sirkostas (19-05-14)
sirkostas (19-05-14)
αυτο το αψηλο παλικαρι που λες κατεβαινε με το Πασοκ αδερφε,με το ΠΑΣΟΚ και οχι με τον Ολυμπιακο!
απλα ως παιχτης του Ολυμπιακου στηριχθηκε απο ανθρωπους!
το οτι μα νοικοκυρεψε ε δεν ηταν κ ο μονος,ποιον να πιασω κ ποιον να αφησω,με κομματα ηταν ολοι,με κομματα!
τελος παντων,καλα κανεις κ δεν το γουσταρεις αυτο που εκανε ο Μαρινακης-Μωραλης,διακαιωμα σου ειναι φιλε μου κ το σεβομαι απολυτα,εξ αλλου δεν μπορουμε ολοι να εχουν τις ιδιες ιδεες!
Με όλον τον σεβασμό, μάγκες, γράφετε και ξαναγράφετε για φασιμσό. Η ΧΑ δεν είναι φασιστικό κόμμα αλλά ναζιστικό μόρφωμα (πολύ χειρότερο) Άλλο πράμα ο φασιμός και άλλο ο ναζισμός (δεν θα κάνω ανάλυση τώρα) Πάντως, ως Έλληνας, πιστεύω πως ούτε η δημοκρατία μας, ούτε η ελευθερία μας ή κάτι άλλο απειλείται από την ΧΑ. Η πραγματική απειλή σήμερα είναι η φτώχια και η ανεργία και καμιά συμμορία απατεώνων ναζιστών. Πολύ αξία δίνετε σε πρόσωπα που δεν την αξίζουν.
The Dude (19-05-14)
pf7 (19-05-14)
Πολύ ζεστά το πήραμε το μέλλον του Πειραιά και της δημοκρατίας, ρε παιδιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), The Dude (19-05-14)
celticfrost (19-05-14)
dimace (19-05-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14)
voskos_7 (19-05-14)
voskos_7 (19-05-14)
Για το αν απειλούμαστε από τους ναζι Δημήτρη , σου προτείνω να ρωτήσεις την μάνα του Φυσσα (η οποία παρεμπίπτοντος δεν κατέβηκε υποψήφια με κανέναν συνδυασμό ) , ακόμα σου προτείνω αδελφέ μου να ρωτήσεις τους αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα με τα ανοιγμένα κεφάλια , καθώς και τους μαχαιρωμένους - ξυλοδαρμενους -κυνηγημένους μετανάστες.
Α, καλά. Μου φαίνεται ώρες ώρες ότι ζεις σε δικό σου σύμπαν.
Ποιος σου μίλησε για τύψεις? Γιατί, μήπως θα τους ψηφίσω εγώ ή το 85% των ελλήνων?
Δεν έχεις καταλάβει ότι πλέον αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να αισθάνεται φόβο κι αβεβαιότητα εξαιτίας τους? Αν δέρνουν και μαχαιρώνουν τώρα, τι θα γίνει σε περίπτωση που διπλασιάσουν ή τριπλασιάσουν τις δυνάμεις τους?
Φίλε μου καλέ και σύγγαυρε: δηλαδή μέση οδός δεν υπάρχει??? Δεν μπορούμε να διώξουμε αυτούς που μας έφεραν εδώ, ΧΩΡΙΣ να γίνουμε νεοναζιστές?? Δε λέω ότι εσύ είσαι, αλίμονο. Το λέω γιατί δεν μπορώ να ακούω άλλο το επιχείρημα: ο νεοναζισμός υπάρχει επειδή υπάρχει φτώχεια, μνημόνιο κλπ. κλπ. Προφανώς συμφωνώ ότι αν αντιμετωπίσεις όλα αυτά, ίσως περιοριστεί η χ.α. Όμως και αλλού υπάρχει φτώχεια και δεν έγιναν οπαδοί εκείνων που σκότωναν τους παππούδες τους και βίαζαν τις γιαγιάδες τους...
Πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για να επαναφέρουμε την ευημερία στη χώρα μας, χωρίς να αναγκαστούμε να χωριστούμε σε ακραίους.. (Δε λέω ότι εσύ είσαι ακραίος, το ξαναγράφω αυτό γιατί δε γνωριζόμαστε και με τα γραπτά καμιά φορά παρεξηγείται αυτό που θες να πεις...)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (19-05-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), sirkostas (19-05-14)
Bookmarks