panahs7 (21-10-13)
Θεωρητικά έχεις δίκιο. Πρακτικά μικρή σημασία έχει. Έτσι είχε γίνει και το 2009 στα μπαράζ για το μουντιάλ της Ν. Αφρικής και πήραμε την πρόκριση στο 2ο παιχνίδι στην Ουκρανία όπου τους τεζάραμε με το γκολ του Σαλπιγγίδη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (21-10-13)
Πριν 4 χρόνια είχα βγάλει εισητήριο για το μπαράζ με Ουκρανία και τελικά δεν μπόρεσα να έρθω από Σαντορίνη!
Φέτος όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν μου ξεφεύγει ξανά και θα είμαι παρών στο γήπεδο.
differance (21-10-13), dimace (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)
Εγώ ήμουν - μαζί με κάποια παιδιά από το forum.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
49 νούμερα έχει εδώ το Λόττο, αν δεν περάσουμε θα τον ρωτώ για 53...
*Είμαστε ήδη στη Βραζιλία και η "Αγία Τριάδα" φορτώνεται στον Μέγιστο για 5άστερα ξενοδοχεία στη γη της σάμπα, μίνι εκδρομές και κρουαζιέρες στον Αμαζόνιο και φυσικά για VIP εισιτήρια σε όλα
τα γήπεδα που θα παίξει η Εθνική και όχι μόνο. (να δούμε και καμιά ομάδα της προκοπής μάγκες...) Εννοείται (αυτό λέμε στον Σαντορινιό) πως πάμε για δουλειά και ήτοι για τα γυρίσματα του νεου
μου "κοινωνικού" αριστουργήματος "Τρελές αγοριές του Ρίο", που θα σπάσει όλα τα ταμεία και θα κάνει τον Μέγιστο μερικές δεκάδες εκ. πλουσιότερο. (στου Ψυρή θα το γυρίσουμε παίδες αλλά κρύβεται λόγια
μέχρι να μπούμε στο αεροπλάνο...)
Στου Ψυρρή θα το γυρίσετε και μέχρι το Μεταξουργείο θα πετάξετε!![]()
dimace (21-10-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (21-10-13)
voskos_7 (21-10-13)
voskos_7 (21-10-13)
voskos_7 (21-10-13)
Α, είναι γαμάτα στη Κυψέλη. Βλέπεις το πρώτο ημίχρονο παρέα με γκανέζους και στο δεύτερο ημίχρονο πετάγεσαι στην απέναντι καφετέρια που είναι στέκι χρυσαυγιτών.
Εκτός από το ματς, θα μπορείς να διαλέξεις και τα πιο εμφανίσιμα και γεροδεμένα παιδιά και από τις δύο φυλές για τις ταινίες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (22-10-13)
voskos_7 (22-10-13)
VALVERDES_7 (22-10-13)
24 παίχτες κάλεσε ο Σάντος για τα 2 μπαράζ με τους ρουμάνους.
Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Νίνης, Φορτούνης, Λάζαρος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.
![]()
Πότε είναι τα παιχνίδια;
15/11 και 19/11.
panahs7 (08-11-13)
Στο "Γ. Καραϊσκάκης" το πρώτο. Με τον Μήτρογλου καυλωμένο, μπορεί να δούμε κάνα χατ τρ... εεεε, 1-0
Bookmarks