voskos_7 (09-01-15)
Δυναμικο και πατριωτικο πρωινο με Τουρκους, Ιαπωνες και Μουσουλμανους.Θελω αναφορα και σε Αφρικανους.
voskos_7 (09-01-15)
Αμέσως να αναφέρεις και τους Αφρικανούς, δεν μπορείς...![]()
There is a Dude in town
estai (09-01-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-01-15), voskos_7 (09-01-15)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δε κοιταμε τα χαλια μας; Eχω βαρεθει να ακουω για το μεγαλειο των Ελληνων και δεν το χω δει πουθενα. Απολιτιστα Νεατερνταλ ειμαστε. Ελεεινος λαος που φαινεται απο τα σκουπιδια στους δρομους μεχρι και τους κυβερνωντες.
BrazHlias (10-01-15), celticfrost (09-01-15), kwtsios (11-01-15), pf7 (09-01-15), The Dude (09-01-15), VALVERDES_7 (10-01-15), vasilis-thrylos7 (17-01-15), voskos_7 (09-01-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-01-15), kwtsios (11-01-15)
Αιώνιοι υπήκοοι αυτοκρατορίας θα είναι: Αλίμονο από εμάς, που ακόμα στο μυαλό μας, είμαστε σκλάβοι τους.
Μπορεί ο πολιτισμός που εξάγουν να είναι ανύπαρκτος, αλλά συμπεριφορές, σαν των πολιτισμένων Ευρωπαίων γειτόνων τους, Ελλήνων, ακόμα και να μην προβλέπεται από κανέναν νόμο, τις απαγορεύουν δια ροπάλου. Ο Ελληνάρας, αν τον βρεις στη μέρα του - που συνήθως είναι, ούτε σε έγκυο δεν δίνει σειρά.
Ίσως, αυτό να λέει πιο πολλά.
Γενικά, είναι μία πολύ σκληρή περιοχή η Ανατολική Ασία και πολλά από αυτά που κάνουνε, σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, στον Δυτικό κόσμο, θεωρούνται αδιανόητα.
Π.χ. εδώ υπάρχει ένα ρεύμα, που υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές γιατί είναι εχθροί του Ευρωπαϊκού κατεστημένου, στο οποίο, ανήκουμε και εμείς, έστω και από σπόντα.
Στην ώριμη πολιτικά Γαλλία, οι ...άθεοι Γάλλοι, είναι εξ ίσου απέναντί τους, άσχετα και αν σε αυτούς αντιτίθενται θεωρητικά και οι εθνικιστές.
Της Λεπέν, πάντως, της γεννάνε και τα κοκόρια, πλέον. Ίσως, μας φέγγει και εμάς, θα έλεγα - για άλλο λόγο, βέβαια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
- Εχω αναφέρει και σε παλαιότερα ποστ τι σημαίνει ισλαμικό κράτος αλλά και το σύστημα αρχών και αξιών τους που πηγάζει από το μίσος της θρησκείας τους
- Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον κάθε ένα πολιτισμό το βασικό σύστημα αξιών και αρχών. Η παράδοση τους δηλαδή...
- εμείς δεν είμαστε ευρωπαικό κατεστημένο, ούτε τους έχουμε ξεπατώσει στο πρόσφατο παρελθόν για να το παίζουν παρθένες σήμερα οι γαλλίδες και οι αγγλίδες... έχεις ρωτήσει πόση αγανάκτηση μπορεί να νιώθει κάποιος από εκεί για όλα αυτά?
- εδώ πολλοί την έχουν δει αεκάκι. μάθανε ότι κάποιοι πηδάνε και πάνω από πίσω παρασιτικά να επωφεληθούν. Ετσι δεν κάνουν οι άντρες...
- γενικά οι σχέσεις μας (αν μπορείς να το πεις αυτό γιατί τριβές πάντα θα υπάρχουν σε πολιτισμούς) είναι καλές με τους μουσουλμάνους της Αραβίας (τους ορίτζιναλ μουσουλμάνους δηλαδή) παραδόξως. Πολύ καλές σήμερα ίσως επειδή έχουμε να αντιμετωπίσουμε το ίδιο μογγολικό κατακάθι/τόξο (όπως φαίνεται και στο λογότυπο της turkish airlines) αλλά και παλαιότερα πχ. ο μεγαλύτερης μουσουλμάνος ηγέτης ο κούρδος Σαλάχ Αλ Ντιν είχε δώσει τα μεγαλύτερα προνόμια μόνο στους Ελληνες της εποχής του χωρίς να ανοίξει ρουθούνι
κάνε και το τεστ να γελάσουμε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κοίτα: Καλές σχέσεις, έχουμε επειδή δεν έχουμε κράτος. Από την στιγμή που τους έχουμε ξαμολυμένους εδώ μέσα και δεν τους πάμε ούτε μπρος, ούτε πίσω, κάθονται καλά. Μέχρι πότε, όμως;
Συμφωνάω περισσότερο με τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ και σχεδόν όλους τους Δεξούς, τους έχω στο (-).
