Me Καρνεζη τερματοφυλακα δε φοβαμαι τιποτα.Την εχουμε την τριαρα.
Πηγή : sport24.gr
Μπορεί το τελευταίο 24ωρο να απασχόλησαν άλλα θέματα εκτός του αγωνιστικού, που είναι και το σημαντικό, εντούτοις απόψε η Εθνική μας έχει αγώνα (01:00, live blog στο sport24.gr) και όλα μπαίνουν στο περιθώριο.
Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, κανένα θέμα δεν ενδιαφέρει εκτός από το να είναι άπαντες ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο της νίκης απέναντι στην Ιαπωνία για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.
Τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο Φερνάντο Σάντος με τους διεθνείς, τοποθετήθηκαν την Τετάρτη για το θέμα που προέκυψε με τους Τζαβέλλα και Μανιάτη και τη μεταξύ τους διένεξη. Καλώς ή κακώς, αυτό συνέβη, όμως αλίμονο και αν επισκιάσει το βασικό και κύριο που είναι το ματς με τους Ιάπωνες στο "Estadio das Dunas" στην πόλη Νατάλ.
Η ήττα από την Κολομβία στην πρεμιέρα στο Μπέλο Οριζόντε δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα μας. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη και πρέπει πάση θυσία να κατακτηθεί. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της "γαλανόλευκης" και αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή. Επιθυμία όλων είναι το τελευταίο σφύριγμα του Ζοέλ Αγκιλάρ να βρει Έλληνες να πανηγυρίζουν.
Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί και πάλι τα ελληνικά γκολπόστ, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Εν ολίγοις στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης έχοντας μπροστά του τους Κονέ και Μανιάτη ως εσωτερικούς μέσους.
Όσον αφορά την επίθεση, ο Σαμαράς θα βρεθεί στο αριστερό άκρο, ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει αντί του Σαλπιγγίδη στα δεξιά, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην γραμμή κρούσης, παίρνοντας την θέση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο ματς με την Κολομβία. Όλοι ενωμένοι, μια γροθιά και φουλ για τη νίκη!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Me Καρνεζη τερματοφυλακα δε φοβαμαι τιποτα.Την εχουμε την τριαρα.
sadi (19-06-14)
Φοβάμαι μη μου κανουν μήνυση ρε![]()
Ξέρει κανείς ενδεκάδα?
Υποθετικά , με οσα λενε οι ΑΡΔ
Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί και πάλι τα ελληνικά γκολπόστ, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Εν ολίγοις στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης έχοντας μπροστά του τους Κονέ και Μανιάτη ως εσωτερικούς μέσους.
Όσον αφορά την επίθεση, ο Σαμαράς θα βρεθεί στο αριστερό άκρο, ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει αντί του Σαλπιγγίδη στα δεξιά, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην γραμμή κρούσης, παίρνοντας την θέση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο ματς με την Κολομβία
kwtsios (19-06-14)
panahs7 (19-06-14)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
panahs7 (19-06-14)
Θα πω ότι περίμενα πιο σταθερό τον Καρνέζη , μάλλον έχει φοβερό άγχος . Τα κεντρικά μπακ , είναι ίσως οι πιο καλοί μας παίκτες , στην άμυνα θαρρώ ότι ο Ρανιέρι θα βάλει μία τάξη , δεν πιστεύω να κρατήσει Χολέμπας , αλλά πόσο θα του πάρει αυτό να το καταλάβει .Τα χαφ είναι το μεγάλο πρόβλημά μας . Ο Τοροσίδης είναι από τους λίγους που πρέπει να εξακολουθήσει να προσφέρει γιατί προσφέρει .
Κάποιος πρέπει να ρίξει μερικές μάπες , στον μαλάκα που λέγεται Μανιάτης , τρώμε κάρτες όταν είμαστε σε δύσκολη θέση μέσα στο γήπεδο , η στην εξέλιξη μίας φάσης, και όχι να κινδυνεύουμε να μείνουμε με 9, γιατί ο Γιαννάκης έχει νεύρα , αφού τσακώθηκε με τον αρχιμαλάκα τον Τζαβέλα . Ο Κονέ είναι χρήσιμος παίκτης , ο Φετφατζίδης πρέπει να μείνει , ερωτιματικό μεγάλο ο Σαμαράς , έχει εμπειρία έχει προσόντα , κάνει μαλακίες μεγατόνων , του κοστίζουν στην ομάδα. Το αν πρέπει να μείνει είναι θέμα καθαρά Ρανιέρι , οι μαλακίες του είναι μεγάλες και επαναλαμβανόμενες . Η εθνική ομάδα είναι το μπουρδέλο , που ο κάθε καταπιεσμένος παπάρας , μπορεί να κάνει ότι θέλει , διότι αυτό στους πολιτισμένους και επαγγελματικούς συλλόγους δεν επιτρέπεται . Στην Εθνική μπορούν να μαλακίζονται.
