Σελίδα 1293 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 29379389399310931193124312531263127312831289129012911292129312941295129612971303131313231333134313931493159316931793 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 25.841 έως 25.860 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Υποπτα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων-ΜΑΤ διέλυσαν το συλλαλητήριο στη Βουλή

Ολιγόλεπτη ένταση σημειώθηκε στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό στο Σύνταγμα. ‘Ηταν όμως αρκετή για να διαλύσει στην ουσία το συλλαλητήριο εναντίον των μέτρων που επιβάλλει η κυβέρνηση. Ομάδα κουκουλοφόρων από την πλατεία εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Μετά από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές. Να σημειωθεί ότι μετά το επεισόδιο, η παρουσία των διαδηλωτών μειώθηκε αισθητά. Το θέμα έθεσε και στην αίθουσα της Ολομέλειας το ΚΚΕ ζητώντας από την κυβέρνηση να εξετάσει το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης κατά διαδηλωτών που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια. Μ. Ιγνατίου
    Εγώ προσωπικά έχω δει με τα μάτια μου ξημερώματα επεισοδίων στην πρώτη πλατεία της Γ σεπτεμβρίου στην κάτω μεριά απέναντι από τις στάσεις, πάνω από 100-150 αστυνομικοί (νεαρές φάτσες οι περισσότεροι, λες και σπούδαζαν ακόμη στην ακαδημία) να ξεντύνονται ενώ είχαν ντυθεί σκληροπυρηνικοί αναρχικοί πίσω και μέσα στα λεωφορεία της αστυνομίας

ΥΓ. Για 800 ευρώ μέσω πανελληνίων να κάνεις κατά συνείδηση αυτά τα πράγματα? Πως λέγεται αυτό?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ προσωπικά έχω δει με τα μάτια μου ξημερώματα επεισοδίων στην πρώτη πλατεία της Γ σεπτεμβρίου στην κάτω μεριά απέναντι από τις στάσεις, πάνω από 100-150 αστυνομικοί (νεαρές φάτσες οι περισσότεροι, λες και σπούδαζαν ακόμη στην ακαδημία) να ξεντύνονται ενώ είχαν ντυθεί σκληροπυρηνικοί αναρχικοί πίσω και μέσα στα λεωφορεία της αστυνομίας

ΥΓ. Για 800 ευρώ μέσω πανελληνίων να κάνεις κατά συνείδηση αυτά τα πράγματα? Πως λέγεται αυτό?
    Δεν υπήρξε καμιά διαδήλωση.
    Η ΛΑΕ ήταν εκεί με 200 άτομα (το πολύ) και το μόνο που έκαναν είναι να "το παίξουν" τραυματίες μπας και πάρουν κάνα ψηφαλακι όταν θα το παίξουν τα κανάλια. Η γνωστή φάση," ήμασταν εκεί και φάγαμε ξύλο γιατί διαδηλώναμε" (ξεφτιλισμένοι γαμώ τα πάντα σας).
    Οι μόνοι που ήταν εκεί ήμασταν εμείς του ΠΑΜΕ. Ο αστυνομικοί με την βοήθεια των "αντιεξουσιαστων" προσπάθησαν να μας διαλύσουν αλλά "έχουν γνώση οι φύλακες". Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. Η συγκέντρωση μας ήταν μεγαλειώδης, οι πρώτοι ήταν μπροστά απο τη βουλή και οι τελευταίοι στα φανάρια που κάνει αριστερά για να πας Βουλιαγμένης.

Αυτά........Ότι άλλο και να ακουστεί είναι μαλακία.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Πιο μακροσκοπικά: Ζούμε το τέλος του Καπιταλισμού, όπως τον ξέραμε;;;
    (Δεν έχει κανένα νόημα, για εμένα, να σχολιάσω την τρέχουσα κατάσταση, στη συγκεκριμένη χώρα - και σύντομα σε άλλες: Το πρόβλημα είναι άλυτο και νομίζω ότι τουλάχιστον, το υποψιαζόμαστε όλοι...)
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο μακροσκοπικά: Ζούμε το τέλος του Καπιταλισμού, όπως τον ξέραμε;;;
    (Δεν έχει κανένα νόημα, για εμένα, να σχολιάσω την τρέχουσα κατάσταση, στη συγκεκριμένη χώρα - και σύντομα σε άλλες: Το πρόβλημα είναι άλυτο και νομίζω ότι τουλάχιστον, το υποψιαζόμαστε όλοι...)
    Εχει ξεκινησει εδω και χρονια η αποδομηση και ισως να μη θελει και πολλα χρονια ακομα για να αλλαξει το μοντελο σε κατι χειροτερο και πιο απολυταρχικο απο αυτο που ζουμε εμεις τωρα και σε αλλα κρατη. Και ερχεται.....

Στα σοβαρα τωρα: Παρακολουθησα βουλη των Ελληνων σημερα.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Έχω αρχίσει να φοβάμαι σοβαρά. Αν για κάθε 5 δις που μας δίνουν οι Ευρωπαιοι (όχι για ανάπτυξη αλλά για να πληρώνουμε κερατιάτικα) ζητάνε να παρθούν ισόποσα μέτρα, μέχρι τα 80 δις που χρειαζόμαστε δεν θα βρει παπάς να θάψει. Κάντε τους υπολογισμούς σας και πέστε μου...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (10-05-16)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Κοιτάξτε τα παιδιά των ομογενών μας στην Αυστραλίο. (και στις ΗΠΑ και στον Καναδά έτσι είναι...) Συγκρίνετε μετά με αυτά που βλέπουμε στις δικές μας παρελάσεις και στα δικά μας σχολεία. (τα ξεβρακώματα και την κατάντια) Η Ελλάδα εκτός ελληνικών συνόρων πάντα μας κάνει περήφανους.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

«Οι έλληνες εργοδότες στην Αυστραλία, κυρίως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, συμπεριφέρονται στους συμπατριώτες τους, χειρότερα και από τους έλληνες…της Ελλάδας. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά, προκειμένου να αντιληφθείς, από που «αντλούν» τα πατήματα τους. Καταρχήν, είναι πολύ δύσκολο να μεταναστεύσεις και να δουλέψεις στην Αυστραλία. Πολύ δύσκολο. Στην Αυστραλία, το κράτος λειτουργεί με όλη την σημασία της έννοιας. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν, αλλιώς δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως. Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι, και το έκανα και εγώ, είναι να επισκεφθείς την χώρα ως φοιτητής, να σου «βγάλουν» δηλαδή μια student visa και να παρακολουθήσεις τα μαθήματα της σχολής που επιθυμείς. Κάπου εδώ όμως, ξεκινούν και τα προβλήματα. Ο νόμος ορίζει, ότι ως φοιτητής δικαιούσαι να δουλέψεις μόλις…20 ώρες την εβδομάδα. Με 20 ώρες την εβδομάδα όμως, δεν «βγαίνεις» με τίποτα. Η ζωή εδώ είναι πολύ ακριβή. Όταν εργάζεσαι ως φοιτητής, δικαιούσαι το κατώτατο μισθό, που είναι 18 δολάρια Αυστραλίας την ώρα. Αν πιάσεις δουλειά αλλού, τα χρήματα που θα εισπράττεις, θα είναι αναγκαστικά μαύρα. Αν σε πιάσει όμως το κράτος να εργάζεσαι παρανόμως, σε στέλνει με την «μία» στο αεροδρόμιο και φεύγεις πίσω σπίτι σου ή όπου αλλού θες να πας. Ο ιδιοκτήτης πληρώνει μόνο ένα πρόστιμο. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις έναν αυστραλό εργοδότη, που θα το κάνει αυτό. Να απασχολεί κάποιον «μαύρα». Σε αντίθεση με τους έλληνες εργοδότες, οι οποίοι επιδίδονται «αβέρτα» στο σπορ. «Προσλαμβάνουν» συμπατριώτες τους, για να «εξυπηρετηθούν» και οι δύο πλευρές. Να βγάλει δηλαδή ο άλλος το έξτρα χαρτζιλίκι για να ζήσει και ο επιχειρηματίας να έχει στην δούλεψη του «αόρατους» εργαζόμενους που θα του κοστίζουν πολύ λιγότερο»
    ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ…

