Γιατί τώρα ο ζελεδένιος ζορίζεται για τη θέση τέσσερα, τύπε... πρέπει να βρει κοινοτικό, οι αμέρικαν μαδαφάκερς καλύφθηκαν. Αλλά πρώτη φορά θα είναι;! Ετσι πλέον έχουμε συνηθίσει να τους πηδάμε, με όλα κόντρα.
There is a Dude in town
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Nαι αλλά έχουν μπουρούση.Αυτόν που έβριζαν οι συμπαίκτες του στη μαδρίτη και αυτός με τον οποίο γελάγαμε ομαδικώς όταν σηκώναμε ευρρωλιγκα. "Με μπορουση δε νίκησε κανείς."λέγαμε.
Εμείς πήραμε γκριν και χάσαμε γουαιτ.Καμιά σύγκριση δηλαδή στις μεταγραφές.![]()
Κομπλεξικοι βαζελοι, δεν δινουν στον ΠΑΣ το γηπεδο.
Ξεφτιλες.
Δεν ήξερα οτι έχουν γήπεδο.![]()
BrazHlias (25-07-16), differance (25-07-16), voskos_7 (25-07-16)
Αντί να βοηθήσουν μια ομάδα που βγαίνει πρώτη φορά Ευρώπη αντιθέτως προσπαθούν να βάλουν εμπόδια. Μια ζωή στην πουστιά.
Εντάξει και αυτοί, οι παγουράδες, δεν πήγανε να βάλουν ένα χεράκι, πριν, στα μερεμέτια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (26-07-16), giovanni#10 (25-07-16)
ανανεωσαν τον χαραλαμποπουλο μεχρι το 2024. Ολο καραγκιοζιλικια αυτος ο γιαννακοπουλος και επικοινωνιακα κολπα. Ποιο το νοημα αυτης της κινησης δηλαδη;
chainsaw (29-07-16)
Θέλει να του βάζει κωλοδάχτυλο μέχρι τότε. Τί δεν καταλαβαίνεις;
There is a Dude in town
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με τι οικονομικούς όρους. Κάτι δεν μου κάθεται καλα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πάντως σα να τα έχει κόψει τα ναρκωτικά μου φαίνεται ο Τράκης. Μακάρι..
Ο τράκης δεν έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά. Μόνο λίγη κόκα, λίγο μπάφο, λίγο χαπάκι, λίγο βελόνα, λίγο από το μάτι... είναι πάντως καθαρός εδώ και δύο ώρες.
There is a Dude in town
Είναι σαν τον Οβελίξ.Όταν ήταν μικρός έπεσε μέσα σε μια χασισοφυτεία και απο τότε είναι μόνιμα μαστουρωμένος χωρίς να έχει κάνει ποτέ ναρκωτικά.![]()
BrazHlias (26-07-16)
Αλφουζοκαρφλότυπε, τα έμαθες τα νέα ε; Την κόρη σου την πηδάει γάμπρο και αλμπανό... καλά για τη γυναίκα δε το συζητάμε, στο Ολύμπικ έχει μόνιμο δωμάτιο, δίπλα σε αυτό το Θωμαϊδη.
There is a Dude in town
Τέτοια διαβάζει και ο Μαρινάκης και βγαίνουν αυτές οι φωτογραφίες:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Na και το ποκεμον απο κάτω:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλά σκέψου στον μεταξύ μας αγώνα να σκοράρει ο Κασάμι και να της στέλνει φιλάκια στην κερκίδα και ο Αλαφούζ να κάθεται δίπλα της
Θα του φωνάζει "άντε γαμήσου ρε Κασάμι" και θα απαντά αυτή "μην ανησυχείς μπαμπά θα το φροντίσω εγώ"
BrazHlias (27-07-16)
1-0 ο ζελας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο μολεδο μπροστα στα στόπερ μας μοιαζει Μέλμπεργκ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπράβο στο βάζελο! Ηταν καλύτερος αν και οι αλλοι έχασαν τις καλες ευκαιρίες. Να ειναι καλα ο Στιλ.
Ο Μολέδο ειναι παρα πολυ καλος απο πέρυσι.
Ο Χουλτ καλος αθλητής, αλλα αμπαλος (πολυ ανώτερος του Φιγκέιρας παντως)
Ο Ιμπαρμπο καλος, θυμίζει Ιντέγε. Φάνηκε οτι αυτοί οι παίκτες θέλουν κι αλλο φορ δίπλα που να ειναι φορ κι οχι σαν αυτούς τους διαδρομιστες.
Γενικά έδειξε καλη εικόνα ο ΠΑΟ αν και εχει αδυναμίες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks