celticfrost (15-06-14), Rena (15-06-14)
Λίγα με τον Άγγελο που το επίπεδό του είναι πολύ υψηλό επίπεδο για επίπεδο υψηλού επιπέδου...
celticfrost (15-06-14), Rena (15-06-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (15-06-14), panahs7 (16-06-14), sadi (15-06-14), vasilis-thrylos7 (15-06-14)
Σίγουρα τα έχετε αναλύσει (διεξοδικά) στο θρεντ για το μουντιάλ, αλλά έχω 40 αδιάβαστες σελίδες και αποκλείεται να τα βρω...
Στο ματς με την Κολομβία δεν παίξαμε αποκαρδιωτικά. Απλώς δεν έχουμε πια την άμυνα και την αμυντική λειτουργία που είχαμε και που πιστεύαμε ότι έχουμε ακόμα. Ο Κονέ μου άρεσε. Το ίδιο κι ο Φέτφα. Ο Μήτρογλου τελικά έχει πέσει επίπεδο! Χάνει τη θέση του απ' τον Γκέκα, έναν παίκτη που δεν μπορεί πια να σκοράρει ούτε χωρίς τερματοφύλακα απ' τα 3 μέτρα... Το 3-0 είναι βαρύ. Ελπίζω την Πέμπτη με την Ιαπωνία να δούμε κάτι καλύτερο. Αλλά οι γιαπωνέζοι είναι γκαζοφονιάδες και φοβάμαι ότι θα δούμε κάτι χειρότερο... Μακάρι να κάνω λάθος..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πώς δεν τους μπορώ αυτούς τους τίτλους...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Τους έχουμε"... "Περνάμε..." Έλεος ρε σιχαμερά ΑΡΔάκια...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
8PYLOS (16-06-14), celticfrost (16-06-14), dtakis80 (16-06-14), sirkostas (16-06-14)
Για μένα η ενδεκάδα της Εθνικής έπρεπε να είναι:
Καπίνο - Χολέμπα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης - Μανιάτης, Σάμαρης στα χαφ - αριστερά Σαμαράς, δεξιά Φετφατζίδης και Κονέ πίσω απ' τον Μήτρογλου.
Ο Σαλπιγγίδης είναι για να μπαίνει στο 75', ΑΝ έχεις προηγηθεί 1-0 ως τότε, για να βγαίνει στις αντεπιθέσεις.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
VALVERDES_7 (16-06-14)
Εγω θελω να βαλει ρομπερτο και τσορυ.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οριστικό πλέον ότι ο διάδοχος του Σάντος είναι ο Ρανιέρι. Το ανακοίνωσε πριν λίγο στη κάμερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Ελα ρε, ποιον περίμενες? Τον Σούλη Παπαδόπουλο?
Αφού είχαν διαρρεύσει τα ονόματα των προπονητών που είχαν κουβεντιάσει με την ΕΠΟ. Χιμένες, Μπιέλσα, Ταρντέλι και Ρανιέρι.
Μπα, το CV του Οττο ήταν σίγουρα πιο "βαρύ". Κι όσο για σύγκριση με τον Σάντος, πιστεύω πως σύντομα και τον Ρανιέρι θα τον βγάλουμε άσχετο, μιζαδόρο κλπ.
Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
o μπιελσα θα ηταν οτι το καλυτερο αν ερχοτανε.Πιστευω οτι και ο ρανιερι με τον ομιλο που εχουμε απεναντι μας για το γιουρο θα κανει πραγματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
O Mπιέλσα μπορεί να ήταν μεγάλο όνομα, αλλά στη καριέρα του έχει προπονήσει μόνο συλλόγους και εθνικές ομάδες ισπανόφωνων χωρών. Μόλις φέτος θα κάνει τη πρώτη του απόπειρα σε ομάδα μη λάτιν χώρας, στη Μαρσέιγ. Πιστεύω πως θα ήταν μεγάλο ρίσκο η πρόσληψή του.
μα γιατι δεν ειμαστε εμεις λατιν???Με το που μπει ο απριλης ειναι ολοι με ''φυσικο'' μαυρισμα![]()
—John Lennon
Bookmarks