voskos_7 (22-11-16)
voskos_7 (22-11-16)
Τον κράζουν τώρα το Μπουρούση οι βάζελοι; Τελικά δεν είναι καλός;
chainsaw (22-11-16)
Ειδα ενα αρθρο του τσαρλι, δεν μπηκα στον κοπο καν να το διαβασω, απλα απο τον τιτλο καταλαβα πως ο παιχτης ειναι αχρηστος, κατα τον ειδικο σε ολα τα σπορ.
υ.γ. Κατι τετοιους διαβαζω κατα καιρους και ο νικολακοπουλος που κοροιδευετε, φαινεται μπροστα τους σαν μεγαλος γκουρου του ποδοσφαιρου.
SIRSOULIS (22-11-16)
Τα βρήκε με Κέννυ Γκάμπριελ ο Σούπερφουντς για αντι-Γκιστ. Ο παίκτης που ήταν να έρθει σε μας το καλοκαίρι για μπακ απ του Πριντ! 350 χιλ δολλάρια για το υπόλοιπο της σεζόν.
Όταν με το καλό επιστρέψει ο Γκιστ, θα αποφασιστεί αν θα μείνει ο Γκάμπριελ ή ο Νίκολς στο ροστερ. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική.
Εκλεισαν γκαμπριελ
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χειρουργήθηκε ο Γκιστ. Τουλάχιστον 2,5 μήνες εκτός προπονήσεων. Από κει και μετά σιγά σιγά θα προπονείται ελαφρά.
Καλό το Γκάμπριελ με κακή χρονιά φέτος. Να σκέφτεστε έναν τύπο φωτιά με φωτιά για να καταλάβετε τι σόι παικτάκιον είναι...
There is a Dude in town
Du3lisT (23-11-16), giovanni#10 (23-11-16)
Ημέρα 3η
Είναι νύχτα. ΧΑΘΗΚΑ!!! ΦΟΒΑΜΑΙ!!!
voskos_7 (23-11-16)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τα μουρόχαβλα δεν χορταίνουν μπζολές όπου κι αν τους πετύχουμε. Εδώ οι κατι σαν αντρες μόλις βλέπουν ερυθρόλευκο, πέφτουν ανάσκελα και μετράνε κυβικά σπέρματος, οι νίτσες δεν θα θέλανε το ζαχαρωτό καβλί του θρυλέοντα;! Αλλη μια πουτσίλα για τον ζελεδένιο στο βόλεϊ...
There is a Dude in town
To έγραψε και φίλος απο το φορουμ στο facebook,αλλά περίμενα να δω βιντεο να το πιστέψω.
Μόλις ανάρτησαν βίντεο με το πόσοι πολλοί πήγαν στο αμστερνταμ και πόσο χαρούμενοι είναι.Ειλικρινά δεν είχα ξαναδει τόσο χαρούμενους τους βάζελους.Τελικά μάλλον δεν τους φταίει ο Ολυμπιακός σαν ομάδα,αλλά οι περιορισμοί της χώρας όσον αφορά τις σχέσεις.Οι Ολλανδοί είναι πιο ανοικτόμυαλοι σε κάποια θέματα.Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Φυσικά υπάρχει και άλλη εξήγηση.Να φάγανε τα παραδοσιακά ολλανδικά κέικ.![]()
Τον πίνουν 2-0. Από πότε έχουν να κερδίσουν αυτοί;
Από το 1996
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
για τον πουτσο.5 χρονια χωρις νικη τα σουργελα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks