εγιναν λεει οργια με αλιμο.πηραν 2 πετσινα πεναλτυ για να κερδισουν τον αλιμο στο 90+
Γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια ρε μουνι@
![]()
εγιναν λεει οργια με αλιμο.πηραν 2 πετσινα πεναλτυ για να κερδισουν τον αλιμο στο 90+
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κλείνει και Βουγιούκα το ΑΕΚ
Και εκεί, που ετοιμαζόνταν ο μΠαοκ για τρίτος, θα τονε φάνε λάχανο και με το σπαθί τους.
Μέχρι τώρα, είχαν κάνει καλή ομάδα και τώρα, οδεύει προς το "πολύ καλή"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βουγιούκας κι ακολουθεί ο Ούκιτς!
δυο πεναλτι μακρια απο την ανατροπη η αεκ κοντρα στη σμυρνη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το ενα το πηρε βεβαια. Πλεον καθε παιχνιδι ξεκιναει με πεναλτι της αεξαρας. Προτεινω να το εκτελουν πριν ξεκινησει το ματς, μην εχουμε και αγχος.
παλι πηραν πεναλτυ;καλα αυτοι πρεπει να εχουν παρει μεχρις στιγμης πανω απο 10.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποσο εληξε;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
1-1..Πρεπει να ειμαστε πολυ μεγαλοι μαλακες για να χασουμε απο αυτους
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
BrazHlias (02-02-15)
![]()
![]()
Όχι, δεν κέρδισαν κάνα θεριό του τσάμπιονς λιγκ. Ισοπαλία ήρθαν με τον Απόλλωνα της γειτονίας τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-15)
Ψυχωμένη κι ασυμβίβαστη θα βιαστεί η σκύλα...
There is a Dude in town
Μάγκες, τα έχω κάνει πάνω μου να ούμε. Έκλασα μέντα μιλάμε.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το τί έγινε εχθές τύπε πέππα, εκεί δεν το λέει κανείς... θα επανέλθω το απόγευμα...
There is a Dude in town
Επέστρεψα όπως υποσχέθηκα.
Σοκ δε θα το έλεγα με αυτό που παρακολούθησα αλλά και πάλι προκαλεί εντύπωση πόσο πλέον ξεδιάντροπα πάνε να περάσουν αυτό που θέλουν όπως θέλουν.
Κάνουν συνέλευση ερασιτεχνικής με θέμα την παραχώρηση του χώρου για την ανέγερση του γηπέδου () σε πολυμετοχική εταιρεία.
Εμφανίζεται ο τιγρούλης, πάει στο πάνελ και... άρχισε τα δικά του. Τί ειρωνευόταν και απειλούσε (εμμέσως) μέλη της ερασιτεχνικής, τί κοίταζε με απειλητικό ύφος, και όλα αυτά για να παραχωρηθεί χώρος της ερασιτεχνικής σε ιδιωτική εταιρία.
Βγήκαν κάποιοι και ΤΟΛΜΗΣΑΝ να δουν τους όρους παραχώρησης όπως έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνουν. Τους έφαγε το μαύρο έρεβος.
Ολη αυτή η ιστορία με το γήπεδο της αεκ είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και από κει θα ήταν μια καλή αρχή να αρχίσουν να ψάχνουν οι διάφοροι φορείς για το τί γίνεται και πως.
Τα νέα ήθη και έθιμα αυτού του τύπου, αυτού του λαμόγιου είναι κακά μαντάτα (ξανά) για τα ποδόσφαιρο.
There is a Dude in town
pirateeeeeee (05-02-15)
Ρόβας: Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό!
Εντάξει πείστηκα, μας ψεκάζουν...
Bookmarks