στο παρελθόν έχω δημιουργήσει προβλήματα κι έχω "τιμωρηθεί" αλλά και χαλάσει το στομάχι μου..
Δεν χρειάζεται να απανταμε σε όλα τα ποστ αν βλέπουμε ότι παει να γίνει θέμα.
Αυτά..![]()
celticfrost (17-08-16)
Πάντως, επειδή τον είδα τον ζέλα, φαίνεται πολύ καλός φέτος. Καταρχάς έχει καλό προπονητή που κοντεύει χρόνο στην ομάδα. Εντάξει δεν είναι Μουρίνιο, αλλά τα βασικά τα κάνει καλά και φάνηκε και χθες που αντιμετώπισε πολύ άνετα το πρέσινγκ της Μπρόντμπι και της άνοιξε την άμυνα για πλάκα. Μπορούσε εύκολα 4-5 γκολ ο βάζελος. Επίσης, έχει το καλύτερο φορ του πρωταθλήματος, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Πλέον, έχει και τη βοήθεια του Ιμπάρμπο, ο οποίος έχει απελευθερώσει τον Σουηδό. Επίσης, έχει πληθώρα επιλογών μεσοεπιθετικά με καλούς παίκτες που ξέρουν και να ντριπλάρουν και να τροφοδοτούν τον επιθετικό. Τέλος, έχει μαζέψει αθλητικούς παίκτες ο ζέλας κι όχι παρτάλια. Για παράδειγμα ο Χουλτ μπορεί να μην ξέρει μπάλα, αλλά είναι μηχανάκι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για ένα μπακ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (19-08-16)
BrazHlias (19-08-16)
Bookmarks