«Για να παραμείνεις όμως στην Αυστραλία, πρέπει να βρεις κάποιον πρόθυμο εργοδότη να σου προσφέρει sponshorship. Σκέψου το σαν μια μόνιμη άδεια εργασίας, η οποία όμως συνοδεύεται, και από κάποιες προϋποθέσεις. Τα χρήματα που πρέπει να σου δώσει, ανέρχονται στα 56.000 δολάρια τον χρόνο. Είναι πολύ σπάνιο να σου προσφέρει έλληνας εργοδότης sponsorship. Αυτό το κάνουν μόνο οι αυστραλοί εργοδότες. Προσωπικά, ήμουν πολύ τυχερός, καθώς βρήκα έλληνα επιχειρηματία που μου το πρόσφερε. Σε περίπτωση που λήξει η student visa και δεν έχεις βρει sponshorship, πρέπει να σπουδάσεις ξανά. Γνωρίζω παιδιά που είναι φοιτητές…5 χρόνια. Το κράτος, το βολεύει πολύ αυτή η κατάσταση, γιατί βγάζει «τρελά» χρήματα από τις σχολές. Τι συμβαίνει τώρα στα ελληνικά καταστήματα εστίασης, και ειδικά στην περιοχή του Oakleigh, που είναι μια ελληνική παροικία, στην οποία δραστηριοποιούνται πολλοί έλληνες επιχειρηματίες; Όλα σχεδόν τα μαγαζιά είναι φαγάδικα. Μιλάμε για πολύ χρήμα. Πολύς κόσμος. Δούλεψα εκεί και ξέρω τι λέω. Άκου: Ενώ ο μισθός, όπως σου είπα, είναι 18 δολάρια την ώρα, οι έλληνες εργοδότες προσφέρουν 15,14, ακόμη και 12 δολάρια την ώρα. Δουλεύεις μόνο όταν έχει δουλειά και βεβαίως πληρώνεσαι μόνο για τις ώρες εκείνες. Μπορεί δηλαδή να πας στις 10:00 το πρωϊ, να δουλέψεις μέχρι τις 14:00, και μετά, επειδή δεν θα έχει δουλειά, να σου πει «φύγε, κάνε καμιά βόλτα και έλα αργότερα να δουλέψεις». Σε κρατά «όμηρο». Εννοείται ότι ο εργοδότης που σε απασχολεί μαύρα, δεν πληρώνει ούτε το superannuation που οφείλει απέναντι στο κράτος. Για λόγους ευκολίας, ας το χαρακτηρίσουμε ως τις…εργοδοτικές του εισφορές. Στην Αυστραλία, είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει στον αντίστοιχο κρατικό φορέα, τα χρήματα της ασφάλισης του εργαζόμενου. Δεν το κάνει. Επομένως, εσύ φαίνεσαι σαν να δούλεψες 20 ώρες, ενώ στην πραγματικότητα εργάστηκες…80. Προσέξτε κάτι: Οι δηλωμένες ώρες αφορούν αυτούς που σπουδάζουν κάτι σχετικό με την εστίαση. Αν είσαι π.χ, οικονομολόγος, δουλεύεις εξ’ολοκλήρου «μαύρα». Έτσι και αλλιώς, σε περιμένει άλλη δουλειά. Η ανασφάλιστη εργασία «πιάνει» τους συμπατριώτες του, ιταλούς,ρώσους, κτλ. Και αν εσύ δεν θέλεις να δουλέψεις για τόσα λίγα χρήματα, σου λέει «φύγε, περιμένουν και άλλοι».

ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΣΧΗΜΑ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ…

«Δεν πληρώνουν επίσης γιορτές, αργίες, Σαββατοκύριακα και άδειες. Όσον αφορά την συμπεριφορά τους απέναντι στους έλληνες, είναι τραγική. Τραγική. Έχω εργαστεί σε μαγαζί, στο οποίο η ιδιοκτήτρια μας φώναζε «πεινασμένους», «ήρθατε εδώ για να φάτε ένα κομμάτι ψωμί» και άλλα πολλά τέτοια. Η στάση τους απέναντι μας είναι θλιβερή. Πρόσφατα, έλληνας εργοδότης χτύπησε ένα νέο παιδί που δούλευε σε αυτόν. Το παλικάρι, αναγκάστηκε να φωνάξει την αστυνομία. Πιστεύω ότι μας φθονούν, γιατί τα περισσότερα παιδιά που έρχονται εδώ ειναι μορφωμένα. Θυμάμαι, δούλευα στο Oakleigh όταν εμφανίστηκε ένας γέρος, ο οποίος μας αποκάλεσε… «Αλβανούς της Αυστραλίας». Ήταν μεγάλος και δεν ήθελα να μαλώσω μαζί του. Του είπα μόνο, πως δεν δέχομαι παρατηρήσεις από κάποιον που μένει τόσα χρόνια στην Αυστραλία και ακόμη δεν έχει μάθει να μιλά…αγγλικά. Άλλο και αυτό. Τόσα χρόνια στην Αυστραλία και ακόμη δεν έχουν μάθει την γλώσσα. Μιας που αναφέρθηκα ξανά στο Oakleigh, να σου πω, προκειμένου να σου αποδείξω τι αρχιαπατεώνες είναι οι έλληνες, πως εργαζόμουν σε εστιατόριο της περιοχής. Ήμασταν 7 μάγειρες, οι 4 δεν φαίνονταν «πουθενά», και αυτός παρουσίαζε μόνο τους 3 υπαλλήλους με τις 20 ώρες εργασίας που αντιστοιχούσαν στον καθένα. Άρα 60 ώρες την εβδομάδα και «καθάριζε». Ξέρεις πόσες ώρες δούλευα μόνο εγώ; 80! Αν πας εκεί και μπεις σε ένα μαγαζί, θα αντικρίσεις δεκάδες εργαζόμενους. Δηλωμένοι, θα είναι μόνο μια «χούφτα». Κάποτε, έγραψε κάποιος ένα άρθρο για τις άσχημες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι έλληνες εργαζόμενοι από τους συμπατριώτες τους στην Γερμανία, και η γυναίκα ενός επιχειρηματία σχολίασε «σαν δεν ντρέπονται οι αισχροί, να κάνουν τέτοια πράγματα». Γέλασα και της είπα, πως είναι δυνατόν να μιλάει εκείνη, όταν κάνει τα ίδια και χειρότερα. Απίστευτη υποκρισία…».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…

«Να σου πω κάτι ακόμη για τους έλληνες της Αυστραλίας; Το μόνο που παραδέχομαι είναι, πως δούλεψαν πολύ σκληρά όταν ήρθαν εδώ. Σαν τα σκυλιά. Σε αυτό, τους βγάζω το καπέλο. Υπάρxει μια μερίδα νομοταγών πολιτών. Που δεν παρανομούν. Που νοιάζονται για τους συμπατριώτες τους. Τους βοηθούν. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν ως μέγιστοι φοροφυγάδες, κλέβουν το κράτος αβέρτα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά. Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Θα πουλούσαν και την μάνα τους στο διάολο για να κερδίσουν περισσότερα. Και προσέξτε, τα χρήματα που βγάζουν δεν τα ξοδεύουν, τα βάζουν όλα στην τράπεζα. Αυτός είναι ο μεγάλος τους καημός. Ποιος έχει τα περισσότερα χρήματα στην τράπεζα. Γνωρίζω ανθρώπους, επιχειρηματίες, με πολλά λεφτά στην άκρη, που παίρνουν σύνταξη και πάνε να δουλέψουν…ως καθαριστές για να βγάλουν παραπάνω. Απίστευτες καταστάσεις. Όσον αφορά την επιδειξιομανία τους, την εξάρτηση τους από το αλκόολ, τα ναρκωτικά, τους ξυλοδαρμούς των γυναικών τους, τα καζίνο και τον ιππόδρομο, θα στα πω άλλη φορά. Ο μύθος τους καταρρέει…».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ

Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει ξεκινησει εδω και χρονια η αποδομηση και ισως να μη θελει και πολλα χρονια ακομα για να αλλαξει το μοντελο σε κατι χειροτερο και πιο απολυταρχικο απο αυτο που ζουμε εμεις τωρα και σε αλλα κρατη. Και ερχεται.....

Στα σοβαρα τωρα: Παρακολουθησα βουλη των Ελληνων σημερα.
    Μπράβο σου... Αλλά να το κοιτάξεις, μη σου μείνει και κανένα κουσούρι.

*Δυστυχώς, η πείρα μου, με τους Έλληνες της Ωκεανίας, δεν είναι και τόσο ρόδινη, ώστε να έχω πολύ καλή άποψη, για την πλειοψηφία τους...
    Είναι μεγάλο το μερίδιο αυτών που γνωρίζω, που όλο το νόημα είναι τα "ντάλαρς" και μόνο - και φυσικά μόνο αυτά που θέλουν να εισπράξουν αυτοί.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (12-05-16)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

«Οι έλληνες εργοδότες στην Αυστραλία, κυρίως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, συμπεριφέρονται στους συμπατριώτες τους, χειρότερα και από τους έλληνες…της Ελλάδας. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά, προκειμένου να αντιληφθείς, από που «αντλούν» τα πατήματα τους. Καταρχήν, είναι πολύ δύσκολο να μεταναστεύσεις και να δουλέψεις στην Αυστραλία. Πολύ δύσκολο. Στην Αυστραλία, το κράτος λειτουργεί με όλη την σημασία της έννοιας. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν, αλλιώς δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως. Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι, και το έκανα και εγώ, είναι να επισκεφθείς την χώρα ως φοιτητής, να σου «βγάλουν» δηλαδή μια student visa και να παρακολουθήσεις τα μαθήματα της σχολής που επιθυμείς. Κάπου εδώ όμως, ξεκινούν και τα προβλήματα. Ο νόμος ορίζει, ότι ως φοιτητής δικαιούσαι να δουλέψεις μόλις…20 ώρες την εβδομάδα. Με 20 ώρες την εβδομάδα όμως, δεν «βγαίνεις» με τίποτα. Η ζωή εδώ είναι πολύ ακριβή. Όταν εργάζεσαι ως φοιτητής, δικαιούσαι το κατώτατο μισθό, που είναι 18 δολάρια Αυστραλίας την ώρα. Αν πιάσεις δουλειά αλλού, τα χρήματα που θα εισπράττεις, θα είναι αναγκαστικά μαύρα. Αν σε πιάσει όμως το κράτος να εργάζεσαι παρανόμως, σε στέλνει με την «μία» στο αεροδρόμιο και φεύγεις πίσω σπίτι σου ή όπου αλλού θες να πας. Ο ιδιοκτήτης πληρώνει μόνο ένα πρόστιμο. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις έναν αυστραλό εργοδότη, που θα το κάνει αυτό. Να απασχολεί κάποιον «μαύρα». Σε αντίθεση με τους έλληνες εργοδότες, οι οποίοι επιδίδονται «αβέρτα» στο σπορ. «Προσλαμβάνουν» συμπατριώτες τους, για να «εξυπηρετηθούν» και οι δύο πλευρές. Να βγάλει δηλαδή ο άλλος το έξτρα χαρτζιλίκι για να ζήσει και ο επιχειρηματίας να έχει στην δούλεψη του «αόρατους» εργαζόμενους που θα του κοστίζουν πολύ λιγότερο»
    ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ…

