chainsaw (13-11-23)
Απ οτι καταλαβα, ο πρωτος θα φιλοξενησει δευτερο, τριτο και τεταρτο ενω θα φιλοξενηθει απο πεμπτο και εκτο.
Και ουτω καθ εξης.
chainsaw (13-11-23)
Οπότε μιλάμε για 3 ματς πριν τα play off. Υποθέτω όποιος κάνει 2 νίκες θα έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας επομένως και όχι διάφορες πόντων.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγω το ανέφερα επειδή μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά που δύσκολα γυρίζει κι επειδή έχουν περάσει ήδη από έδρες ναρκοπεδια.
Τωρα το ποσό σοβαροί είναι στο εσωτερικό τους αν πάνε τρένο στην ευρωλιγκα μικρή σημασία θα έχει.
Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ισχύει και για μας.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οκ, μάλλον προβάρει τα κιτρινόμαυρα και δεν θες να ανεβάσεις την προσφορά σου για ανανέωση αλλά σίγουρα δεν μπορείς να αφήσεις τον βασικό σου τερματοφύλακα στον πάγκο για ενα ματς που υποτίθεται οτι σε καίει. Νομιζω οτι το σημερινό μπορεί να είναι η αρχή της αμφισβήτησης για τον Γιοβάνοβιτς, και με το ρόστερ που έχουν δεν βλέπω να αντέχουν 2ο γύρο και πλέυ οφ σε μεγάλη ένταση.
chainsaw (15-12-23)
Ολα τα γηπεδα να σκουπισει ο Ιωαννιδης πεφτωντας, καππια στιγμη δεν θα ειναι αρκετο
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (14-12-23)
Πήρες το κρύο παγερό σουβλί της Χάιφας, το έγλειψες, το χάιδεψες, το εκμεταλλεύτηκες με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο και μπήκες πίσω στο λαγούμι σου καρνάβελε πρέσβη της καρπας...
There is a Dude in town
μας κακομαθαίνετε!!
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και είναι και κωλόφαρδοι και οι δύο, γιατί όλοι οι αντίπαλοί τους (άντε, εκτός από τη Ρεν), είναι ντεφορμέ. Δεν είναι τυχαίο, φυσικά που μείνανε με τους βαθμούς που είχαν την δεύτερη αγωνιστική.
Και πείτε και κανένα ευχαριστώ στις Υπουργάρες, που δεν τους άφησαν ούτε το άλλοθι του κεκλεισμένων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (15-12-23), panahs7 (15-12-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (16-12-23)
Ρε, απλά πράγματα είναι: Εκεί που δεν πέρναγαν οι λιποθυμίες, τα αρχαία δράματα και τα μονόπρακτα του Μίστερ Μπούτια, συνεχιζόταν οι φάση και το έτρωγαν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (16-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-23), Nikolaos_Kokkinos (16-12-23)
Πολύ καλά νέα για μας η απόφαση τους να φύγει ένας ικανότατος πορπονητής όπως ο Γιοβάνοβιτς. Προβλέπω να επιστρέφουν πίσω στην προ Γιοβάνοβιτς εποχή!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (26-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-12-23), maniak7 (26-12-23)
Πωπω Να χαμε ενα Ταουκ Κιοκσου τωρα ε?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (27-12-23)
Του Ζελεδενιου του τελειωσε το αφηγημα "ομαδα του προπονητη"
Σιγα σιγα παιρνει σειρα και ο αργεντινος με το λασπωτηρα στα μαλια.
δεν υπαρχουν οι ελληνικες διοικήσεις πραγματικα.Βρηκαν εναν ανθρωπο τους εφτιαξε ομαδα με τα ψεμματα τους γυρισε ευρωπη τους εκανε ξανα ανταγωνιστικους στο πρωταθλημα με παιχτακια της σειρας και θεατρο και πανε και τον διωχνουν για να φερουν τον συνταξιουχο γερολαδα.Απιστευτα πραγματα κανενα νοημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
chainsaw (27-12-23), Nikolaos_Kokkinos (26-12-23), Paneas (28-12-23)
ΜΠΑΜ
![]()
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (27-12-23), voskos_7 (28-12-23)
Μόνο για φάπα και γέλιο είστε ζέλια. Φάπα και γέλιο.
There is a Dude in town
Bookmarks