celticfrost (19-05-14)
celticfrost (19-05-14)
μονο παοκ ρε!!!!!
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14)
ειπα να μην μιλησω καθολου εδω μεσα μεχρι να τελειωσουν οι εκλογες!
θα παρακαλουσα πολλη ομως,απο ανθρωπους που αναθεμα και αν ξερουν ποσος ειναι ο Πειραιας περα απο το Καραισκακη και το λιμανι,καλο θα ηταν να μην κανουν υποδειξεις σε εμας τους Πειραιωτες το τι θα ψηφισουμε και να μας στολιζετε μαλιστα και με κοσμιτικα επιθετα!
Κανεις δεν ξερει τι εχουμε τραβηξει και τι τραβαμε απο το Μιχαλολιακο και τι θα τραβαμε οπως καταντησε τον Πειραια!
Και αν ζουσατε εδω Κυριοι και Κυριες και βλεπατε και τις υποψηφιοτητες να το συζητουσαμε για εναν προς εναν πολλη ευχαριστως!
Το αν καποιοι εξυπηρετουν συμφεροντα αλλων με πλατες του Ολυμπιακου,πιστευω θα το δειξει ο χρονος πιο καλα,η πρωτη εικονα ειναι οτι εχει χρησιμοποιηθει ο Ολυμπιακος για αυτον τον σκοπο και ειναι κατι που ΔΕΝ μου αρεσει καθολου!
Αλλα οσοι εχουν το μυαλο να ξεχωρισουν το ενα πραγμα απο το αλλο θα κανουν και το σωστο!
Χωρις να θελω να ερθω σε αντπαραθεση με κανεναν και χωρις να εχω σκοπο να την ''πω'' σε κανενα,παρακαλω να λειπουν οι χαρακτηρισμοι και οι σαρκασμοι για τα του οικου μας!
Εγω δεν ειπα σε κανενα τι να ψηφισει στον δημο του,στο χωριο του,στον τοπο του και ουτε με ενδιαφερει τι πρεσβευει ο καθενας!
οπως εχω σεβαστει ακρως αντιθετες αντιληψεις και πιστευω απο τα δικα μου και δεν εχω ποτε χλευασει κανενα για οτι πιστευει και γενικα δεν περνω μερος σε πολιτικες κουβεντες,οχι γιατι φοβαμαι,αλλα επειδη σεβομαι οτι αυτο δεν ειναι επιθυμητο απο καποια παιδια που εστησαν αυτο το φορουμ!
Αυτα και να ειστε καλα!
BrazHlias (19-05-14), dimace (19-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), pf7 (19-05-14), Rena (19-05-14)
234/447
Μάγκες κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι δυνατόν να δολοφονείτε ο Φυσσας, οπαδός της ομάδας μας, σε μια από τις ποιο σκληροπυρηνικές περιοχές του Ολυμπιακού , όλοι οι οπαδοί να βγάζουν πανό και να βρίζουν τους φασίστες , εμείς να βγάζουμε καθυστερημένα πανό olympiakos no politica και μετά από 6 μήνες ο πρόεδρος της ομάδας να κατεβαίνει για δήμαρχος.
Οποιος τώρα θεωρεί οτι ο Μαρινακης δεν κατέβασε Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο πάω πάσο ....
Όποιος θεωρεί ότι ο Μαρινακης δεν χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό για να πάρει ψήφους και πάλι πάω πάσο.
Για αυτά που λένε περί τραμπουκισμούς εναντίον του Μιχαλολιακου έχω να πω ότι σαφέστατα όποιος κάνει τέτοιες καταγγελίες , θα πρέπει να το κάνει ενυπόγραφα και όχι πίσω από την ανωνυμία του ιντερνετ , Από εκεί και πέρα όμως ( όπως σημείωσα και σε προηγούμενο μου ποστ) το ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για το τι έγινε ασφαλώς και λέει κάτι .......ΔΕΝ διατάζει έρευνα εισαγγελέας έτσι για πλάκα και επειδή ένας παπάρας έγραψε κάτι στο νετ.
Δεν κατακρινω κανεναν ....σαφεστατα ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει .
