sirkostas (12-02-14)
Ερχομαcταν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (12-02-14)
Μόλις τους το σφύριξε ο Βόλος.
ωραια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εχασαν 1-0 τα γίδια. Μη δουν Ολυμπιακό, να πέσουν στα τέσσερα να τσεκάρουν αν το μάκτρο χτυπάει αμυγδαλές.![]()
There is a Dude in town
βεντουζα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γελάει όλη η υφήλιος με τα καμώματα τους. Μηνύση ο Γιαννακόπουλος στον Αλαφούζο ενώ από το καλοκαίρι θα ήταν οι αχώριστοι συνεργάτες για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.....
Κατάντια και ξεπεσμός..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χαίρετ' η Ελλάδα, πού 'χει τέτοια ομάδα!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Φυσιοθεραπευτης της καε βαζελος.
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΤΕ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ, ΝΙΚΗ ΜΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και σχολιο του απο κατω "συνεχισε να τους χορευεις"
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο και την συνδεση του αθλητισμου με το γεγονος οτι 200 ατομα
σημερα χανουν την δουλεια τους.
Δεδομενο ειναι οτι σημερα μενουν παρα πολλοι ανεργοι
Δεδομενο ειναι οτι η φαρμακοβιομηχανια των Γιαννακοπουλαιων δεν εχει απολυσει
ατομο μεσα στην κριση.
Το οτι υπαρχει ενας αμορφωτος και αντι να στηριξει τους ανθρωπους που μετα
απο 10 μειωσεις εμειναν χωρις δουλεια το παιζει "καμποσος" επειδη αυτος
τρωει ψωμακι απο τον αθλητισμο.
Η Ελλαδα του αυριο... Αυτοι που με την ψηφο τους θα αλλαξουν αυτο τον τοπο.
Και μετα με ρωτανε γιατι εφυγα στο εξωτερικο.
sirkostas (13-02-14)
Το κακό SOLID είναι ότι αυτοί δεν έχουν μόνο μια ψήφο, επηρεάζουν πολλές περισσότερες...
Ωραίο επίπεδο, ωραίες εκφράσεις, "επιστήμονας"...
Μπα αυτο το ποστ δε λεει τιποτα.
Πιο επιστημονικο ειναι το αλλο, λιγο καιρο πριν οπου μιλαει για παρθενες και γαμησια.
Ολοι εκει μεσα το επιπεδο του τρακη εχουνε;;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Τους περνάει από συνέντευξη πριν τους προσλάβει...
Δεν είναι ένα άτομο μεμονωμένο SOLID. Είναι μέρος ενός συστήματος. Που τόσα χρόνια π.χ. έκαναν πάρτυ με περιττές ιατρικές προμήθειες και πλούτιζε το αφεντικό... Αλλά τότε δεν υπήρχε fb και γι' αυτό δεν έβγαινε να το παίξει κήνσορας της ηθικής ο εν λόγω "επιστήμονας"...
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. Ο εν λογω Φυσικοθεραπευτης ειναι μερος
της ομαδα του Βαζελου. Λειτουργει ως ιδιωτης σε προσωπικο υγειας στα πλαισια
ομαδας. Δεν εχει καμια σχεση με το δημοσιο. Ποιο αφεντικο πλουτιζε?
Τι σχεση εχει ο Φυσικοθεραπευτης με την φαρμακο-προμηθεια της Βιανεξ?
Εαν κανει κατι ειναι να την "βαζει μεσα την ΚΑΕ" με τις λαθος εκτιμησεις
του στους χρονους αποθεραπειας.
Αυτός ο Ακης Παναγιωταράς μήπως είναι η χιλιοτραγουδισμένη Μαίρη Παναγιωταρά πριν την επέμβαση αλλαγής φύλου?
The Dude (13-02-14)
Ο τύπος πέρα από πισωγλεντζές είναι ψεματουράκος και κρύβει πραγματάκια. Και έχουν φύγει υπάλληλοι από τη Βιανέξ, αφού τους ΑΝΑΓΚΑΣΕ ο Γιαννακό σε παραίτηση μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες, και έχουν κατεβάσει τους μισθούς με το έτσι θέλω κάτω του 50%, υπάρχουν ιατρικοί επισκέπτες της Βιανέξ που τρέχουν την Ελλάδα για 4 κατοστάρικα και τις τυρόπιτες δικές τους. Αστα βλακάκο, μην το ψάχνεις, είναι πολλοί οι πρώην και μιλάνε.
There is a Dude in town
Να τρώει πούτσ@ ο βαζελίνος στο μπάσκετ και να περιγράφει ο Χατζηπαπάρας: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!
![]()
Faithful (13-02-14), Gtakis (13-02-14), VALVERDES_7 (14-02-14)
Ήθελες κοντρίτσα με τον Αλ Αφούζ push-τράκη??? Ξέχασες κάτι: ο καραφλός τύπος δεν έχει πράσιν' άλογα, έχει ΚΑΝΑΛΙ! Άρπα αυτό για αρχή:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν χάσεις και την άλλη βδομάδα στο ΟΑΚΑ από τα θύματα του Βαζελακόπουλου και της Συμμορίας του, θα διακόψει το πρόγραμμα και θα παίξει έκτακτη είδηση!! Βλέπω σύντομα τον Θωμαΐδη να το γυρίζει και να ασχολείται με τον πορνόγερο και τους καραγκιόζηδες που έχουν διαλύσει το ελληνικό μπάσκετ! Μέχρι κι η Παράγκα & Όραμα εξώφυλλο θα σε έχει σε λίγο γελοίε... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!![]()
Bookmarks