"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
M'αρεσει που εχεις παθιαστει Δημητρη. Αληθεια.
Το θεμα ειναι οτι η συμφωνια θα μας τσακισει. Το GREXIT παλι το ιδιο. Μας ταλαιπωρουν εδω και 5 χρονια. Θελω να μην αποφασιζει κανενας ξενος για τη χωρα μου.
Ειναι δραματικη η κατασταση κυριως ψυχολογικα καθως με την τρομοκρατια τους εδω και τοσο καιρο μας εχουν κανει ενα εθνος τρομαγμενων ανθρωπακων.
Η Γερμανικη ταινια- το αριστουργημα, το Πειραμα, ταιριαζει ακριβως στην κατασταση που ζουμε και πως βλεπουμε τον ρολο των δανειστων, αλλα και πως μας αντιμετωπιζουν αυτοι. Ειμαστε φυλακισμενοι και ηρθε η ωρα να αποδρασουμε, εστω και κουρελιασμενοι!
Για την ψυχικη μας υγεια και μονο ρε Τσιπρα, ΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!
celticfrost (13-07-15), dimace (13-07-15)
voskos_7 (13-07-15)
estai (13-07-15)
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε GREXIT
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φίλε Estai, όλος ο σχεδιασμός της ΕΕ για την τελική κατάληξη του εγχειρήματος ήταν αυτός ακριβώς. Ανοιχτά σύνορα, κοινό νόμισμα, κεντρική κυβέρνηση, ευρωσύνταγμα, ίσως και κοινή γλώσσα. Νομίζω πως οι Έλληνες κάπου δεν το καταλάβαμε που ακριβώς θέλουν να πάει το πράγμα στην Ευρώπη.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
estai (13-07-15)
Όταν έριξε η Μέρκελ το ΓΑΠ και το Μπερλουσκόνι, με απόλυτα ατιμωτικό τρόπο, Έλληνες και Ιταλοί γελούσαμε. Σιγά μη σεβαστούν τώρα κάποιον Tripras και κάποιον Ρέντσι...
voskos_7 (13-07-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Κοίτα τώρα τι συμβαίνει όμως με την κατανομή του χρήματος. Αυτοί πιστεύουν πως φταίμε εμείς οι Νότιοι που δεν προχωρούμε σε μεταρρυθμίσεις για να τους μοιάσουμε. Οι Νότιοι, από την άλλη, πιστεύουμε πως φταίνε αυτοί, γιατί μας ανάγκασαν σε βίαιη προσαρμογή που δεν άντεχαν οι χώρες μας. Όπως πάντα, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση.
estai (13-07-15)
Στα Social media πάντως γίνεται χαμός, με τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα. Ακόμη και Γερμανοί χρήστες έχουν "ξεσηκωθεί" εναντίον του Σόιμπλε, που φαίνεται αποφασισμένος να "γονατίσει" τον Τσίπρα, ζητώντας μέτρα άνευ προηγουμένου
—John Lennon
Τα ξένα μέσα πάντως μεταδίδουν, πως υπάρχει κινητικότητα προς το καλύτερο στις διαπραγματεύσεις
—John Lennon
Διακοπή για τουλάχιστον 40 λεπτά στη Σύνοδο Κορυφής. Δραματική νύχτα, μετά την πρόταση των μέτρων σοκ των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα
—John Lennon
Σύμφωνα με πληροφορίες , το σενάριο για γέφυρα - συμφωνία ξαναμπαίνει στο τραπέζι
—John Lennon
Τελειώνετε παιδιά, γιατί με 12 ώρες δουλειά, 2 ώρες στο δρόμο και 3 μόνο ώρες ύπνο, βλέπω την Ελλάδα με συμφωνία και μένα στο νοσοκομείο!![]()
Γιώργο, μην τα γράφεις έτσι, απότομα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks