Nikosgus (08-11-15)
Καλά Χριστούγεννα, θα δούμε λέει την ομάδα του πουγιετ.
Ποιος το είπε αυτουνού ότι θα έχει τόσο καιρό;
Και για ποια δική του αεκ μιλάει;
Θα κάνει μεταγραφές;
Με τι λεφτά; Απ την τσέπη του θα τα βάλει;
Προπονητή ή πρόεδρος θα είναι τελικά;
Εεεεεεερε γλέντια και εξαρες που θα σου έρθουν![]()
chainsaw (12-11-15)
Πήραν Μαυροειδη! Πολύ καλή μεταγραφή! Θα πάρει τη θέση του Ανοσικε.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για την αεξαρα εξαιρετικη κινηση, οπως και ο μαυροκεφαλιδης, οπως και ο κατσιβελης. Μπορω να πω πως θα διεκδικησουν την τριτη θεση απο τον αρη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και για μας μια χαρά κίνηση θα ήταν. Μαυροκεφαλίδης και Μαυροειδής δε γίνεται να μπαίνουν στη σύγκριση με Κατσίβελη. Άλλο επίπεδο ο Κατσίβελης, πιο χαμηλό... Έχει ποιότητα η ΑΕΚ σε κάποιες θέσεις, προπονητή δεν έχει. Στο 2, 3 και στο 5 έχει Κάρτερ, Χέρστον, Μαυροκεφαλίδη και τώρα Μαυροειδή.
ΥΓ. Πέρυσι είχαν τον παικταρά τον Γουίλμπεκιν αλλά φέτος δεν μπόρεσαν να τον πάρουν...
vasilis-thrylos7 (09-11-15)
φιλοι μου θελω αν μπορει καποιος να με βοηθησει.ανεβαινω μοναχο για το ματς με μπαγερν και μπορεσα να παρω μονο ενα εισητηριο σαν μελος υπαρχει τροπος να βρω και ενα για τη γυναικα μου εκει μεσω του συνδεσμου;
H γυναίκα σου είναι ΑΕΚ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν είναι λίγο αλητεία, να συζητάμε για εισιτήρια ευρωπαϊκού παιχνιδιού, στο παρόν θέμα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (10-11-15)
voskos_7 (12-11-15)
Bookmarks