Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο Καμενος αμόλησε βόμβα μεγατονων στην τελευταία του πρόταση.
Εγώ, Σταύρο μου θέλω συμφωνία και όλα τα σχετικά. Αλλά δεν ανέχομαι να μας ξεφτιλίζουν γύφτοι, φασίστες και ούνοι οι οποίοι καμιά σχέση δεν έχουν με την Ευρώπη και τη δημοκρατία και χάρη ΚΑΙ σε εμάς είναι στην ΕΕ. Να γαμηθούν να ασπρίσουν και μακάρι κάποτε να είμαστε αρκετά δυνατοί για να τους βγάλουμε τα μάτια.
Καμία βόμβα! Να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ επιτέλους τα λαμόγια που ΚΛΕΒΟΥΝ ασυστολα το δημόσιο και την ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ! Και κάνουν εκατομμύρια... Να πληρώσουν και να μπουν στη φυλακή! ΙΣΟΒΙΑ!
Να τελειώνουμε! Συμφωνώ με τον χοντρό!
estai (11-07-15)
Εγώ το στήριξα κιόλας τον Καμένο dimace αλλά να σου πω την αλήθεια όποιος δεν αντέχει ας πάει για ύπνο. Εγώ σαν ψηφοφόρος του νοιώθω εξαπατημένος. Αυτούς τους θεατρινισμούς τους χόρτασα. Δεν πέρασε μια βδομάδα που φάνηκε πως τα κάνει για την καρέκλα όλα. Αναφέρομαι στη στάση του για την ιθαγένεια
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Εγώ Βασίλη, δεν υποστηρίζω κανέναν. Ειλικρινά το λέω. Πώς θα μπορούσα άλλωστε; Από το 81 η Ελλάδα βυθίζεται. Και να ήθελα δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω παρατάξεις και πολιτικούς που μας έφτασαν στον πάτο.
Μαθήματα δημοκρατίας από τους ναζίδες... Τρίζουν τα κόκκαλα του Βενιζέλου, του Τρικούπη, του Παπαναστασίου και πολλών άλλων. Γιατί υπήρχαν και καλοί, αγνοί και τίμιοι πολιτικοί. Άσχετα αν τους μουτζώσαμε, γιατί γουστάρουμε τα λαμόγια και τα ρουσφέτια τους.
Nα δουμε ποιος θα παρει το οσκαρ!!!Τρομερη η ερμηνεια Φωφης!!Για να δουμε...
Χαχαχαχα παρτε κινησεις Κασιδιαρη πισω απο τον Παππα!! Ψυχολογικα.....
celticfrost (11-07-15)
Ο Κασιδιάρης γιατί χαμογελάει, το διασκεδάζει;
Ως μικρότερος είχα την ευκαιρία να διαπράξω πρόσφατα τα λάθη μου. Με αυτά που βλέπω στήριξη σε κανέναν ξανά. Δεν είναι δυνατόν να μιλάν για το μέλλον της χώρας και ο ένας να κλαίει, ο άλλος να λέει για τη Μπάρτσα, οι άλλοι να έχουν χεσμένη τη φωλιά τους και να το παίζουν Βατικανό, ο άλλος να λέει για τις διώξεις λες και έχει σχέση, οι άλλοι όχι σε όλα και ο Τεο τη γραμμή Μπόμπολα για το ΕΣΠΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
dimace (11-07-15)
Έτσι Βασίλη! ΜΑΚΡΙΑ! Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί κάνουν αυτό που θέλουν και την ψήφο του λαού και τον ίδιο τον λαό τον έχουν γραμμένο στα παπάρια τους. Γιατί να μπαίνουμε στον κόπο; Στο διάολο και παραπέρα! ΑΠΟΧΗ 95% να μην έχουμε και το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί ως ψηφοφόροι.
Vass (11-07-15)
Ελα ρε ξενερωτε Βενιζελε, σπασε.
Βρηκε ευκαιρια με τα αυγα, να το παιξει γνωστης.
Ο Τσουκαλάς λιγότερο πονοκέφαλο σου προκαλεί απ' όλους αυτούς. Δεν παλεύεται η κατάσταση. Κι αυτοί όλοι θα δώσουν λύση υποτίθεται στο μέλλον μου..
estai (11-07-15)
Εχω ερωτευτει την Κωνσταντοπουλου!!!Η καλυτερη ομιλια, μακραν!!
estai (11-07-15)
Καποια στιγμη θα κυβερνησει η Ζωιτσα.
celticfrost (11-07-15)
Bookmarks