Καλούτσικη η έρευνα, αλλά για την περίπτωσή μου, οι απαντήσεις είναι ελλιπείς και πέφταμε στο "πιο κοντά".
Νεα ομηρια στη γαλλια!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπορεί κάποιος που ξέρει να με κατατοπίσει σχετικά με αυτό; [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γιατί δεν βγάζω άκρη και έχω ένα 50ρι. Κατ' αρχήν την αλλαγή θα την κάνω στην τροχαία ή σε ΚΕΠ όπως αυτοί που θέλουν μετά τις 18/01? Τα δικαιολογητικά θα είναι τα ίδια ή μου αρκεί η άδεια; Και τέλος, θα είναι δωρεάν ή θα πληρώσω 30 ευρώ παράβολο; Επίσης, την άδεια μου ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια δεν την έχω ανανεώσει, μάλλον 2010 ήταν η τελευταία φορά. Μιλάμε για 200 ευρώ χοντρά χοντρά δηλαδή, να κλάψω;
Kανεναν δεν εχουμε να αντιμετωπισουμε. Ουτε τους Τουρκους συμφερει να καταστρεψουν την οικονομια τους, ουτε εμας. Αυτα ειναι καταλοιπα του παρελθοντος, που βολευουν αυτους που παραγουν οπλα και τους παρακατω που θα αναφερω.
Εμεις διακατεχομαστε ακομα απο το συμπλεγμα των 400 χρονων και πρεπει να το ξεπερασουμε. Οι Τουρκοι εχουν εξυπνη επιθετικη πολιτικη, σε αντιθεση με μας.
Αυτο το γνωριζουν και οι Ελληνες πολιτικοι, αλλα αφηνουν να πλαναται ο φοβος των κακων γειτονων για να αγοραζουμε εξοπλισμους, που ετσι και αλλιως, σα καλα πουτανακια, πρεπει να αγορασουμε απο τους νταβαδες, αλλα για να παιξει και καμια μιζα. Αυτη ειναι η Ελλαδα μας. Ποιος ειναι ο πολιτισμος; Aυτος που στελνει τον Μιχαλολιακο, τον Γεωργιαδη, τα μοντελα, τους απατεωνες που μας διελυσαν επι χρονια στη βουλη;Δεν υπαρχουν κακοι Τουρκοι, αλλα κακοι Ελληνες που μας διαλυουν επι χρονια. Ας κοιταξουμε να ανεβασουμε το δικο μας πνευματικο επιπεδο και μετα κοιταμε και τους μεγαλοιδεατισμους.
celticfrost (10-01-15), voskos_7 (10-01-15)
estai (10-01-15)
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά το κείμενο είναι ξεκάθαρο:
Συνεπώς πας στο τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών ή σε ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ (όχι στην τροχαία), προσκομίζεις τα ως άνω 4 δικαιολογητικά, πληρώνεις 30 ευρώ και είσαι έτοιμος.Η αλλάγη των διπλωμάτων που έχουν εκδοθεί από την Τροχαία είναι υποχρεωτική, ενώ οι κάτοχοι των παραπάνω αδειών οδήγησης οφείλουν, εφόσον επιθυμούν να οδηγούν μοτοποδήλατο μετά τις 18-1-2015, να αντικαταστήσουν το έντυπο της άδειας οδήγησής τους, απευθυνόμενοι στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών του τόπου κατοικίας τους ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ πληρώνοντας παράβολο αξίας 30 ευρώ.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες είναι τα εξής:
- Φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου
- Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση
- Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας
- Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πωπω καλά εντάξει δεν παλεύομαι! Το πιστεύεις ότι το διάβασα 5 φορές και πάντα διάβαζα "ενώ όσοι επιθυμούν να οδηγούν μοτοποδήλατο μετά τις 18-1-2015..." και νόμιζα ότι αναφέρεται σε κάποια άλλη κατηγορία κατόχων.Για το ότι δεν έχω ανανεώσει την άδεια εδώ και κάποια χρόνια, γνωρίζεις; Γιατί κάποιος μου είπε ότι θα πληρώσω και τα προηγούμενα και μ' έχει τσιτώσει λίγο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kwtsios (11-01-15), VALVERDES_7 (10-01-15)
Μας κάβλωσες βραδιάτικα, τύπε... Θα βάλω να ακούσω λίγο Πουτσίνι, εκ Τριπόλεως ορμώμενο να στανιάρω...
There is a Dude in town
Bookmarks