kwtsios (11-10-14), VALVERDES_7 (11-10-14)
Καλοί είμαστε,μια χαρουλα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
kwtsios (11-10-14), VALVERDES_7 (11-10-14)
Δε μασάει η Ελλάς τους βόρειους τους έχουμε για ζέσταμα. Ο τορο από αριστερά;
Το φάγαμε σαν χάφτες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε γαμω το σπιτι τους
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι εγινε?το εβαλε ο πουκι?
Μπραβο βυντρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θελουμε αλλαγη στο κεντρο
Φάγαμε γκολ από άντρα με στέκα στα μαλλιά...
Ο Θορ είναι μακράν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου μέχρι στιγμής.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Rena (11-10-14)
Τον πίνουν οι Γερμανοί απ τους Πολωνούς![]()
Rena (11-10-14), VALVERDES_7 (11-10-14)
ισως o ευκολοτερος ομιλος στην ιστορια της εθνικης και μεις τα κανουμε ντερμπι τα ματς![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eγω βλεπω για λιγο τους γερμανους.Οντως παιζει πολυ δυνατα η πολωνια.![]()
Αυτος ο αθανασιαδης γτ παιζει ακομα
Στο 83 θυμηθηκε τον μητρογλου
Ελα ρε Μητρογλα βαλε γκολ....Και μετα στον εργοτελη.![]()
Βυ τρα βυντρα βυντρα
Bookmarks