differance (23-05-16)
συνηθισμενοι κοσμα μου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (23-05-16)
Είχα κατι νευρα χθες που δε μπορουσα να βρω λινκ να δω τον αγωνα και ακουγα τους γειτονες μες τη τρελη χαρα να πανηγυριζουν τις φαπες στο βαζελο (ζηλεψα που δεν ειχα νοβα ομολογω),που δε διαβασα ποιος εβαλε το τελευταιο καλαθι.Απλα ειδα στο ιντερνετ το σκορ.Αλλα με το που διαβαζω σημερα νικη με τριποντο σπανουλη στο τελευταιο δευτερολεπτο ..........σκέφτομαι:Πωωωωωωωωωωωωω τι ήταν αυτό που παθανε τα βαζέλια??????????!!!!!!!!!!Αχαχαχα.Και μαθαινω εξαντληθηκαν ηδη τα εισητηρια για το επομενο.Χαμος θα γινει.
Και ο λογος που μπηκα σε αυτο το νημα.Να αφησω μια φωτο απο το πρωην δικο τους παιδι και νυν ....μπαμπά τους.
![]()
Εντάξει, έχω πιει, δεε λεω, αλλά γιατί βλέπω το Σπανούληη 5 φορέεςς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (23-05-16)
Είναι 5σφαιρος΄.![]()
differance (23-05-16)
Τους τρολάρει ο Κοντονής! Κανονικότατα!
Μετονομάζεται σε "Νίκος Γκάλης" το κλειστό του ΟΑΚΑ
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη και του ανακοίνωσε την απόφαση να πάρει το όνομα του το κλειστό του ΟΑΚΑ.
Γιατί, πέθανε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (23-05-16)
Α, ωραία... θα έχουμε δύο γήπεδα με το ίδιο όνομα. Να ονομάσουν και την Πυλαία Ειρήνης και Φιλιάς να μην έχει παράπονο κανείς.
There is a Dude in town
BrazHlias (23-05-16)
Xaxaxxaxa
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραία βραδιά για τις ζέλες η αποψινή.Πήραν τη δόση τους στο σεφ,βλέπουν και ποδόσφαιρο τώρα,ενώ εμείς καθαρίσαμε το πρωτάθλημα και δε ξέρουμε τι να κάνουμε τώρα.Πέρα απο τους να τους περιμένουμε στο μπάσκετ.
Εδιτ:Α και εκείτρώνε.3-1 λέει το σκόρ.Ε δεν πειράζει.Έχει και κάλιο και δυναμώνει γερά παιδιά.
![]()
Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον Φώτση που δεν είπε τίποτα για διαιτησία. Τι να έλεγε βέβαια ο άνθρωπος, αφού δεν έγινε τίποτα. Όμως η ΚΑΕ του βάζελου και ο προπονητής μόνο για διαιτησία μίλησαν.... Ντροπή του... Πρώτα όρισαν μόνοι τους τους διαιτητές και μετά κράζουν επειδή δεν τους έπαιξαν 90-10. Δεν βλέπω άρθρα εδώ για το πόσο πονάει το 50-50...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Να ρωτησω τι θα γινοταν αν αντι για το διαμαντιδη, ειχε ο σπανουλης 0/2 βολες και ερμπολ τριποντο στο τελευταιο διλεπτο καποιου παιχνιδιου; Μαλλον θα ηταν λουζερ, χεστης και κομπλεξικος ετσι;
Φυσικα δεν εννοω πως ειναι λαθος η αντιμετωπιση που εχει ο διαμαντιδης...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φυσικά και δε το εννοείς: Το λες ξεκάθαρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (27-05-16)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πήραν τίτλο...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παλι βρηκαν το αθλημα τους και διαπρεπουν. "....ανωμαλου δρομου...".....Μαλιστα...Ουτε να τρολαρω δε μπορω.Τρολαρονται μονοι τους.
voskos_7 (27-05-16)
Εγώ πάντως το αμφισβητώ αυτό. Υπάρχει κάποια πηγή που να το τεκμηριώνει?
Ο Πεδουλακης λεει οτι ο Πηλοϊδης χθες δε σφυριζε ουτε τα φαουλ στο κεντρο....
Ο Πηλοϊδης!!! Τα φαουλ!!!! Στο κεντρο!!! Ο Πηλοϊδης!!!!!
Καποιος μας κανει πλακα προφανως.
Και καπου στα γκετο της Αμερικης, ο Σκουνι Πεν κλαιει απο συγκινηση.
Bookmarks