Και στη Γερμανία οι Έλληνες εργοδότες δεν είναι πολύ καλύτεροι... Το έχει φαίνεται η ράτσα μας.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (10-05-16)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Για να πω την αμαρτία μου τον θαυμάζω τον Αλέξη. Αν μπορούσα να πείσω έστω 1 (ΕΝΑ) άτομο γι αυτό που εκείνος έπεισε ολόκληρο λαό σίγουρα θα ήμουν τρομερά επιτυχημένος (έστω και ως απατεώνας) Και εξηγούμαι:

Βάζει τον λαό να ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ για μια συμφωνία που ο υπουργός οικονομικών του (ο Μπαρούφας) διαπραγματευόταν για 6 μήνες!!!!!! λες και αυτή έπεσε από τον ουρανό στα τέλη Μάη και μεις ουδεμια συμμετοχή στο αποτέλεσμα είχαμε. (μετά είπε και τον καράφλα ηλίθιο...)

Και όταν ο λαός ψηφίζει ΟΧΙ πάει και υπογράφει το μνημόνιο με τρις χειρότερους όρους και πείθει τους πάντες ότι έσωσε την Ελλάδα. Μετά κάνει εκλογές και πείθει τον ελληνικό λαό να τον ξαναψηφίσει, υποσχόμενος επαναδιαπραγμάτευση του προσφάτως απορριφθέντος από τον λαό και από εκείνον υπογραμμένου χειρότερου μνημονίου!!!!! Κερδίζει συντριπτικά τις εκλογές και η επαναδιαπραγμάτευση γίνεται ΝΕΟ ουσιαστικά μνημόνιο με όρους πραγματικού θανάτου.

Αν κάνει εκλογές και τις κερδίσει και πάλι θα μιλάμε για νέο Χουντίνι της πολιτικής και εγώ θα καταθέσω το ελληνικό διαβατήριο στο προξενείο, γιατί ως πίθηκος ΔΕΝ δικαιούμαι υπηκότητας...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (12-05-16)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τύπε... άημ μπακ. Σέντερ μπακ...
    There is a Dude in town

16. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

dimace (11-05-16), estai (12-05-16), pirateeeeeee (12-05-16), Rena (12-05-16), voskos_7 (12-05-16)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Μανχάταν, Νιού Γιορκ
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να πω την αμαρτία μου τον θαυμάζω τον Αλέξη. Αν μπορούσα να πείσω έστω 1 (ΕΝΑ) άτομο γι αυτό που εκείνος έπεισε ολόκληρο λαό σίγουρα θα ήμουν τρομερά επιτυχημένος (έστω και ως απατεώνας) Και εξηγούμαι:

Βάζει τον λαό να ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ για μια συμφωνία που ο υπουργός οικονομικών του (ο Μπαρούφας) διαπραγματευόταν για 6 μήνες!!!!!! λες και αυτή έπεσε από τον ουρανό στα τέλη Μάη και μεις ουδεμια συμμετοχή στο αποτέλεσμα είχαμε. (μετά είπε και τον καράφλα ηλίθιο...)

Και όταν ο λαός ψηφίζει ΟΧΙ πάει και υπογράφει το μνημόνιο με τρις χειρότερους όρους και πείθει τους πάντες ότι έσωσε την Ελλάδα. Μετά κάνει εκλογές και πείθει τον ελληνικό λαό να τον ξαναψηφίσει, υποσχόμενος επαναδιαπραγμάτευση του προσφάτως απορριφθέντος από τον λαό και από εκείνον υπογραμμένου χειρότερου μνημονίου!!!!! Κερδίζει συντριπτικά τις εκλογές και η επαναδιαπραγμάτευση γίνεται ΝΕΟ ουσιαστικά μνημόνιο με όρους πραγματικού θανάτου.