Στην επίθεση , διάβασα ότι ο Μήτρογλου δεν είναι σε καλή κατάσταση , δεκτό , αλλά ακόμη και έτσι χθές , ο μισός Κώστας , ο επιπόλαιος Κώστας είναι ένα φόρ που τον άκουσαν οι Τζαπωνέζοι , και δεν έχει καμία σχέση , με τους άλλους. Οι άλλοι τώρα Γκέκας , Σαλπιγγίδης πρέπει να τελειώσουν , αν μου πουν ποιοί να πάνε , θα πω δεν ξέρω , δεν είμαι αυτός που γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα , γνώμη μου πρέπει να μπουν οι άπειροι , οι άμπαλοι αν θέλετε αλλά όχι οι γνωστοί έμπειροι , αλλά εξίσου άμπαλοι . Να ανεβάσουν από τις μικρές Εθνικές 1-2 παιδιά , αν κρατήσουμε κάποια χρόνια τον Ιταλό στον πάγκο , αυτοί οι μικροί θα αλλάξουν πολύ . Αυτό πρέπει να κάνουν και οι σύλλογοι να επενδύσουν στα μικρά παιδιά και να μην προσλαμβάνουν τον κάθε κανάγια Ελληνα για κόουτς .
Επιτέλους να αλλάξουμε λίγο την νοοτροπία μας , ας κρατήσουν τους κόουτς , ακόμη και αν δεν έχουν καλά αποτελέσματα , αλλά όχι Ελληνες . Γενικά κανόνας Ελλην σε θέση προϊσταμένου = λαμογιά μπαξίσι .Πέραασαν αξιολογότατοι άνθρωποι από τους Ελληνικούς πάγκους . Ολοι είπαν το ίδιο πράγμα , οργανωθείτε , δεν είναι θέμα κράτους μόνο , το τι θα κάνει κάθε ομάδα για την προκοπή της είναι θέμα διοίκησης.
Δεν μιλώ να βάλει λεφτά με ουρά, να σταματήσει κλέβει χρήματα , κλπ κλπ Θέλω οι διοικήσεις των ομάδων ειδικά όσων δεν κάνουν πρωταθλητισμό να εκπονήσουν σχέδια οργάνωσης και να τα εφαρμόσουν με συνέπεια .
Ξέρω ότι είναι έξω από την κουλτούρα μας . Η εικόνα της Εθνικής δεν είναι τέτοια διότι στην Ελλάδα , δεν υπάρχουν χρήματα , και δεν βγάζουμε ταλέντα διότι δεν υπάρχουν μεγάλες επενδύσεις , η το χειρότερο που άκουσα και έθιξε στην συνέντευξή του ο Ρεχάγκελ που σχολίασα μερικές σελίδες πίσω . Είμαστε μόνο δέκα μυρια ψυχές λέει άρα δεν μπορούμε . ΕΡΩΤΩ η Ουρουγουάη τι πληθυσμό έχει ? 3,500,000 ψυχές λιγώτερες από αυτές που κατοικούν στην Αθήνα . Να κάτσω να γράφω πόσους παικταράδες έχει δώσει αυτή η συνοικία ? για να μην πω πολυκατοικία . Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα , έχει να κάνει με την ΟΡΓΑΝΩΣΗ , είναι προς το συμφέρον όλων μας , ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
κατσουράνη είσαι ο ένας, ο μοναδικός, ο τέλειος, ο μάγος, είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επομενο ματς ποτε κ τι ωρα;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (20-06-14)
Λάθος γραμμένο είναι το τατουάζ του Γκέκα λέει, του την είπαν οι Γιαπωνέζοι στη διάρκεια του αγώνα!
![]()
voskos_7 (20-06-14)
Axxaxaxaxxaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks