drizzt (06-11-21)
Eμενα με απασχολει κατι αλλο. Η Κουλαρα σε καθε ματς σχεδον σκοραρει απο στημενη φαση. Εμεις τι διαολο κανουμε λαθος; Πριν το προσφατο γκολ-κορνερ με τον Παναιτωλικο, ειχαμε να σκοραρουμε με κορνερ απο περυσι το χειμωνα.
drizzt (06-11-21)
Τα εκτελούν παίκτες όπως ο Μασούρας κι ο Μπουχαλάκης, αυτό κάνουμε λάθος. Ο Φορτούνης λείπει και ο Βαλμπουενά συνήθως είναι εκτός. Κοινώς εδώ και καιρό έχουμε βασικούς κριάρια που δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την τεχνική και τις εκτελέσεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (06-11-21), Oberon (06-11-21)
Na τος ο τζαβελλας ο παικταρας. Το επνιξε παλι. Τον καβαλησε κανονικα ο σκορερ
drizzt (06-11-21)
Η ακόμα ακριβέστερη περίσταση είναι ότι αφ' ενός δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλές και από την άλλη και τα τελειώματα δεν ήταν υποδειγματικά, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (06-11-21)
chainsaw (06-11-21)
Oberon (06-11-21)
Ο οποίος είχε σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ στη Λαμία...
Σιγά - σιγά, μαζεύονται... (δεν έχει άλλο)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (06-11-21), drizzt (06-11-21), giovanni#10 (06-11-21), john syggel (06-11-21)
Ενάμιση στόπερ είχαν οι άλλοι και το ένα τραυματίστηκε.
Πολυ ωραια ομαδα ο Απολλωνας. Μπραβο.
Γεια σου Κουλάρα μου γλυκιά, μας πλήρωσες το over 2,5 και τον πίνεις κιόλας. Όλα τέλεια.
panahs7 (06-11-21)
Μεγαλύτερος σανέμπορας από τον τίγρη δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Oberon (06-11-21)
Ψηνεται και το 3ο γκολ της Αεκ. Πηγαινει πολυ ευκολα η μπαλ αστην περιοχη του Απολλωνα, οπου υπαρχουν πλεον 2 φορ
Κι ομως. Τα καταφερε η Απολωναρα. 2-2 τελικο σκορ!
Αν καταφερουμε να παρουμε θετικο αποτελεσμα στο οακα την επομενη αγωνιστικη, βλεπω να διαλυονται εκ των εσω αυτοι. Οπως καθε χρονο.
Oberon (06-11-21)
Κι ο Ονιεκουρου ειχε σκοραρει μετα απο γρηγορη εκτελεση φαουλ (με πασα) του Μπουχαλακη στη Σλοβακια.
Δεν ειναι ακριβως η στημενη φαση που ψαχνουμε αλλά τη δουλεια την εκανε.
Και ξαναλέω έχει ακυρωθεί καθαρό γκολ του Απόλλωνα για το 1-1.
Προσαγωγό ο Τσούμπερ, για να δούμε, είμαι περίεργος.
Bookmarks