Δημήτρη ......στην καραπουτσακλαρα μου αν ο Μαρινακης είναι επιφανής επιχειρηματίας ( το επιφανής είναι κάτι πολύ σχετικό και έχει να κάνει με τις αξίες του καθενός) και βεβαία δεν σου κάνω προσωπική επίθεση , απλά τόσα χρόνια εδώ έχω το θάρρος όπως και εσύ θέλω να το έχεις. Το ότι είναι επιχειρηματίας και είναι πρόεδρος της ομάδας μας τι σημαίνει ? Ότι είναι στο απυρόβλητο? Ρε δεν πάει να γαμηθεί λέω εγώ?
Και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω τον Ολυμπιακό και κάθε Ολυμπιακό πάνω από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ............ εκτός αν μιλάμε για ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΦΟΝΙΑ.
pf7 (19-05-14)
Κατά τη γνώμη μου η συζήτηση διεξάγεται σε απολύτως κόσμια πλαίσια και δεν βλέπω κανέναν να προσβάλλει συνομιλητές του.
Στο διά ταύτα, ούτε εγώ ήθελα να μιλήσω για θέματα που αφορούν τον Πειραιά αλλά όταν βλέπω αυτά τα πρωτοσέλιδα τότε νιώθω ότι η ιστορία ξεπερνάει τα στενά όρια του Πειραιά.
1. Καπηλεία του ονόματος του Ολυμπιακού. Κι αυτό αφορά όλη τη μάζα του κόσμου του κι όχι ένα μέρος του και μόνο που ζει στα όρια του Δήμου Πειραιά.
2. Αν ο Πειραιάς γίνει η Κερκόπορτα της Χρυσής Αυγής για να διοικήσει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και να διεκδικήσει περαιτέρω κομμάτια της ελληνικής επικράτειας, έλα μετά να μας πεις αν ήταν μάπας δήμαρχος ο Μιχαλολιάκος (που τον έχω χεσμένο, παρεπιπτόντως) ή κακός υποψήφιος ο Δρίτσας κι ο Καλογερογιάννης.
celticfrost (19-05-14)
Συμφωνώ σε όλα Μένιο. Απλά ο Μιχαλολιάκος μου είναι και αντιπαθής (ως άνθρωπος, γιατί ως πολιτικό δεν μπορώ να τον κρίνω) ενώ ο Βαγγέλης μου αρέσει ως τύπος και ως Πρόεδος της ομάδας μας. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κατακριτέο στο να ψηφιστεί και να δοκιμαστεί και στην πολιτική.
Reds (19-05-14)
Θεωρω οτι αν ο μαρινακης αποτυχει στην πολιτικη το κοστος για την ομαδα μας θα ειναι πολυ μεγαλο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στα παπαρια μου και ο Μιχαλολιακος Μητσο ......χεσμένο τον έχω .....και ξέρεις τους λόγους.
Από εκεί και πέρα ........όπως κάθε Ελληνας έχει δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλεγεστε έτσι το έχει και ο Μαρινακης ....... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ........ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ , ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ/ΜΑΣ ....ΚΩΣΚΟΤΟΣΑΛΙΑΡΕΛΗΔΕΣ
Και μην αρχίσει κανένας φωστήρας να λέει οτι συγκρίνω τον Μαρινακη με τους δυο ακατονόμαστους ........καμία σχέση.
Φιλε Μενιο,αν και φανταζομαι οτι οι αποψεις μας στα πολιτικα θεματα ειναι αγεφυροτες,παρολα αυτα σεβομαι απολυτα αυτο που πιστευεις και μπραβο σου και μαγκια σου!
Θα συμφωνησω απολυτα στο γεγονος οτι ο Μαρινακης-Μωραλης εκμεταλευτηκαν στο επακρον το ονομα του Ολυμπιακου για να κανουν προεκλογικη εξτρατεια!
Και βεβαια ξενερωσα που ειδα ΡΕΜΑΛΙΑ τυπου Τσουκαλα με κορνες να πανηγυριζουν,εμετο μου προκαλεσε η εικονα!
Αλλα ξερεις τι με ενοχλει πιο πολλη απολα,που αναθεματιζουμε εναν επιχειρηματια που σωστα λεγεται κατεβαινει με καποιο σκοπο προς ιδιον οφελος αλλα συγχωρουμε αν θα ψηφισουμε τους τυπους που δεν εχουν κωλησει ενα ενσημο ποτε στην ζωη τους,του ατσαλακωτους,τους σολαριουμ,του χαρτογιακαδες,τους μπουμπιδες του καθε κομματος που εχει ρημαξει χρονια τωρα αυτη την χωρα και φυσικα και τις αυτοδιοικησεις!
