Αν δεν φιλοτεχνούσε το συγκεκριμένο πορτρέτο το 1948, θα μπορούσε και να είναι...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν δεν φιλοτεχνούσε το συγκεκριμένο πορτρέτο το 1948, θα μπορούσε και να είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παναηηηηηηη, βγες εξω ερχομαι να σε παρω για τσιπουρααα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (02-06-23)
Ela ρε προφανως κ την εστειλα μετα
Άρα έπρεπε να στείλεις φωτογραφία από εκεί που κάθισες και να έχει πλάνο από καφέ για να ψηθεί, αλλά αν σε ένοιαζε θα ήξερες...
Στειλε μου κληση ρε ωχουυυ
Ο Μπαμπίνος (ο συνάδερφος του Κόκκινου) που σκότωσε την Κάρολαιν, έδωσε Πανελλήνιες μέσα στη φυλακή και το θέμα της Έκθεσης που έπεσε φέτος είναι για τη βία κατά των γυναικών. Παίζει να ζούμε όντως στο matrix τελικά και κάποιος τρολάρει άσχημα ή το σύμπαν έχει πολύ χιούμορ.
drizzt (02-06-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-06-23)
Δεν υπάρχουν πιλότοι: Είναι μία συνωμοσία των αεροσυνοδών για να μοιράζουν χυλόπιτες...
drizzt (03-06-23)
Καλησπερα σε ολους απο την πανεμορφη Καρδιτσα και το ακομα πιο ομορφο αεροδρομιο Μυρινης!
Κόκκινε, αυτά που πετάς εσύ έχουν το περίεργο σύστημα που επιταχύνει με τη μύτη προς τα κάτω και φρενάρει με τη μύτη προς τα πάνω;; Μου σπάει τα @@ κάθε φορά στο FS θέλω να πάρω ύψος και πρέπει να έχω τη μύτη χαμηλά, τι φάση, κοινωνικά μηνύματα περνάει;;; Γιατί δεν έβαζαν ένα γκάζι/φρένο απλό να τελειώνουμε.
ΥΓ Όλο βόλτες είσαι! Και στη Γη και στον αέρα.
Bookmarks