Σε αυτούς μην το πεις, γιατί θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουμε 453 πέναλτι. Γιορτάζαμε μάλιστα λένε προ τριημέρου, της Αγ. Παρασκευής δηλαδή.
Σε σχέση με το περσινό μπουρδέλο, απόψε θύμιζε Μπαρτσελόνα. Αν μη τι άλλο, πάμε για Σούπερ-Λίγδα με κάποιο σασπένς φέτος.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Σε αυτούς μην το πεις, γιατί θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουμε 453 πέναλτι. Γιορτάζαμε μάλιστα λένε προ τριημέρου, της Αγ. Παρασκευής δηλαδή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αρωμά μπογιάς χθες στη λεωφόρο..🙂
Διάβαω στα σαιτ "Ο ρινάλντι στον παναθηναικο" Και κάτι δε μου πάει καλά.....σα να λείπει κάτι....κάτι σημαντικό.
Και μετά αντιλαμβάνομαι οτι μου λείπει η γλυκειά φωνή απο το υπερπεραν...."ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ???"![]()
BrazHlias (03-08-16), giovanni#10 (03-08-16), The Dude (03-08-16)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Το γκει ζεύγος που τις έφαγε στην Μύκονο, είναι τούτο τύπε;![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (04-08-16)
0-1 ο ζελας , αγκαλια με τη προκριση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
0-2
Χοντρε θα δεις γλεντι απο τον αλ αφους
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κανενας βαζελος δεν μπορει να μας γλεντησει.δεν ειναι καν αντιπαλοι μας φιλε.
δεν εχουν ουτε τα μισα πρωταθληματα μας.εγω τους αντιμετωπιζω κατι σαν μια μικρομεσαια ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σε κανενα παρελθον δεν χρειαζεται να ανατρεχεις.εχουν να παρουν τιτλο 6 χρονια.ειναι απλως ανυπαρκτοι.
εγω δεν καταδεχομαι να ανοιξω καν κουβεντα μαζι τους.δεν ειναι συνομιλητες.για να εισαι αντιπαλος πραγματικος
θα πρεπει ο αλλος να σε κοντραρει.να εχεις 30 τιτλους και ο αλλος 25.οπως ρεαλμε μπαρτσα περιπου.
αυτοι ειναι 43 με 21...δηλαδη ελεος.δεν ειναι αντιπαλοι μας.ειναι μια ομαδουλα της σειρας που πρεπει να
αντιμετωπισεις στο καλενταρι της λιγκας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (05-08-16)
παιδια καλο θα ηταν να λειπουν τα ρατσιστικα σχολια για ανθρωπους που πασχουν απο βουλιμια.
Αυτος ετσι κ φτερνιστει,θα φτασει η μαστουρα μεχρι την Σαλονικα,κοιτα μυτη,σαν πηγαδι ειναι
BrazHlias (05-08-16)
Bookmarks