Γιατι ολοι αδερφε,μα ολοι ειναι μεσα στο συστημα ακομα και αυτο το κομμα που υποστηριζεις σθεναρα -και καλα κανεις- και αυτο μεσα στο συστημα χρονια ειναι βαθεια βουτηγμενο!
Βεβαια το θεμα μας δεν ειναι αυτο,ξαναλεω,ο χρονος θα τα δειξει ολα,η ιστορια γραφει κ δεν ξεγραφει,σε αυτον το δημο προσωπικα τα εχω δει ολα και ολους και οοοσο ασχημο και κακο αν σου ακουστει αυτο που θα σου πω,σε γκαλοπ που εγινε αδερφε μου με 98% των απαντησεων να λενε οτι η καλυτερη δημαρχια που εγινε ποτε στο Πειραια με τεραστια εργα,με φοβερα αποθεματα στα ταμεια,με τρομερη αναπτυξη ηταν επι εποχη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΛΥΛΙΤΣΗ,ενος Δημαρχου που ηταν επι εποχη Χουντας ...
και γιατι στο λεω αυτο,γιατι ειναι ευκολο να κολαμε ταμπελες αλλα η ιστορια γραφει και ειναι αυτη που ειναι ΑΔΙΑΨΕΥΤΗ!!!!Οτι εργα εχουν απομεινει στον Πειραια της προκοπης ειναι απο εναν ανθρωπο που εδρασε επι εποχη Χουντας,οσο και αν σου ακουγεται τρελο αυτο!
Γι αυτο καμια φορα ολα ερχονται απο εκει που δεν το περιμενουμε,εξ αλλου εμεις οι Ελληνες στο να κολαμε ταμπελες και να βγαζουμε συμπερασματα ειμαστε πρωτοι σε οοολο τον κοσμο!
BrazHlias (19-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), pf7 (19-05-14), voskos_7 (19-05-14)
Και να μην θέλει ο Μαρινάκης, από τη στιγμή που είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα εμπλακεί το όνομα του συλλόγου στο πολιτικό παιχνίδι και ίσως γίνει, όπως λες, και καπηλεία του ονόματός του. Αλλά, σε ρωτώ, γιατί να μην κυβερνήσει τον τόπο, εκτός από ποδοσφαιρικά, και πολιτικά ο Ολυμπιακός; Όλοι θέλουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, όλοι θέλουμε οι άλλοι να μας προσκυνούν. Για εκατό περίπου χρόνια το κάνουν στο γήπεδο. Τώρα, ίσως, ήρθε η ώρα να το κάνουν και στην πολιτική. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα είναι χειρότερος ο Μαρινάκης από τους ΔΕΚΑΔΕΣ απατεώνες που μας κυβέρνησαν μετά τον εμφύλιο. Δεν νομίζω να υπάρχει Ολυμπιακός που δεν γουστάρει την απόλυτη δύναμη και κυριαρχία του συλλόγου, που, αν όλα πάνε καλά, μπορεί να φτάσει σε μεγάλα ύψη. Αυτό και μόνο, ως κίνητρο, μου αρκεί, για να δω θετικά την ανάμειξη του Μαρινάκη (ο Μόραλης ΔΕΝ μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής) στην πολιτική σκηνή της χώρας.
8PYLOS (19-05-14), Cobain_7 (19-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), sirkostas (19-05-14)
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο!
ανεφερα οτι οντως εγινε καπηλεια στο ονομα του Ολυμπιακου και αυτο ΔΕΝ μου αρεσε καθολου!Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα πριν αρχιζεις -ως συνηθως- να ειρωνευεσαι κοσμο!
Οσο για την κεκοπορτα της Χρυσης Αυγης οπως λες,δεν ξερω απο που προκυπτει αυτο,πολλα εχουν ακουστει και αλλα τοσα που δεν λεω οτι μπορει να ειναι ολα ψεματα!
Οσο για το ποιος ηταν κακος υποψηφιος,εγω δεν μιλησα ειδικα για κανενα,ειπα ΑΝ ησουν δημοτης και ζουσες εδω να συζηταγαμε για εναν προς εναν αμα ηθελες,μαζι σου τετοια κουβεντα δεν προκειτε να ανοιξω!
BrazHlias (19-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14)
estai (19-05-14)
sirkostas (19-05-14)
Bookmarks