dimace (09-02-15)
dimace (09-02-15)
Εφαρμογη του μνημονιου που ζητουν οι ξενοι, ειναι οι περαιτερω φτωχοποιηση του ελληνικου λαου.
Δυο πραγματα μπορουν να συμβουν. H να συνεχιστει αυτη η κατασταση και οι μισθοι να συνεχισουν να πεφτουν, η ανεργια να καλπαζει και τα υπολοιπα καλουδια ή επιστροφη στη δραχμη με χειροτερες επιπτωσεις βραχυπροθεσμα. Η κατασταση εχει εξελιχθει ως εξης: Η καταστρεφεις μια γενια με την επιστροφη στη δραχμη η καταστρεφεις δεκα με τη πολιτικη λιτοτητας που εφαρμοζεται. Ο Συριζα τιποτα δε θα κερδισει στο eurogroup. Οι Γερμανοι δεν ειναι χαζοι να φορτωθουν τα βαρη μας, αφου ειναι γνωστο πως ουτε και θελουν και στο κατω κατω ουτε εμεις εχουμε βοηθησει και καποια χωρα του τριτου κοσμου με αστρονομικα ποσα για να ζητουμε την αλληλεγγυη των αλλων. Η Ευρωπη ειναι μια ακρως καπιταλιστικη ενωση με αποτελεσμα τα κερδη να πηγαινουν στους ισχυρους. Ενδεχομενως οταν ξεκινησαν την ενωση να θεωρουσαν πως θα υπηρξε ακομα και πολιτισμικη συγκλιση, αλλα εμεινε στα Καγιεν, ετουτη. Πλεον, η Ευρωπη εχει αρχισει να διαλυεται και ελπιζω η χωρα μας να βγαλει το πρωτο λιθαρακι απο αυτο το γελοιο οικοδομημα.
VALVERDES_7 (09-02-15), voskos_7 (09-02-15)
Με μία επιφύλαξη Σταύρο μου: Καμία αντίρρηση στο ότι θα διαλυθεί η Ευρώπη, αλλά όχι και να μας φορτώσουν την αποτυχία του δικού τους σχεδιασμού - όχι επειδή βγήκε το 2% εκτός ευρώ, το νόμισμα και το υπόλοιπο εγχείρημα θα είχε κυριεύσει τον κόσμο, αλλά ας οψόμεθα εμείς, που τους κόψαμε την φόρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (09-02-15)
Αυτοι, μας ελεγαν οτι η θεση της Ελλαδας ειναι στο ευρω και τωρα διακινδυνευουν τη θεση της χωρας, που με κοπο κατακτησαμε. Αυτοι, που αλλα υποσχονται και αλλα κανουν.
Ξερω, πως το εργο μου δεν προβληθηκε, οπως θα επρεπε. Γινανε λαθη επικοινωνιακα. Θα ειμαι διπλα στην κυβερνηση στις σωστες αποφασεις, αλλα θα ειμαι και σκληρος στα λαθη.Θα τα τονιζω, γιατι ο ελληνικος λαος πρεπει να γνωριζει. Θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις, να μην αφησω να καταστρεψουν, οτι με κοπο, κερδισαμε τοσα χρονια. Ο Συριζα φερεται επιπολαια.Και ξερετε κατι, το αισθανομαι, μου μυριζει.
Ε Ε Α Σ!!!
Γιατί πρέπει καλά λαό σώνει να διαλυθεί η ευρωπαϊκή ένωση αν δεν είναι μέσα η Ελλάδα;
Ένας οργανισμός όταν είναι άρρωστος καλυτερεύει όταν αποβάλλεται αυτό που τον κάνει να αρρωσταίνει.
Tότε ο οργανισμός που θα πρέπει να αποβληθεί από την Ε.Ε είναι η Γερμανία. Αυτή είναι ο ηγεμόνας και αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρο.
Δεν υπάρχει πρόβλημα Ελλάδας, αλλά πρόβλημα Ευρώπης. Και το ξαναλέω δημοσκόπηση χθες έδειξε ότι το podemos στην Ισπανία είναι 1ο με 8% διαφορά από την κυβέρνηση.
Και η θέση του podemos στις προηγούμενες ελληνικές εκλογές ήταν: "Ψηφίζεις για πρωθυπουργό της Ελλάδας Τσίπρα ή Μέρκελ"....
