Faithful (27-05-16), giovanni#10 (27-05-16), voskos_7 (27-05-16)
Mην ασχολείστε με το μαλάκα. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι του αρέσουν οι πούτσες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (27-05-16), giovanni#10 (27-05-16), voskos_7 (27-05-16)
Του πηλοιδη ή του πεδουλάκη?
Πάντως πρωτάθλημα στην έδρα τους θα είναι τέλειο.Και ελπίζω να μην πετάξουν τιποτα γαύρους στον αγωνιστικό χώρο σε περιπτωση ήττας.
Στον Παναθηναϊκό ο Πίνι Γκέρσον!
Ο Πίνι Γκέρσον βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και παρακολουθεί τους ελληνικούς τελικούς, ωστόσο δεν το κάνει για να επισκεφτεί την παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το sportit.gr, ο “Πίνχας” έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό (!) και θα είναι ο επόμενος προπονητής του! Μοναχά εάν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο, μπορεί να αλλάξει κάτι στη δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Κατά το παρελθόν ο Γκέρσον υπήρξε ξανά στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά εκείνες οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ καθώς ως γνωστό δεν υπήρξε καμία συμφωνία όπως φαίνεται να υπάρχει τώρα.
Πλακα θα'χει χαχαχα
Μακάρι να τον πάρουν θα κάνουμε πάρτι ακόμα και χωρίς προπονητή του χρόνου!
Ο Γκερσον αν του δώσεις μεγάλο μπατζετ μπορει να κανει παπάδες. Με τα λεφτα που θα του δώσει ο πρεζάκιας το πολυ πολυ να κοντράρεται με τον Αρη και την ΑΕΚ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
η καλυτερη λυση για τον βαζελο θα ειναι να μεινει ο πεδουλακης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πούτσα... βαθιά... και γλιστερή... τους περιμένει απόψε...
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παλι ο Σπανουλης???Πάλι????
Ευχαριστουμε για τη μεταγραφη μ...ες!!!Σας τίμησε επιτέλους!!!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χαιρέτησαν Διαμαντίδη
Το ελληνικό μπάσκετ έκανε ένα βήμα μπροστά σε όλα τα επίπεδα σε τούτους τους τελικούς. Παραδόθηκαν μαθήματα πολιτισμού, κάτι που αποδεικνύεται και από την απίστευτη κίνηση των παικτών του Ολυμπιακού. Πήγαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και χαιρέτησαν ένας, ένας τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Οι "βασιλιάδες" του ελληνικού μπάσκετ, λοιπόν, υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του αρχηγού των πρασίνων, που είπε αντίο στο μπάσκετ. Οι "ερυθρόλευκοι" αποχαιρέτησαν με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Διαμαντίδη, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, που δείχνει πάρα, πάρα πολλά. Και αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εγω προσωπικα θα τον εφτυνα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (31-05-16)
giovanni#10 (31-05-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-16), Rena (31-05-16)
Φτυσιάρη, κωλοπαιδαρά με το ύφος αγελάδας που το έπαιζες καλό παιδί και τίμιος, παλιονούλα ήσουν και έκανες όνομα και καριέρα με τους αγκώνες σου. Ο πρώτος άνθρωπος στην Ιστορία που έβγαλε λεφτά με τους αγκώνες. Πούλο. Φεύγεις με τη γεύση του Σπανούλαρου μέσα σε όλες τις τρύπες σου, όπως πρέπει δηλαδή...
There is a Dude in town
BrazHlias (31-05-16), giovanni#10 (31-05-16)
απορώ πώς δεν έβαλε ακόμη κάποιος αυτό το επικό πρωτοσέλιδο της Πράσινης... Μιλάμε για εμετό...
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (31-05-16)
Πάει και λέει συγχαρητήρια στην ομάδα και μετά βγάζει αυτό το πρωτοσέλιδο. Πόσο ανώμαλος είσαι ρε Τράκη.
differance (31-05-16)
αφου δεν τις κλεινει κανεις τις γαμημενες τις οπαδικες φυλλαδες...ιδου ενα μικρο δειγμα ηθικων αυτουργων γιατι ειναι ετσι σκατα ο αθλητισμος στη χωρα μας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
chainsaw (01-06-16), differance (31-05-16), Rena (31-05-16)
Τι συγχαρητήρια είπε μωρε, για τους τύπους το έκανε, 3" στη πόρτα, κανείς δε τον άκουσε....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
με μιση καρδια το ειπε αλλα οκ το πε ειπε και καλο καλοκαιρι![]()
—John Lennon
Απ' το να ρίχνει κατάρες στα παιδιά του Σπανούλη μέχρι να πει συγχαρητήρια έστω κι έτσι σαν βρεγμένη γάτα το λες και πρόοδο αλλά απ' ότι φαίνεται η φάση του είναι "τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω". Αφού δεν του την κλείνουν την εφημερίδα που λέει κι ο φίλος. Παίζει να μειωνόταν σημαντικά η καφρίλα αν δεν υπήρχαν αυτές οι κωλοεφημερίδες.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-16), The Dude (31-05-16)
μαστουρωμενος θα τανε ή απο τις πουτσες του σπανουλη που εφαγε μαζεμενες δε θα ξερε που βρισκοτανε
—John Lennon
Bookmarks