Εννοείς τραγούδια αυτά σε στίχους Καββαδία και μουσική Μικρούτσικου, ή αυτά που έχουν ερμηνεία Πυργάκη;;;
Εννοείς τραγούδια αυτά σε στίχους Καββαδία και μουσική Μικρούτσικου, ή αυτά που έχουν ερμηνεία Πυργάκη;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μαλάκες βαριέμαι.
Δεν είναι ζωή αυτή.
chainsaw (21-03-20)
estai (22-03-20)
Υπομονή παιδιά υπομονή....σίγουρα για όσους από εσάς είναι σε πόλη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά τουλάχιστον είμαι σίγουρος πως δεν σκέφτεστε όπως αυτοί οι τύποι με τα 23.000 αυτοκίνητα που πέρασαν σήμερα από διόδια εθνικών οδών κατευθυνόμενοι προς επαρχία....θα μας κλάψει η ρέγγα εδώ στα χωριά,θέλουμε που θέλουμε κανά 40λεπτο από το κοντινότερο νοσοκομείο οπότε φανταστείτε τι θα γίνει αν σκάσουν τίποτα κρούσματα....
Εγώ πάντως η αλήθεια είναι ότι πέρα από κανά καφέ που πήγαινα μια φορά την εβδομάδα και αν δεν έχω καταλάβει σοβαρή διαφορά...το πρωί φεύγω για δουλειά στα χωράφια,μετά γυρίζω σπίτι και παίζω με τα μικρά,το βράδυ κανά Netflix ή κανά PS4 και εντάξει τσουλάει η ζωή..άαα ξέχασα και μια φορά την εβδομάδα κάνω τροφοδοσία από σούπερ μάρκετ στο σπίτι μου και των δικών μου, τους έχω βάλει αυστηρή καραντίνα....
Υπομονή λοιπόν και καθαρό μυαλό...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χέσε μέσα... Είμαι και στην ερημιά, με τρία άτομα από ευπαθείς ομάδες στο σπίτι...
πόσο μλκ πρέπει να ναι κάποιος για να κολλήσει την Γροιλανδία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος άλλος, που πιστεύει ότι σε μία χώρα υπάρχει ένα κρούσμα;;;
Αιώνια ερωτήματα ευρισκόμενων σε απομόνωση Β' Τεύχος...
Gtakis (23-03-20)
στο 4,22% η θνησιμότητα. Ανέβηκε αρκετά
στο 9,01% η Ιταλία
στο 5,43% η Ισπανία
στο 4,64% η Βρετανία
στο 2,45% εμείς
στο 7,79% στο Ιράν
flessanto (23-03-20)
Τώρα, που έπιασε Ευρώπη και ΗΠΑ, θα ανέβει αρκετά και λόγω ηλικιακής διάρθρωσης του πληθυσμού, αλλά και λόγω του ότι οι δυτικοί είναι αρκετά "καλοζωισμένοι" και ορισμένες κρυφές παθήσεις, μπορεί να βγουν στη φόρα, μαζί με το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στηθεί νοσοκομείο σε τρεις μέρες, πουθενά.
voskos_7 (22-03-20)
Υπήρξαν κι άλλοι Ρακιτζήδες, αλλά ο Μιχάλης είναι το κάτι άλλο...
Δε ξέρω αν έχει ουσία το μέτρο αφού τουλάχιστον εγώ δεν είδα κόσμο στην πόλη μου, να σουλατσάρει ασκόπως πλην ελαχίστων, από την αρχή της εφαρμογής των μέτρων.
Φοβάμαι πως έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι εκθετικοί παράγοντες στην εξίσωση των κρουσμάτων και στην χώρα μας.
Κουράγιο και δύναμη σε όλους μας και κυρίως σε αυτούς που νοσούν και θα νοσήσουν.
BrazHlias (22-03-20)
Παντού υπάρχουν και οι κρετίνοι, αλλά δε νομίζω να είναι τόσοι πολλοί, ώστε να αλλάξουν την πορεία της στατιστικής. Βασικά, θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται για να μη φτάσουμε να χρειαστεί να νοσηλευτούν 2.000 άτομα ταυτόχρονα και όλα τα υπόλοιπα, τα τραβάνε λίγο παραπάνω από όσο είναι, για να έχουμε το νού μας.
Σε ποδοσφαιρικους ορους, χανουμε 2-0 στο 15' και εχουμε κατσει πισω να μην ξεφτιλιστουμε. Ειδαμε το διασυρμο των Ιταλοι στο πρωτο ματς του ομιλου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (23-03-20), drizzt (23-03-20), giovanni#10 (23-03-20), pandragon (24-03-20), pirateeeeeee (23-03-20), voskos_7 (22-03-20)
Για να είμαστε πιο κοντά στη φάση, έχουμε κερδίσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και είναι 2-0 στο 15 του επαναληπτικού.
Με αυτό το σκορ, είσαι αποκλεισμένος και πρέπει να βρεις γκολ, (γιατί η αδράνεια, δεν είναι σύμμαχος). Από την άλλη, αν ανοιχτείς χωρίς σχέδιο, θα φας 5 πριν από το ημίχρονο και θα χάσεις και τη δουλειά σου, πριν ανέβεις στο αεροπλάνο, σαν προπονητής.
ίσως να φοβούνται τις διακοπές της 25ης μαρτιου
πολλοί είχαν ετοιμαστεί για εκδρομές και ακομοι πιο πολλοί για το Πάσχα
Bookmarks