Αν κάνει εκλογές και τις κερδίσει και πάλι θα μιλάμε για νέο Χουντίνι της πολιτικής και εγώ θα καταθέσω το ελληνικό διαβατήριο στο προξενείο, γιατί ως πίθηκος ΔΕΝ δικαιούμαι υπηκότητας...
    Ο κοσμος τους ψηφισε τιμωρωντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατι αυτα τα δυο κομματα μας οδηγησαν εδω που μας οδηγησαν, προφανως. Δημητρη οι αποφασεις παιρνονται μονο εκτος Ελλαδας ασχετα με το ποσο ρητορας μπορει να ειναι ο Τσιπρας και μπορει να ηταν και ο Σαμαρας και ολοι οι προηγουμενοι. Ακομα και το κλεισιμο των τραπεζων επιτηδευμενο παιζει να ηταν απο τους ξενους και να βρηκαν αφορμη να το κανουν μια ωρα νωριτερα. Eννοειται πως ο Τσιπρας πλεον ισως εχει ανεβει στην κορυφη της πολιτικης γελοιοτητας και πως πρεπει να μη ξαναπατησει το ποδι του στη βουλη.Οχι ισως....Ειναι τραγικος.
    Τι θεωρεις εσυ ομως λογικο να ψηφισουμε; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Οι περισσοτεροι απο αυτους επρεπε να ειναι μεσα για εθνικη προδοσια.
    Θα ηθελα τη γνωμη σου αφου τα βλεπεις προφανως πιο ψυχραιμα τα πραγματα ζωντας εκτος Ελλαδος.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (12-05-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τύπε... άημ μπακ. Σέντερ μπακ...
    Αι άλγουαευζ λαβ, γουατέβερ δε σάιντ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 12-05-16 στις 08:31

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (13-05-16)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κοσμος τους ψηφισε τιμωρωντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατι αυτα τα δυο κομματα μας οδηγησαν εδω που μας οδηγησαν, προφανως. Δημητρη οι αποφασεις παιρνονται μονο εκτος Ελλαδας ασχετα με το ποσο ρητορας μπορει να ειναι ο Τσιπρας και μπορει να ηταν και ο Σαμαρας και ολοι οι προηγουμενοι. Ακομα και το κλεισιμο των τραπεζων επιτηδευμενο παιζει να ηταν απο τους ξενους και να βρηκαν αφορμη να το κανουν μια ωρα νωριτερα. Eννοειται πως ο Τσιπρας πλεον ισως εχει ανεβει στην κορυφη της πολιτικης γελοιοτητας και πως πρεπει να μη ξαναπατησει το ποδι του στη βουλη.Οχι ισως....Ειναι τραγικος.
    Τι θεωρεις εσυ ομως λογικο να ψηφισουμε; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Οι περισσοτεροι απο αυτους επρεπε να ειναι μεσα για εθνικη προδοσια.
    Θα ηθελα τη γνωμη σου αφου τα βλεπεις προφανως πιο ψυχραιμα τα πραγματα ζωντας εκτος Ελλαδος.
    Τι να σου πω...

Κάθε μέρα που αυτή η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία η κατάσταση γίνεται τραγική. Στο ΦΒ (σε σχετικό με το δικό σου ερώτημα) έγραψα / απάντησα το ακόλουθο. Ίσως σε καλύψει. Σε κάθε περίπτωση να περνάς καλά και φιλιά στα ωραία Ιωάννινα.

Περί οικτιρμών και σωτηρίας. (όχι των ψυχών μας)

«Ει τις ουν παρακλησις εν Χριστω ει τι παραμυθιον αγαπης ει τις κοινωνια πνευματος ει τις σπλαγχνα και οικτιρμοι» λέει η Αγία Γραφή.
    «Δια τους οικτιρμούς του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού» λέει ο Σφραντζής στο Χρονικό του.
    Οικτιρμός: Η συναίσθηση της δυστυχίας κάποιου και η διάθεση να τον βοηθήσουμε.
    Στην μακρά ιστορία του τόπου μας, πολλές φορές επιβιώσαμε χάρη στο έλεος και τη βοήθεια της υπέρτατης δυνάμεως ή κάποιων που στην ανάγκη από λύπηση έτρεξαν να μας συνδράμουν.
    Σήμερα έχει έρθει και πάλι η ώρα.
    Σωτηρία άλλη -πολλοί το έχετε ήδη καταλάβει- δεν υπάρχει παρά μόνο ο οίκτος των εξ Ευρώπης εταίρων μας. Αν αυτοί δεν μας λυπηθούν, η χώρα (όπως τα καταφέραμε) θα διαλυθεί. Αυτό είναι βέβαιο τόσο, όσο η αυριανή ανατολή του ηλίου.
    Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
    Με το να έρθει στην εξουσία κάποιος που τα έχει καλά μαζί τους και δεν τους έχει ούτε προκαλέσει ούτε προσβάλλει.
    Το κλίμα είναι δεινό για την «αριστερή» μας κυβέρνηση στην Ευρώπη. Χειρότερο δεν θα μπορούσε να είναι. Και κάθε νέα συμφωνία θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Σε λίγους μήνες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η Ελλάδα από το κώμα θα περάσει στον θάλαμο του νεκροτομείου. Εγγυημένα πράγματα.
    Νέα πρόσωπα λοιπόν, που θα προκαλέσουν τον οίκτο και θα φέρουν βοήθεια. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
    Και θα εκπλαγείτε ευχάριστα, όταν διαπιστώσετε πόσο αποτελεσματική είναι (η λύπηση) και ας λένε πως στην πολιτική δεν χωρούν αισθήματα.
    Το παιχνίδι λέγεται υποταγή και όχι εξόντωση ενός λαού. Την πρώτη δεν τη γλυτώνουμε. Πολύ καλύτεροί μας την έχουν ήδη υποστεί.
    Η δεύτερη δεν είναι αναγκαία και κανείς δεν τη θέλει. Και όταν η ανάγκη παραδειγματισμού τρίτων (που πλέον δεν υφίσταται) και εκδίκησης
    για τις προσβολές και τις ψευτιές μας εκλείψει θα σταματήσει το μαρτύριο.
    Ας βάλουμε επιτέλους το μυαλό μας σε λειτουργία, πριν μας «λειτουργήσει» και ο παπάς και ο δεσπότης.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
    Με το να έρθει στην εξουσία κάποιος που τα έχει καλά μαζί τους και δεν τους έχει ούτε προκαλέσει ούτε προσβάλλει.

Κάτι παρόμοιο έγινε και τότε

Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Δυστηχως ο Ελληνας εχει παντα την σταση να αυτοκαταστρεφετε.... να δουμε ποτε θα αλλαξει αυτο....
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Όταν αφανιστεί.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Paneas (12-05-16), vasilis-thrylos7 (12-05-16)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Στην μακρά ιστορία του τόπου μας, πολλές φορές επιβιώσαμε χάρη στο έλεος και τη βοήθεια της υπέρτατης δυνάμεως ή κάποιων που στην ανάγκη από λύπηση έτρεξαν να μας συνδράμουν.
    Σήμερα έχει έρθει και πάλι η ώρα.
    .[/I]
    Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις μια φορά?

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις μια φορά?
    Το Ναβαρίνο πρώτο και καλύτερο.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Το Ναβαρίνο πρώτο και καλύτερο.
    Ναβαρίνο....... Η ναυμαχία στο Ναβαρίνο ήταν ενα κομμάτι της ελληνικής επανάστασης. Μια ελληνική επανάσταση που δεν μας βοήθησε κανείς να την κάνουμε και να την ξεκινήσουμε. Παρά μόλις οι μεγάλες δυνάμεις είδαν ότι ο Αγώνας ξεκίνησε και ήταν σιγουρη η δημιουργία ελληνικού κράτους, αποφάσισαν να μπουν και να "βοηθήσουν" για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Σελίδα 1293 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 29379389399310931193124312531263127312831289129012911292129312941295129612971303131313231333134313931493159316931793 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές