«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (08-02-14), voskos_7 (08-02-14)
Iδού η ίδια φανέλα με χορηγό
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H ποιο όμορφη εμφάνιση της Λίβερπουλ ήταν αυτή του 1977-78. Μακράν η καλύτερη.
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-02-14)
η νέα φανέλα της εθνικής λέει
αν ισχύει και δεν είναι μούφα το δημοσίευμα τότε αυτό σημαίνει ότι επιστρέψαμε σε αδιδας αλλά ίδωμεν
Τύπε, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ενας μαστούρης έφτιαξε κόνσεπτ ό,τι του κατέβαινε στον εγκέφαλο. Σιγά μη βάλουμε και φουστανέλα και γιλέκο να φάμε τους οχτρούς...![]()
There is a Dude in town
Ρε παιδιά, εσείς που έχετε λυσσάξει με το πλαίσιο στη πλάτη, χθες βράδυ πρόσεξα ότι και οι ΝΙΚΕ φανέλλες της μπαουγκάρας έχουν ακριβώς το ίδιο πλαίσιο.
Το χουμε ξανασυζητήσει, στην Ευρώπη βάλανε κανόνες να μην έχουν ρίγες οι πλάτες (ναι τόσο έχουν φλωρέψει). Η Ατλέτικο είχε κάνει πατέντα με ρίγα πρωτάθλημα, κενό στην ευρώπη, αλλά σιγά μην κάνουμε αυτή τη δουλειά...
Με το γιακά καλή είναι. Την άλλη, αν βγάλεις τις ρίγες, τη φοράνε οι ζιγκολό στη Ψαρρού.
The Dude (22-02-14)
BrazHlias (22-02-14)
ψιλομαλακια ειναι και η 2 με περισσοτερες ριγες ειναι πιο ωραια η φανελα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτή η ριγέ ειναι η σωστή, ούτε ποιο φαρδιά ούτε ποιο λεπτή. Έτσι ήταν την δεκαετία του 70
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ισχύει οτι θέλει περισσότερες ρίγες αλλά σε σχέση με αυτά που βλέπουμε καθε χρόνο (με ελάχιστες εξαιρέσεις) από την φούμα είναι βελτίωση..προσωπικά πιστεύω πως η ομορφότερη είναι η lotto του 93-94 εκτός απο το τεράστιο diana που την καταστρεφει...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Επίσης πιστεύω οτι πολύ ωραία ειναι και της Μπουρσασπορ η φετινή (όπου πρασινο=άσπρο και οπου άσπρο=κοκκινο)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
voskos_7 (24-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι τόσο δύσκολο ρε φωστήρες τύποι... τρεις κόκκινες ανάμεσα σε τέσσερις άσπρες ρίγες. Το σήμα της ομάδας μας στο αριστερό. Οχι πλαίσιο. ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι αυτό να σχεδιαστεί;! Οχι χρυσά, όχι μαύρα, όχι φούξια, όχι γατιά, όχι σκυλιά, όχι πλαίσια, όχι όχι όχι.
There is a Dude in town
voskos_7 (24-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks