voskos_7 (13-07-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (13-07-15)
Τα φαντασματάκια με την αστερόεσσα και το σφυροδρέπανο δεν βλέπω στο πλάνο και δεν είναι και τόσο μακριά, ώστε να μην φαίνονται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Apache (13-07-15)
Ο επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, στέλνει "όλη του την υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, εναντίον των μαφιόζων"
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Νίκο, τα λόγια είναι εύκολα από τον καναπέ μας, ή ακόμα κι όταν είσαι στην αντιπολίτευση, κανονική ή "εσωτερική". Ο Αλέκος έχει απόψε να κουβαλήσει στην πλάτη του όλη την Ελλάδα και οι αποφάσεις του θα επηρεάσουν ακόμα και τα δισέγγονά μας. Αν το "παίρνω την ομάδα και φεύγω από το γήπεδο" είναι μια φορά δύσκολο, φανταστείτε τι ακριβώς σημαίνει η φράση "παίρνω τη χώρα και φεύγω...". Προφανώς και τελικά θα υποχωρήσει.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, Γιώργο. Αν γίνει κάτι τέτοιο μιλάμε για το θάνατο ενός ολόκληρου έθνους. Να υποχωρήσει ο ψυχάκιας ο Γερμανός. Άκου κει να υποχωρήσουμε εμείς. ΠΟΤΕ!
Να σου πω την αλήθεια, Γιώργο, περισσότερο μου μοιάζει ότι όλο αυτό γίνεται για να πειστούν οι έξω ότι δεν γίνεται αλλιώς, όπως και όλα το προηγούμενο έγινε για να πειστούν οι μέσα...
Ε, θα μας πούνε "58 πόντους, το εργαλείο που θα φάτε", θα μας προκύψει 56 και θα είμαστε και ικανοποιημένοι, αφού, τέτοιοι είμαστε, κιόλας...
Apache (13-07-15)
O Καββαδας που μεταγραφηκε;
voskos_7 (13-07-15)
Στο Πολυτεχνείο του Βόλου.
Απομακρύνεται από τα σενάρια το Grexit, με την Ελλάδα να ελπίζει σε μία αύξηση του ELA από την ΕΚΤ που συνεδριάζει τη Δευτέρα
—John Lennon
Εντάξει, αλλά υπάρχει και η άποψη "καλύτερα ζωντανός στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση αλλά ακόμα να το παλεύω, παρά να επιλέξω τον ξαφνικό θάνατο, να αυτοκτονήσω εγώ για να εκδικηθώ τους άλλους". Λογικά ο Αλέκος θα επιλέξει την εντατική από το θάνατο, τι άλλο να κάνει αυτή τη στιγμή?
Όπως μεταδίδει ο Guardian, το σενάριο του Grexit έχει βγει οριστικά από τις συζητήσεις
—John Lennon
dimace (13-07-15)
Δεν πεθαίνει η Ελλάδα, Γιώργο: Αυτοί θα ψοφήσουν...
dimace (13-07-15)
Καλα, θα αλλαξουν πολλες φορες ακομα τα πραγματα.
Ειμαι αισιοδοξος...![]()
Δϊνε Ίταλέ! Και μόνο καλά νέα! Να πάω κατά τις 3 να κοιμηθώ ο φουκαράς!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ! ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
Παιδιά, για να μην το κουράζουμε πολύ στο μυαλό μας, είτε μέσα είτε έξω και πλεονάσματα χρειαζόμαστε, και περικοπές του "λίπους" πρέπει να κάνουμε, και να επενδύσουμε λίγο παραπάνω στην έρευνα και στην τεχνολογία χρειάζεται, και στην περικοπή προκλητικών προνομίων πρέπει να προχωρήσουμε, και πολλά άλλα πρέπει να γίνουν που ούτε καν η Τρόικα δεν κατάφερε να μας τα επιβάλλει.
Αγάπες μου, καλό ξημέρωμα να έχουμε και ας ελπίσουμε όλο αυτό να σημάνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εντός των τειχών, με την ελπίδα ότι κάποτε θα έχουμε έναν κρατικό μηχανισμό που θα σέβεται τον εαυτό του και μία δικαιοσύνη η οποία θα ντρέπεται να κάνει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, για το κάθε κουνάβι.
Τα λεφτά, πέντε πάνω - πέντε κάτω, θα ξαναεμφανιστούν: Είναι πολύ ματαιόδοξα για να παραμένουν κρυμμένα σε συγκεκριμένες τσέπες.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις στη Σύνοδο Κορυφής, μετά το διάλειμμα και την δεύτερη για σήμερα στο μεταξύ συνάντηση των Τσίπρα, Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ
—John Lennon
Η συνάντηση των τεσσάρων έχει τελειώσει αλλά, μάλλον θα χρειαστούν αρκετές ώρες ακόμα για ένα αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις. Όλα τα βλέμματα στραμμένα στις Βρυξέλλες απόψε
—John Lennon
Bookmarks