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Γιατί όλο αυτό μου φαίνεται ότι το έχω ξαναζήσει aka Δηλιακή Συμμαχία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τύπε, ζούσες στη Δηλιακή συμμαχία; Τζόβενος ο πειρατής τύπος...![]()
There is a Dude in town
Εκαναν και κάτι όργια... ωραίες εποχές, τύπε...
There is a Dude in town
pirateeeeeee (09-02-15)
consigliere (10-02-15), vasilis-thrylos7 (11-02-15)
Όπως πριν τις εκλογές σας είχα πει, θέμα για αποζημιώσεις δεν υφίσται και αυτό που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι 11 με 17 δις ευρώ για το κατοχικό δάνειο. Σήμερα η BILD έφερε το θέμα (για μένα ήταν γνωστό) και ένα ελληνικο σάιτ το αναδημοσίευσε.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
*χαίρομαι γιατί ακόμα δουλεύει η μνήμη μου... Και το ποσό το έπιασα καλά.
voskos_7 (10-02-15)
Oι Γερμανοί λογικό να βάζουν χαμηλά τον πήχη στα 11 δις, το άρθρο όμως του Παυλόπουλου στηρίχθηκε πάνω στις νομικές βασεις και λεει για 170 δις. Φαντάζομαι όλα αυτά θα επιλυθούν στην διεθνή διαιτησία.
Μπράβο στον Τσίπρα που είναι ο 1ος που το φέρνει το θέμα επισήμως στο τραπέζι. Οι προηγούμενοι γιατί δεν ασχολήθηκαν με το θέμα? Οι ίδιοι οι Γερμανοί λενε ότι υπάρχει θέμα έστω για 11 δις.
Οπως η Ελλάδα πληρώνει σήμερα δάνεια πριν από το 1900 ετσι θα πληρωθούν και αυτές οι απαιτήσεις από την άλλη πλευρά. Δίκαια πράγματα..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μετά την επανάσταση, η Ελλάδα είχε λάβει από τις μεγάλες δυνάμεις δάνειο .......
Το νέο κράτος δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του .........
Άφιξη του ανήλικου Γερμανού αντιβασιλέα Οθωνα........
Κουμάντο βέβαια δεν έκανε αυτός αλλά οι 3-4 που είχε ορίσει από την Γερμανία ο πατέρας του Λουδοβίκος.......
3 κόμματα υπήρχαν τότε στην Ελλάδα, το Αγγλικό (συντηρητικοί), το Γαλλικό ( οι εμπνευσμένοι από την Γαλλική επανάσταση και τον διαφωτισμό, παπαρια δηλαδή αλλά τεσπα), το Ρώσικο (βυζαντινές μέγαιρες)........
Ο αντιβασιλέας για να μην τους έχει να γκρινιάζουν έβαζε κάποιους από τα 3 κόμματα σε διοικητικές θέσεις .......
Τα 3 κόμματα μαντέψτε πως λειτουργούσαν και πως αντλούσαν οπαδούς ........ πελατειακές και συγγενικές σχέσεις .......
Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε ........
Υ.γ. Τον Κολοκοτρώνη δεν τον φυλάκισαν οι συμπατριώτες του .......
kwtsios (11-02-15)
Σημερινες δημωσεις Σοιμπλε ....
«Αν η Ελλάδα δεν θέλει νέο πρόγραμμα τότε όλα τελειώνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσθέτοντας ξανά πως «ποτέ κανένας δεν ανάγκασε την Ελλάδα να μπει σε πρόγραμμα. Και κανείς εκτός Ελλάδας δεν πρέπει να κατηγορείται για τα προβλήματα της χώρας»
Για πείτε ρε παλικάρια ..... εσείς τι καταλαβαίνεται?
kwtsios (11-02-15)
Ποια ειναι η ουσια κατα την γνωμη σου? Γιατι ανεξαρτητου προπαγανδας απο τα ξενα ΜΜΕ,απο οπου και εαν προερχονται,τα υπογεγραμμενα
μνημονια δυσκολα αμφισβητουνται. Τωρα εαν ειναι να εχουμε κουρεμα των χρεων και να συζητηθει μια καθαρη grexit χωρις οφειλομενα και απατηλα
ονειρα στους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ.αυτο ειναι διαφορετικη κουβεντα.
kwtsios (11-02-15)
Bookmarks